Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici

Aperitive sanatoase pentru veri toride

Aperitive sanatoase pentru veri toride
de la 10 Aug. 2017
Tags: aperitivecrevetigaspachomozzarellausturoipitagora

Pe caldura mare trebuie sa fim foarte atenti la preparatele pe care le consumam. Exista, din fericire, retete care au chiar puterea de a ne face o foame si mai mare


Pitagora a dat o definitie a prieteniei pe care am abordat-o , cu succes, in diferite momente ale vietii mele. Prieteni sunt doi oameni care accepta sa-si schimbe intre ei scuturile. Sunteti prea inteligenti pentru a va rastalmaci eu cele spuse. Eu va dau scutul meu protector de infectii alimentare pe timp de mare caldura. Astept cu interes si scutul vostru !

 

Dupa ce v-am spus ce sa nu mancati ca aperitiv , daca tineti la silueta, va spun acum ce as manca eu, pe aceasta caldura torida , ca aperitiv. Am apelat la acelasi site in care am incredere : 15 entrees legeres et estivales qui donnent faim !”, cuisineaz, 9.08.2017

 

Creveti cu usturoi

 

Ingrediente

 

- 400 g creveti

- 4 bucati de usturoi

- 1 ardei iute

- 1 legatura patrunjel

- 6 linguri de supa de ulei de masline

- sare, piper

 

Preparare

 

Etapa 1 : spalati si uscati crevetii;

Etapa 2 : puneti 4 linguri de supa cu ulei de masline in tigaie si frigeti crevetii cate 5 minute pe o parte;

Etapa 3 : scoateti crevetii din tigaie;

Etapa 4 : mixati intr-un blender usturoiul curatat, patrunjeleul proaspat tocat, si ardeiul iute tocat ,dupa ce i-ati scos samburii;

Eatapa 5 : puneti doua linguri de ulei de masline intr-o alta tigaie si turnati acolo continutul din blender. Incalziti, amestecand bine;

Etapa 6 : puneti in aceasta ultima tigaie si crevetii;

Etapa 7 : sarati, piperati

Etapa 8 : serviti fierbinte

 


 

Salata de piersici cu jambon de Parma si Mozarrella


 

Ingrediente


 

- 3 piersici

- 8 felii de Jambon de Parma

- un pumn de frunze de papadie

- o bula de Mozzarella

- 3 linguri de supa cu ulei de masline

- 1 lingura de supa cu otet de vin alb

- 1 ardei iute

- sare, piper


 

Preparare


 

Etapa 1 : cojiti piersicile, scoateti samburele, taiati-le in bucati . Taiati jambonul de Parma in lamele ;

Etapa 2 : scurgeti Mozzarella si taiati-o in lamele fine;

Etapa 3 : amestecati intr-o sosiera mare uleiul de masline, otetul de vin alb, ardeiul iute fara samburi si maruntit, sarea si piperul;

Etapa 4 : adaugati piersicile, Jambonul de Parma si Mozzarella;

Etapa 5 : adaugati frunzele de papadie si amestecati delicat

Etapa 6 : servici rece


 

Gaspacho Andaluz cu legume mici


 

Ingrediente


 

- 1 kg de rosii bine coapte

- 1 castravete

-1/2 ardei rosu

-1/2 ardei verde

- 4 cepi verzi

- 1 bucata usturoi;

- 6 felii de paine alba cu mult miez

- 2 linguri de supa cu otet de vin

- 1 lingura de supa cu suc de lamaie

- cateva picaturi de Tabasco

- 4 linguri de supa cu ulei de masline

- sare, piper


 

Preparare


 

Etapa 1 : puneti rosiile , dupa ce le-ati crestat langa codita, in apa fiarta, vreo 16 secunde. Cojiti-le, taiati-le, scoateti-le samburii, taiati-le in cubulete (1 cm latura). Taiati coja painii, sa ramana numai miezul. Pastrati doua felii, pe celelalte patru maruntiti-le.

Etapa 2 : spalati, uscati si taiati in cubulete subtiri ardeii, dupa ce le-ati scos samburii. Curatati si taiati marunt ceapa si usturoiul. Puneti rosiile, jumatate din castraveti, jumatate din cuburile de ardei, ceapa , usturoiul si miezul de paine maruntit, in bolul blenderului

Etapa 3 : mixati totul intr-un blender. Puneti-le intr-un vas. Adaugati sare, piper si Tabasco. Apoi, adaugati otetul, sucul de lamaie, si 2 linguri de supa cu ulei de masline

Etapa 4 : amestecati, puneti cuburi de gheata si puneti vasul la frigider 2 ore. Taiati in cuburi cele doua felii de paine care au ramas. Prajiti-le in 2 linguri de supa cu ulei de masline si apoi uscati-le pe hartie absorbanta

Etapa 5 : adaugati in vasul care a fost tinut la frigider cuburile de paine, de castravete si de ardei care au ramas . Serviti rece.

Pofta buna !


 


 


 

  •  




Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Manager

Alte articole similare pentru fiecare cuvant
click pe cuvantul dorit


Newsletter zilnic GRATUIT
Manager de succes - 6 strategii imbatabile
Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Manager.ro pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!


Da, doresc să descarc GRATUIT cadoul si să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton
Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare
Top imagine

Comentarii

0 comentarii


Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Top imagine
Newsletter zilnic GRATUIT
Manager de succes - 6 strategii imbatabile
Aboneaza-te la newsletterul Manager.ro si primeste ultimele noutati pe email.

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit  "Manager de succes - 6 strategii imbatabile".

Consilier Managementul Deseurilor



Descarca Alerter Manager.ro



Cele mai citite stiri




Ultimele comentarii



Advertisement
Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.
Din fericire, NU scriem despre
cancan, showbiz, lifestyle sau scandal.

Adauga e-mailul tau pentru Stiri din Romania reala, cu informatii zilnice, articole din economie, politic si administrativ.

Da, vreau sa primesc newsletterul zilnic.