Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

FAO si OCDE anticipeaza ca, in urmatorul deceniu, preturile alimentelor vor fi stabile


FAO si OCDE anticipeaza ca, in urmatorul deceniu, preturile alimentelor vor fi stabile
de la 05 Iul. 2016
FAO si OCDE anticipeaza ca, in urmatorul deceniu, preturile alimentelor vor fi stabile
Tags: preturi alimentepreturi hranafaooecd

In raportul anual privind perspectivele sectorului agricol, Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura (FAO) si Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OECD) au vesti bune.


Cele doua organizatii anticipeaza ca, pana in 2025, in conditiile in care ritmurile de crestere a ofertei si cererii sunt relativ egale, preturile reale la produse agricole vor ramane relativ stabile.
 
Conform FAO si OECD, consumul de alimente va fi temperat de o crestere economica moderata, de incetinirea ritmului de crestere a populatiei, precum si de o tendinta a gospodariilor de a aloca venituri suplimentare pentru produse non-alimentare, relateaza Agerpres.
 
Cresterea cererii de alimente este preconizata sa fie acoperita prin castiguri de productivitate, cu modificari modeste ale suprafetelor cultivabile si septelurilor.
 
Ca urmare a imbunatatirii productivitatii, numarul persoanelor subnutrite va scadea de la 800 de milioane (11% din populatia mondiala), la 650 de milioane (8% din populatia globului).
 
FAO si OECD prevad o sporire a consumului de zahar, uleiuri si grasimi in defavoarea cerealelor si proteinelor, pe masura ce oamenii vor consuma si mai multe alimente procesate.

Sursa: Agerpres

Senior Editor Manager.ro


Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Manager


Newsletter zilnic GRATUIT
Protectia Datelor cu Caracter Personal
Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Manager.ro pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
Top imagine

Comentarii

0 comentarii


Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Top imagine
Newsletter zilnic GRATUIT
Protectia Datelor cu Caracter Personal
Aboneaza-te la newsletterul Manager.ro si primeste ultimele noutati pe email.

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit  "Protectia Datelor cu Caracter Personal".


Cele mai citite stiri




Advertisement
Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.
Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

Protectia Datelor cu Caracter Personal


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016