Cine sunt cei mai iscusiti brutari din Romania
brutaripainegastropanconcurs
Cele mai inovatoare sortimente de paine, produse de patiserie, piese artistice din aluat de panificatie si platouri culinare au fost prezentate, astazi, in cadrul competitiilor GastroPan.
Circa 80 de brutari, patisieri si bucatari, din toate colturile tarii, au concurat la concursurile GastroPan.
Marele premiu al zilei, Trofeul Painea Anului 2014 a fost castigat de Vel Pitar. Va prezentam ocupantii podiumului de la concursurile de panificatie si patiserie.
Categoria Paine
Premiu I (Trofeul Painea Anului 2014) - Ilinca Camelia (Vel Pitar, Bucuresti)
Premiul II - Tanko Peter (Pipos, Lunca de Jos)
Premiul III - Lorincz Zsolt (Harmopan, Miercurea Ciuc)
Categoria Patiserie
(Tematica: Produse pentru mic dejun din aluat foietat)
Premiul I - Ilinca Camelia (Vel Pitar, Bucuresti)
Premiul II - Csibi Julianna (Harmopan, Miercurea Ciuc)
Premiul III - Bocskor Istvan (Primula, Sanmartin)
Premiul Inovatia Anului - Hozoc Elena (Vel Pitar, Bucuresti)
Categoria Creatie Artistica din aluat de panificatie
Premiul I - Dioszegi Laszlo (Madexport, Sfantu Gheorghe)
Premiul II - Tokes Tibor (Brutaria Eldi, Agristeu)
Premiul III - Voicu Agripina (Pislaru, Giurgiu)