Dieta Mayo. Beneficii si Riscuri
dietadieta mayoceaicafeazahardietenutritie
Dieta a fost creata la Clinica de nutritie Mayo din SUA. Dincolo de scaderea in greutate realizata pe parcursul celor 14 zile cat dureaza dieta, aceasta are ca scop principal modificarea metabolismului in vederea reducerii, apoi mentinerii masei corporale. Pentru a-si atinge obiectivul, Dieta Mayo, spun "parintii" ei, trebuie urmata strict. (Nu este permisa nici macar o bomboana sau o jumatate de pahar de bere pe parcursul celor 14 zile ale dietei).
Cum se desfasoara Dieta Mayo?
Luni:
Micul dejun: O ceasca de ceai sau cafea si un cub de zahar.
Pranzul: 2 oua fierte (tari), o rosie, 300 g spanac fiert.
Cina: 200 g friptura de vita, salata verde cu ulei si lamaie.
Marti:
Micul dejun: O ceasca de ceai sau cafea, un cub de zahar si un biscuit.
Pranzul: 250 g sunca si o cutie de iaurt natural.
Cina: 200 g friptura de vita, salata verde cu ulei si lamaie.
Miercuri:
Micul dejun: O ceasca de cafea cu un cub de zahar si o felie de paine prajita.
Pranzul: 2 oua fierte (tari), o felie de sunca si salata.
Cina: Supa de zarzavat, fara carne, branza de vaci slaba si un fruct proaspat.
Joi:
Micul dejun: O ceasca de ceai sau cafea cu un cub de zahar si un biscuit.
Pranzul: un ou fiert (tare), morcovi, rosii, 50 g cascaval.
Cina: Un bol de salata de fructe fara zahar sau un iaurt.
Click Aici si citeste articolul complet pe SaFiiTuSanatos.ro