Magazinele cu produse traditionale se raspandesc in Capitala
la musceleanuproduse traditionalebranzagemuricarne
Tot mai multe IMM-uri se concentreaza pe produsele traditionale, asta dupa ce apetitul pentru aceste tipuri de alimente s-a accentuat foarte mult la romani.
Un ultim astfel de magazin este “La Musceleanu’”, care vine, in Bucuresti, cu mezeluri si branzeturi de casa romanesti, zacusca, dulceturi, siropuri, vinuri si rachiuri. Renumitele branzeturi in coaja de brad, casul afumat, urda si alte sortimente traditionale sunt facute din lapte proaspat de vaca, oaie, capra sau bivolita.
Amplasat in cartierul Aviatiei, magazinul este o afacere de familie cu 100% capital romanesc care comercializeaza produse sanatoase, pregatite cu ingrediente naturale.
Magazinul mai ofera o selectie de preparate din carne. Carnatii taiati cu barda, sunculita, pastrama sau muschiuletul sunt afumate cu fum natural de fag, potrivit traditiilor pastrate din generatie in generatie in zona Campulungului.
“Decizia de a deschide un magazin a venit ca urmare a pasiunii pentru gastronomie cu alimente proaspete de la mine de acasa, din Muscel. Si pentru ca a crescut si interesul fata de produsele traditionale, am considerat oportun sa le ofer si celor care nu au acces la ele. Toti producatorii cu care colaboram folosesc doar alimente proaspete si respecta cu strictete conditiile de igiena”, a declarat Gabriel Irava, irector general La Musceleanu’.
Preparate dupa retetele traditionale romanesti, produsele nu contin aditivi sau conservanti.