Cauti servicii de inchirieri auto pe termen lung? Afla cum poti beneficia de cea mai buna oferta!

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Cauti servicii de inchirieri auto pe termen lung? Afla cum poti beneficia de cea mai buna oferta!
Cauti servicii de inchirieri auto pe termen lung? Afla cum poti beneficia de cea mai buna oferta!
de Redactia Manager la 17 Oct. 2018
Urmareste-ne pe Google News
inchirieri autorent a carevogo.ro

Cu totii ne dorim sa ajungem la timp, fie ca vorbim de facultate, o intalnire importanta de afaceri sau chiar la locul de relaxare. Timpul este foarte important intr-o lume in care viteza este singura regula care se aplica in orice domeniu. A ajunge la timp nu este doar o regula de politete, cat si un obiectiv pe care daca nu il atingi, poate avea repercusiuni dezastruoase: se pot pierde oportunitati, afaceri, job-uri, situatia pozitiva se poate transforma in una negativa.

Cum poti ajunge la timp daca nu ai o masina personala? Optiuni ar fi, dar nu toate te-ar ajuta sa ajungi din punctul A in punctul B la fel de repede. De departe cea mai utila si comoda metoda de a strabate un oras si de a fi in control este sa conduci o masina iar leasingul operational sau serviciile de inchirieri auto pe termen lung pot fi cea mai buna solutie.

La prima vedere inchirierea unei masini pare un obicei costisitor, ce tine doar de momentul in care plecam intr-o calatorie insa in ziua de azi oricine isi poate inchiria o masina atat timp cat stie unde sa caute cel mai accesibil pret pentru o calitate buna. Exista firme romanesti care pot oferi masini care functioneaza impecabil in conditii avantajoase.

Pentru acele persoane pentru care inchirierea auto pe termen lung nu este un vis ci o realitate acceptata, Evogo.ro are solutia ideala: masina perfecta inchiriata in sistem leasing operational la un pret accesibil.

Inchirierea unei masini pe termen lung face ca proprietarul temporar sa beneficieze de serviciile masinii ca si cum ar fi a sa. O masina la dispozitie pe termen lung este utila mai ales celor care o folosesc in interes de serviciu si sunt nevoiti sa faca naveta pe distante lungi pana la locul de munca sau diferitele puncte de lucru din tara. Nu putine firme apeleaza la leasing operational pentru a oferi angajatilor care au nevoie o masina de serviciu de incredere, fiabila, pe care o pot folosi in orice moment al zilei pentru a pleca oriunde in tara.

Evogo.ro ofera masini de calitate, pe care persoana in cauza sa se bazeze fie ca este vorba de calatorii de afaceri, excursii sau naveta pana la locul de munca. In orice scop ar fi folosite, masinile firmei Evogo.ro ofera confortul, eleganta si rapiditatea de care orice persoana are nevoie si la care se asteapta cand se aseaza pe scaunul din fata al unei masini.

Achizitia unei masini inseamna de cele mai multe ori un imprumut pe termen lung care o sa apese greu pe umerii viitorului proprietar de masina noua sau un proces de economisire ce se intinde pe ani buni. Atunci cand o persoana nu este dispusa sa faca niciunul dintre aceste lucruri pentru a avea masina proprie, o cale mai usoara este inchirierea unei masini pe termen lung de la Evogo.ro

Ce este de fapt Evogo.ro?

Evogo.ro este un site de inchirieri auto care pune la dispozitie utilizatorilor si vizitatorilor sai o flota de masini moderne, cu motorizari diferite si functionalitati diverse care functioneaza in deplina siguranta pentru sofer si potentialii pasageri spre inchiriere pe termen lung la preturi din cele mai accesibile.

inchirieri masini bucuresti
 

De ce ai nevoie de Evogo.ro?

Inchiriind un automobil pe termen lung de la EvoGo vei beneficia de un pret accesibil si de confort sporit pentru a te plimba unde vrei in deplina siguranta. Poti folosi masina in scop business, de serviciu, sau agrement. Poti face naveta pana la locul de munca in fiecare zi, poti calatori in delegatie sau te poti bucura de vacantele tale pe deplin.

Cand esti proprietarul unei firme si trebuie sa pui la dispozitie angajatilor masini cu care sa se deplaseze dar la un pret aceesibil pe termen lung, lucrurile devin mai complicate. Trebuie sa ai grija si de angajati, si de costurile firmei, iar aici intervine Evogo.ro cu leasingul operational pentru firme mici si mijlocii.

Care sunt avantajele folosirii site-ului Evogo.ro?

  1. Rent a car pe termen lung este de obicei o fraza care sperie deoarece persoana in cauza se gandeste la preturi exorbitante destinate doar unor persoane sau firme cu buget mare. Accesibilitate inseamna pentru Evogo.ro faptul ca orice persoana, cu orice tip de buget, venit ar avea isi poate inchiria o masina pe gustul sau.

  2. Diversitate inseamna ca Evogo.ro pune la dispozitie persoanelor interesate o gama larga de masini care pot fi inchiriate dupa preferinte. Masini mici si economice, cu care te poti strecura usor prin trafic; masini care au cutie automata sau manuala, pe benzina sau motorina, SUV-uri, microbuze, masini de lux, de toate pentru toti!

  3. Versatilitate inseamna ca pentru perioade mai mari de 90 zile doritorii pot primi o oferta personalizata fie la telefon, numarul est afisat pe site, fie pe mail. Evogo.ro incearca sa isi tina utilizatorii aproape prin plierea pe nevoile si dorintelor lor. Clientul este pe primul loc si fiecare persoana care a folosit serviciile de inchiriere auto pe termen lung de la Evogo.ro a inteles asta si a ramas client fidel.

  4. Fara costuri ascunse inseamna ca livrarea automobilului, ceea ce inseamna predare si inchirierea la domiciliu sau la aeroport sunt complet gratuite si nu include nicio taxa suplimentara ascunsa printre costuri. Totul este transparent pentru a oferi utilizatorilor o experienta cat mai placuta care sa ii faca sa revina cu cea mai mare incredere.

  5. In cazul inchirierilor de tip leasing operational costurile sunt constante, adica ratele lunare vor avea o valoare fixa stabilita de la inceput care nu va depinde nici de cursul euro, nici de rata inflatiei. Aceste rate vor include toate taxele, costurile de inchiriere ale masinii. Aceste costuri contin impozitul annual, asigurarea, rovigneta si alte taxe cum ar fi anvelopele, reviziile periodice, inspectiile ITP.

  6. In cazul unor probleme tehnice cu masina inchiriata Evogo.ro va oferi o alta masina pe care o puteti folosi in perioada cat masina initiala se afla in reparatie. Nu veti fi pus la alte plati aditionale.

  7. Inchirierile se fac in avans pentru a fi siguri ca masina dorita ajunge la “proprietarul” temporar. intelegerea realizata in avans este o garantie a respectarii conditiilor promise atat din partea utilizatorului, cat si din partea firmei Evogo.ro.

  8. Personalizare inseamna ca daca utilizatorul isi doreste neaparat o anumita masina si firma nu dispune de aceasta, Evogo.ro va face toate demersurile pentru a dispune de acea masina specifica doar pentru dumneavoastra.

  9. Reducerea costurilor pentru o persoana juridica. O firma care inchiriaza una sau mai multe masini de la Evogo isi reduce costurile datorita ratelor fixe oferite si in acelasi timp economiseste timpul pierdut pentru plata impozitelor si a taxelor masinii, revizii, intretinerea acestora pentru o buna functionare pe termen lung.


 

Care sunt pasii prin care se poate inchiria un automobil?

Prima data se rezerva masina dorita prin intermediul unui apel telefonic sau cu ajutorul formularului de pe site. Apoi o persoana de la firma Evogo.ro va livra masina in locatia dorita sau o puteti lua in primire personal. Se semneaza contractul de leasing, se plateste avansul si apoi utilizatorul este noul “proprietar” temporar al masinii.

Cum se stabileste pretul inchirierii automobilului?

Pretul inchirierii automobilului este o suma de costuri si taxe de care are nevoie o masina pentru a circula in deplina legalitate si functionalitate. Acest pret nu include carburantul utilizat de automobil.

Elementele care compun acest pret sunt urmatoarele:

  • Taxele pentru Asigurarea CASCO si TVA

  • Taxele pentru Asigurarea Rca si Rovigneta

  • Costul reviziilor tehnice periodice

  • Costul pneurilor de vara/iarna

In zilele noastre, detinerea unei masini nu este un moft, ci o necesitate. Orice persoana sau afacere are nevoie de un mijloc de transport. Viata noastra moderna inseamna miscare, iar miscarea dintr-un oras in altul sau chiar in acelasi oras se face repede si facil prin conducerea unei masini.

Atunci cand o persoana are nevoie de masina pe termen lung, Evogo.ro ii vine in ajutor fie ca este o persoana juridica sau fizica. La preturi avantajoase si cu o rata lunara fixa, cu o atentie sporita spre satisfactia clientilor sai, Evogo ofera cea mai avantajoasa oferta de leasing operational.

Ultimele NOUTATI

Cum poti ajunge sa fii raportat in Biroul de Credit si sa te refuze toate bancile: exemple clare de situatii
Economie

Cum poti ajunge sa fii raportat in Biroul de Credit si sa te refuze toate bancile: exemple clare de situatii

today19 Apr. 2024
De la ce varsta nu mai ai voie sa ceri bani de la parinti: e rusinos
Economie

De la ce varsta nu mai ai voie sa ceri bani de la parinti: e rusinos

today19 Apr. 2024
Cum se foloseste corect un card de credit, pentru cumparaturi, ca sa nu ajungi sa platesti dobanzi uriase
Comunicate

Cum se foloseste corect un card de credit, pentru cumparaturi, ca sa nu ajungi sa platesti dobanzi uriase

today19 Apr. 2024
Tichete gratis de la stat pentru masa de Paste. Doar o cerere e necesara si banii vin la usa prin postas
Ultima ora

Tichete gratis de la stat pentru masa de Paste. Doar o cerere e necesara si banii vin la usa prin postas

today19 Apr. 2024
Kovesi, sefa EPPO, a dat ordin sa se faca perchezitii la niste functionari publici din Romania: ar fi furat 160.000 de euro din fonduri europene
Ultima ora

Kovesi, sefa EPPO, a dat ordin sa se faca perchezitii la niste functionari publici din Romania: ar fi furat 160.000 de euro din fonduri europene

today19 Apr. 2024
ANAF incepe sa dea amenzi de 8.000 - 10.000 lei din octombrie 2024: pe lista neagra sunt comerciantii, ce urmareste Fiscul
Economie

ANAF incepe sa dea amenzi de 8.000 - 10.000 lei din octombrie 2024: pe lista neagra sunt comerciantii, ce urmareste Fiscul

today19 Apr. 2024
Sfaturi de econonomisire pentru romanii cu salarii si pensii mici: cum sa-ti gestionezi corect bugetul lunar
Banii tai - sectiune de educatie financiara

Sfaturi de econonomisire pentru romanii cu salarii si pensii mici: cum sa-ti gestionezi corect bugetul lunar

today19 Apr. 2024
Raben Romania lanseaza o noua ruta de transport intre Timisoara si Viena
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul auto

Raben Romania lanseaza o noua ruta de transport intre Timisoara si Viena

today19 Apr. 2024
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Cum se foloseste corect un card de credit, pentru cumparaturi, ca sa nu ajungi sa platesti dobanzi uriase
Comunicate

Cum se foloseste corect un card de credit, pentru cumparaturi, ca sa nu ajungi sa platesti dobanzi uriase

today19 Apr. 2024
Tichete gratis de la stat pentru masa de Paste. Doar o cerere e necesara si banii vin la usa prin postas
Ultima ora

Tichete gratis de la stat pentru masa de Paste. Doar o cerere e necesara si banii vin la usa prin postas

today19 Apr. 2024
Kovesi, sefa EPPO, a dat ordin sa se faca perchezitii la niste functionari publici din Romania: ar fi furat 160.000 de euro din fonduri europene
Ultima ora

Kovesi, sefa EPPO, a dat ordin sa se faca perchezitii la niste functionari publici din Romania: ar fi furat 160.000 de euro din fonduri europene

today19 Apr. 2024
ANAF incepe sa dea amenzi de 8.000 - 10.000 lei din octombrie 2024: pe lista neagra sunt comerciantii, ce urmareste Fiscul
Economie

ANAF incepe sa dea amenzi de 8.000 - 10.000 lei din octombrie 2024: pe lista neagra sunt comerciantii, ce urmareste Fiscul

today19 Apr. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x