Afaceri de succes in Agricultura romaneasca. INTERVIU FrigoFarm Tehnologies

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Afaceri de succes in Agricultura romaneasca. INTERVIU FrigoFarm Tehnologies
Afaceri de succes in Agricultura romaneasca. INTERVIU FrigoFarm Tehnologies
de Magda Florea la 25 Mar. 2024 Exclusiv
Urmareste-ne pe Google News
frigofarmfermieriferma modernaechipamente ferma

Agricultura este o ramura economica vitala pentru Romania si nepretuita pentru noi toti, care ne ajuta sa ne bucuram de produse autentice, proaspete si sanatoase, datorita celor ce cultiva cu pasiune si truda pamantul.
 


 
 Din fericire, astazi tinerii se indreapta tot mai mult catre aceasta zona, constienti fiind nu doar de potentialul economic al industriei zootehnice, ci atrasi mai ales de valorile de odinioara, adanc inradacinate in inimile bunicilor si strabunicilor nostri, care isi duceau zilele pe ogoare, bucurandu-se la fiecare ploaie si suferind odata cu seceta. 
 
Astazi, avem tot mai multe modele de succes in randul celor ce fac performanta in Agricultura, iar o poveste asemanatoare este si cea a FrigoFarm Tehnologies
 
O familie de tineri antreprenori a pus bazele unei companii cu viziune puternica, care din anul 2018 este alaturi de fermierii din Romania cu produse si servicii de inalta calitate.
 
Compania ajuta fermele sa se dezvolte si sa isi atinga obiectivele financiare, datorita celor mai moderne si eficiente solutii ce li se pun la dispozitie. FrigoFarm Tehnologies este, astfel, sursa si resursa agricultorilor romani care au nevoie de sisteme si echipamente de ultima generatie, pentru afaceri moderne si prietenoase cu mediul inconjurator. Mai mult decat atat, alaturi de clientii lor, cei de la FrigoFarm construiesc o familie, oferindu-le acestora servicii de instalare, intretinere si mentenanta 24/24, ceea ce inseamna ca in tot procesul de evolutie al antreprenorului,  FrigoFarm este alaturi de clientii sai si ii ajuta sa creasca, sa dea randament si sa devina din ce in ce mai buni si mai productivi.
 
 Astazi, tinerii antrepenori Iulia si Ionut ne vor dezvalui povestea din spatele succesului lor, dar si provocarile pe care le intampina ca oameni de business in sectorul agricol:
 
Manage.ro: Buna ziua! Cum a luat nastere ideea infiintarii acestei companii? De ce ati ales Agricultura, un domeniu deosebit de frumos, dar care presupune multa munca?
 
FrigoFarm Tehnologies a luat nastere in momentul in care am identificat o nevoie nesatisfacuta in piata, si anume, existau alte companii care vindeau utlilaje pentru industria zootehnica, dar nu puteau acoperi si partea de montaj, mentenanta si service pentru acestea. Noi inglobam toate aceste arii: furnizam orice tip de echipament pentru fermele moderne, oferim montajul acestora, dar si service, mentenanta si consultanta 24/24, pe intreg teritoriul Romaniei.
 
Avand la baza studii in domeniul agricol si zootehnic si o experienta solida de peste 15 ani in aceasta industrie, ne-a fost foarte usor sa identificam nevoile fermierilor si sa adunam la un loc cei mai buni furnizori internationali. Am creat cu ei parteneriate puternice si de durata, astfel ca la final, sa avem clienti multumiti si cu afaceri de succes. 
 
Intr-adevar, este un domeniu care presupune multa munca, dedicare si continua informare, pentru ca piata este intr-o continua expansiune, tehnologizarea si modernizarea echipamentelor se dezvolta de la o zi la alta, iar noi trebuie sa tinem mereu pasul cu schimbarea pentru a putea oferi clientilor nostri cele mai bune, actuale si accesibile solutii. Fermierii nostri sunt deja parte din familia FrigoFarm, ne sunt prieteni si stiu ca pot conta pe noi pentru orice problema ar avea.
 
Manager.ro: Ne puteti spune mai multe despre produsele si serviciile dvs.? Cum puteti ajuta, concret, un fermier care va bate la usa?
 
Produsele nostre acopera fiecare nevoie a fermierilor, indiferent de dimensiunea afacerii pe care acestia o au. De la sali de muls sau roboti de muls, la tancuri de racire a laptelui, dozatoare de lapte, ventilatoare si covoare pentru ferme sau piese de schimb pentru orice tip de echipament, FrigoFarm are o solutie pentru orice. 
 
De asemenea, oferim consultanta pentru cei care doresc sa isi construiasca ferma sau sa modernizeze o ferma deja existenta. Putem intocmi un plan si un proiect care sa ajute fermierul sa gaseasca varianta care sa ii aduca cele mai mari beneficii pentru ceea ce vrea el sa intreprinda. Oferim solutii moderne si ne ajutam clientii sa isi gestioneze cat mai bine finantele si sa investeasca in ceva ce le poate aduce plus valoare afacerii lor.

 
 
Manager.ro: Care sunt valorile si principiile pe care claditi aceasta afacere?
 
Valorile FrigoFarm Tehnologies se concentreaza pe inovatie, eficienta si satisfactia clientilor. Ne angajam sa oferim solutii de ultima generatie care sa sprijine oricare fermier. Punem calitatea, inovatia si satisfactia clientului in centrul actiunilor noastre. Suntem dedicati furnizarii unor servicii profesionale, menite sa sprijine cresterea si eficienta fermelor de animale.
 
Manager.ro: Unde vedeti compania dvs. peste 5 sau 10 ani de acum inainte?
 
Ne dorim sa fim lideri de piata in acest sector zootehnic, iar logo FrigoFarm, sub umbrela caruia se afla atatea branduri de renume din aceasta industrie, sa fie pe buzele fiecarui fermier si in majoritatea fermelor din Romania.

Muncim sa mentinem aceste standarde de calitate la un nivel cat mai inalt, iar clientii nostri sa continue a ne recomanda in bransa, cum au facut-o si pana acum. Pentru noi, FrigoFarm Tehnologies nu este doar un business, ci o relatie cladita in ani de munca combinata cu pasiune si seriozitate...este despre clienti fericiti, dar si animale fericite.

 
 
Manager.ro: Care sunt cele mai mari provocari pe care le-ati intampinat pana acum?
 
Una dintre marile provocari cu care compania s-a confruntata a fost perioada pandemica. Clientii nostri aveau in continuare nevoie de ajutor, si am fost acolo neconditionat, pentru ca aceasta industrie nu poate intra intr-o asa-zisa "pauza", niciodata!
 
 Problema a venit odata cu importul de echipamente si piese de schimb de care aveam nevoie. FrigoFarem detine un stoc foarte mare de echipamnte, dar si de piese de schimb, doar ca in toata acea perioada de stare de urgenta a trebuit sa ne completam stocul, iar transportul catre Romania era unul anevoios.
 
Manager.ro: Ce masuri ati considera ca ar fi benefice daca s-ar lua la nivel central pentru ca afacerile in agricultura sa prospere si mai mult?
 
Exista o serie de masuri care se pot lua pentru a sprijini si promova prosperitatea in sectorul agricol. Un prim aspect ar fi infrastructura. Aceasta este esentiala pentru dezvoltarea agriculturii. Guvernele ar trebui sa investeasca in modernizarea si extinderea retelelor de irigatii, in constructia si intretinerea drumurilor rurale si in alte facilitati necesare pentru accesul la piete si resurse. 
 
Un alt aspect ar fi cercetarea si dezvoltarea in domeniul agricol. Acesta ar ajuta la promovarea inovatiei si dezvoltarea de tehnologii si practici agricole mai eficiente si mai sustenabile.
 
Alt aspect ce nu trebuie neglijat ar fi educatia si asistenta tehnica. Furnizarea de programe de instruire si consultanta pentru fermieri poate contribui la cresterea eficientei si a productivitatii. Aceste programe ar putea acoperi domenii precum practici agricole durabile, managementul resurselor naturale si tehnologiile agricole de ultima generatie.
 
Manager.ro: Care sunt cele mai populare/vandute produse pe care le aveti acum in portofoliu?
 
Anul acesta avem ca produse favorite tancurile de racire a laptelui si salile de muls, dar vin din urma destul de puternic si echipamentele de procesare a laptelui.

In orice caz, satisfacem orice nevoie venita din partea clientilor nostri si nimic nu este imposibil cand vine vorba de o cerinta specifica.
 
 
Manager.ro: Cum arata, in opinia dvs., viitorul fermei moderne?
 
Tehnologizarea echipamentelor pentru fermele moderne a luat o mare amploare in ultimii ani. Incepand cu salile de muls care usureaza viata oricarui fermier cu un numar mai mare de animale, pana la robotii de muls care fac tot procesul si mai facil. 
 
Viitorul fermei moderne va integrea tehnologii avansate, practici sustenabile si eficienta maxima. Multe procese vor fi automate pentru a creste eficienta si a reduce necesitatea fortei de munca umane.
 
Sustenabilitatea va fi un alt aspect crucial in fermele moderne. Asta include practici precum reciclarea apei, gestionarea eficienta a deseurilor, utilizarea ingrasamintelor organice si reducerea emisiilor de carbon. Cu siguranta, viitorul va aduce si alte inovatii si evolutii tehnologice surprinzatoare, iar noi ne angajam fata de clienti ca vom tine pasul cu toate acestea.

 
 
Manager.ro: Ce le-ati transmite tinerilor care si-ar dori sa intre in acest domeniu, sa-si deschida o ferma?
 
Sa fie increzatori, muncitori si sa nu isi piarda niciodata entuziasmul. Este un domeniu care solicita foarte multa munca, implicare si rabdare, dar si satisfactiile sunt pe masura, plecand de la cele financiare, ajungand la cele profesionale care te fac sa fii mandru de munca ta si de ceea ce poti oferi oamenilor...produse de calitate.
 
Agricultura este un domeniu vast si extrem de important, iar implicarea tinerilor poate aduce o energie noua si inovatie in acest sector.

 
 
Manager.ro: Aveti un mesaj pentru fermieri? De ce ar fi avantajati daca ar alege sa va aiba drept parteneri?
 
FrigoFarm Tehnologies are o viziune clara si indrazneata: sa fie lider in furnizarea solutiilor de varf pentru salile de muls si tehnologiile zootehnice din Romania. Parerile clientilor din toti acesti ani, isi spun cuvantul si ne fac sa ne dorim sa mergem mai departe si sa dovedim faptul ca ne meritam acest loc fruntas in domeniul in care activam.
 
Marea nostra calitate este corectitudinea si promtitudinea. Ne tratam fiecare client cu respect, si ne dorim ca astia sa simta cu adevarat grija pe care noi le-o acordam. In acelasi timp, ne dorim sa promovam si sa sustinem faptul ca animalele chiar sunt rasfatate si ingrijite in fermele clientilor nostri. De aici a pornit si sloganul nostru „...pentru animale fericite!”.
 
Suntem o echipa bine pregatita, dedicata si dispusa sa sprijine fiecare pas din drumul fiecarui fermier si sa contribuie la succesul lui in industria agricola si zootehnica.
 
Contact: 
 
Tel: +40 760 256 476 /  +40 738 173 527
E-mail: office@frigofarm.ro
Web: www.frigofarm.ro 



 
Senior Editor Manager.ro

Ultimele NOUTATI

6 sfaturi pentru a te prezenta impecabil in timpul calatoriilor de afaceri
Business

6 sfaturi pentru a te prezenta impecabil in timpul calatoriilor de afaceri

today26 Apr. 2024
PEPE inregistreaza o crestere de 15% dupa listare pe Coinbase. In ce directie se indreapta Dogeverse? (P)
Business

PEPE inregistreaza o crestere de 15% dupa listare pe Coinbase. In ce directie se indreapta Dogeverse? (P)

today26 Apr. 2024
Pune co-crearea in practica prin Idea Morph
Life Style

Pune co-crearea in practica prin Idea Morph

today26 Apr. 2024
Top 5 motive pentru ca proprietarii de afaceri si terase HoReCa sa investeasca in acoperiri cu pergole de inalta calitate
Business

Top 5 motive pentru ca proprietarii de afaceri si terase HoReCa sa investeasca in acoperiri cu pergole de inalta calitate

today26 Apr. 2024
5 idei profitabile de afaceri in agricultura
Business

5 idei profitabile de afaceri in agricultura

today26 Apr. 2024
Ce se intampla cu cele 5 milioane de pensii, inainte de Paste: cand intra toti banii pe card
Economie

Ce se intampla cu cele 5 milioane de pensii, inainte de Paste: cand intra toti banii pe card

today26 Apr. 2024
Guvernul modifica din nou Codul fiscal:  romanii care au locuinte scumpe se vor trezi somati de ANAF
Economie

Guvernul modifica din nou Codul fiscal: romanii care au locuinte scumpe se vor trezi somati de ANAF

today26 Apr. 2024
Specialist in Finante: Desi cresc impozitele, se adanceste deficitul, ceea ce inseamna ca statul risipeste prea mult banul public
Economie

Specialist in Finante: Desi cresc impozitele, se adanceste deficitul, ceea ce inseamna ca statul risipeste prea mult banul public

today26 Apr. 2024
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Pune co-crearea in practica prin Idea Morph
Life Style

Pune co-crearea in practica prin Idea Morph

today26 Apr. 2024
Top 5 motive pentru ca proprietarii de afaceri si terase HoReCa sa investeasca in acoperiri cu pergole de inalta calitate
Business

Top 5 motive pentru ca proprietarii de afaceri si terase HoReCa sa investeasca in acoperiri cu pergole de inalta calitate

today26 Apr. 2024
5 idei profitabile de afaceri in agricultura
Business

5 idei profitabile de afaceri in agricultura

today26 Apr. 2024
Ce se intampla cu cele 5 milioane de pensii, inainte de Paste: cand intra toti banii pe card
Economie

Ce se intampla cu cele 5 milioane de pensii, inainte de Paste: cand intra toti banii pe card

today26 Apr. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x