Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Un manager de la KFC spune ca a fost dat afara, pentru ca a refuzat sa vanda "carne de pui stricata"


Un manager de la KFC spune ca a fost dat afara, pentru ca a refuzat sa vanda carne de pui stricata
de la 19 Apr. 2012
Un manager de la KFC spune ca a fost dat afara, pentru ca a refuzat sa vanda "carne de pui stricata"
Tags: managerkfckentucky fried chickenfrancizacarnepui

Un francizor Kentucky Fried Chicken a fost dat in judecata de un fost manager, care sustine ca a ramas fara job, dupa ce "a refuzat sa vanda carne stricata", intr-un restaurant fast food din Oregon.


In dosarul procesului, managerul spune ca seful sau a schimbat "data de expirare" a pulpelor de pui. Dupa ce a amenintat ca va depune o reclamatie la Departamentul Sanitar-Veterinar din Oregon, acesta a fost concediat, pe motivul lipsei performantelor profesionale.

Ancheta a scos la iveala povestea unui alt director KFC, care a demisionat in luna aprilie a anului trecut, deoarece "nu a mai suportat sa vanda familiilor carne de pui stricata". Potrivit acestuia, proprietarul francizei KFC l-ar fi obligat sa vanda pulpe "inverzite, care expirasera demult".

Regulamentul KFC presupune ca "toata carnea de pui proaspata sa fie servita in decurs de 12 zile de la data sacrificarii, inscrisa pe pachet".



Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Manager


Newsletter zilnic GRATUIT
7 modele de contracte si formulare - actualizate conform GDPR 2019
Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Manager.ro pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
Top imagine

Comentarii

0 comentarii


Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Top imagine
Newsletter zilnic GRATUIT
7 modele de contracte si formulare - actualizate conform GDPR 2019
Aboneaza-te la newsletterul Manager.ro si primeste ultimele noutati pe email.

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit  "7 modele de contracte si formulare - actualizate conform GDPR 2019".


Recomandari MANAGER.RO


Cele mai citite stiri




Advertisement
Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.
Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"7 modele de contracte si formulare - actualizate conform GDPR 2019"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016