Vrem sau nu sa recunoastem, inteligenta artificiala face parte deja din viata noastra de zi cu zi. Inteligenta artificiala reprezinta o tehnologie avansata care permite calculatoarelor si sistemelor sa invete si sa-si imbunatateasca performantele pe baza datelor si a experientei acumulate. Desi este adesea asociata cu aplicatii serioase si complexe, inteligenta artificiala poate fi utilizata si in moduri distractive, deschizand usi catre noi experiente.
Una dintre modalitatile prin care inteligenta artificiala poate fi folosita intr-un mod distractiv este prin intermediul asistentilor virtuali si chatbot-urilor. Aceste entitati virtuale sunt capabile sa interactioneze cu utilizatorii intr-un mod conversational, oferind raspunsuri rapide si utile la intrebari si chiar generand conversatii amuzante. Poti descoperi personalitati si personaje virtuale interesante, care te pot provoca la jocuri de cuvinte sau care pot interpreta roluri in povesti interactive.
Daca vrei sa te distrezi un pic pe internet zilele astea, Picsart ar putea fi solutia la care inca nu te-ai gandit. Editorul de imagini a lansat recent un generator GIF animat, care functioneaza pe baza inteligentei artificiale. Utilizarea acestui generator este extrem de usoara. Practic, nu trebuie decat sa tastezi exact ceea ce iti trece prin cap in casuta de chat si sa astepti apoi ca inteligenta artificiala sa isi faca treaba. In aproximativ un minut vei obtine “o opera de arta haotica si excentrica” de care te vei putea bucura alaturi de prietenii de pe retelele de socializare.
Generatorul de GIF-uri animate este deja integrat in aplicatia clasica Picsart, aplicatie care functioneaza fara niciun fel de probleme atat pe dispozitivele Android sau iOS, cat si pe web. GIF-ul rezultat poate fi descarcat pe dispozitivul mobil pe care il folosesti sau poate fi trimis prietenilor pe retelele de socializare. Potrivit oficialilor Picsart insa, instrumentul descris in randurile anterioare ar trebui folosit insa numai pentru amuzamentul propriu, ci nu in scopuri comerciale.
Ultimele NOUTATI
Ce este colectarea selectiva a deseurilor si de ce conteaza pentru mediu si societate?
Romania urca in clasamentul avutiei nationale: salt de 4 pozitii pana pe locul 29 in Europa
Fraudele de tip spoofing fac ravagii: cum ajung romanii victime ale noii escrocherii
Mediul privat isi revine? Scade puternic numarul firmelor care isi suspenda activitatea
Partenerii nostri
Incadrarea in munca a persoanelor cu handicap! OBLIGATIILE angajatorilor si amenzile de 50.000 lei
Desfiintarea unor posturi. Procedura, etape, conditii
Dreptul la pensia privata din Pilonul II. Cum, cand si in ce mod se poate retrage suma depusa?
Plata dividende catre o persoana fizica nerezidenta: Ce obligatii fiscale are societatea din Romania
Reglementarea licentelor de transport: Tipuri si acte necesare
Contractul de mandat: Care sunt obligatiile unui administrator
Cum functioneaza tichetele de masa: Ce sunt, cine le emite, ce spune legea