SIAB 2018: Volkswagen prezinta noul Touareg

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
SIAB 2018: Volkswagen prezinta noul Touareg
SIAB 2018: Volkswagen prezinta noul Touareg
de Redactia Manager la 26 Mar. 2018
Urmareste-ne pe Google News
volkswagensiabsuv

Volkswagen isi prezinta in China, pe cea mai mare piata, noua nava-amiral a flotei si dezvaluie masina si publicului din Romania in cadrul Salonului International de Automobile Bucuresti.

Lansand noul model Touareg in premiera mondiala in China, Volkswagen transmite un mesaj elocvent pentru cea mai mare piata a sa. Noul Touareg este un model de referinta in cea mai mare ofensiva de modele si de tehnologie a marcii si arata consumatorilor ce stiu sa faca inginerii si designerii Volkswagen. Noua nava-amiral ocupa un loc de vaza in segmentul SUV-urilor Premium avand un design expresiv, sisteme inovatoare de operare, confort si siguranta, la care se adauga materialele de calitate superioara utilizate si finisajele excelente.


Masina poate fi vazuta de publicul din Romania la standul Volkswagen din cadrul Salonului International Auto Bucuresti, intre 23 martie – 1 aprilie.


"Suntem onorati ca vom putea dezvalui publicului din Romania noul Touareg, tara noastra fiind a treia piata la nivel european in ceea ce priveste vanzarile acestui model. Cu aceasta ocazie vom oferi clientilor posibilitatea sa isi rezerve primii noul model, printr-o actiune de pre-sale, cu o configuratie incepand de la 42.990 euro cu motorizare V6 231 cp", declara Bogdan Florea, Brand Manager Volkswagen.


Touareg se pozitioneaza in clasa auto Premium fiind un model de referinta in ofensiva SUV-urilor Volkswagen

Echipat cu dotari in materie de conectare de ultima ora si o combinatie unica de sisteme de asistenta, confort, iluminare si multimedia, Touareg cartografiaza drumul spre viitor. Totodata, acest SUV exclusiv ofera segmentului auto din care face parte un plus de dinamism. Cele mai mari piete pentru a treia generatie a modelului Touareg sunt China, Europa si Rusia. Cele doua modele precedente din aceasta familie au inregistrat vanzari totale de un milion de exemplare la nivel mondial. Cel mai avansat Volkswagen in acest moment, modelul Touareg este unul confortabil si dinamic si are potentialul de a naste pasiuni in randul soferilor care apreciaza tehnologia si pun pret pe design, chiar daca acestia conduc alte tipuri de automobile Premium. Astfel, este foarte probabil ca modelul sa atraga numerosi clienti din grupuri-tinta noi.
 

Innovision Cockpit in premiera. Odata cu noul Touareg, Volkswagen prezinta pentru prima data Innovision Cockpit care consta intr-o unitate de comanda integral digitalizata. Aceasta unitate imbina instrumentele digitale de bord (Digital Cockpit cu display de 12 inchi) cu sistemul multimedia de top Discover Premium (cu ecran de 15 inchi) unindu-le intr-o singura unitate care permite utilizarea tuturor functiilor, ofera informatii, permite comunicarea si asigura divertisment. Aceasta unitate functioneaza aproape integral fara taste sau butoane clasice. Activ mereu, cu sistem de comanda intuitiva si optiuni de personalizare maxima Innovision Cockpit din dotarea noului Touareg ofera azi interiorul digital al viitorului.


Touareg este un reper in segment in privinta designului, tehnologiei, performantelor si confortului

Omul este in centrul atentiei. Cu Innovision Cockpit, soferul poate adapta sistemele de asistenta si setarile dinamice si de confort, pentru a corespunde preferintelor proprii. Soferul poate personaliza in permanenta masina, ceea ce ii deschide o noua lume, in care utilizatorul si pasagerii nu trebuie sa se adapteze la automobil, ci automobilul se adapteaza la ocupantii sai. Noul automobil Volkswagen poate fi configurat ca un smartphone nou pentru a satisface preferintele si nevoile personale ale fiecaruia. Acest lucru este posibil datorita numarului mare de sisteme si programe interconectate, controlate prin intermediul interfetei digitale si a volanului multifunctional.
 

Imbinarea sistemelor de asistenta, cu cele de control a caracteristicilor dinamice si cu dotarile de confort. Touareg ofera cea mai larga gama de sisteme de asistenta, de control a caracteristicilor dinamice si de dotari pentru confort integrata vreodata intr-un autovehicul Volkswagen. Printre acestea se numara tehnologii precum: functia de asistenta pentru vizibilitatea pe timp de noapte numita Nightvision (detecteaza pe timp de noapte persoanele si animalele cu ajutorul camerei cu infrarosu), asistentul pentru ambuteiaje si portiuni de drum in lucru (accelerare, franare si directie partial automatizate si mentinerea benzii de rulare la viteze de pana la 60 km/h), asistentul pentru intersectii (reactioneaza la vehiculele care intersecteaza Touareg in partea din fata), directia activa pentru tractiunea integrala (astfel Touareg devine la fel de manevrabil ca un automobil compact), noul sistem electromecanic de preintampinare a rasturnarii cu brate stabilizatoare controlate electro-mecanic, farurile IQ.Light LED-Matrix (lumini de drum si de intalnire controlate interactiv cu ajutorul camerei video) si display-ul head-up proiectat direct pe parbriz.

Soferul dispune la bordul modelului Touareg de toate aceste sisteme, prin intermediul unei singure interfete. Sistemele sunt interconectate prin intermediul unei unitati de comanda noi si centralizate, lucrand neobservate in fundal. Calatoriile devin astfel mai sigure, mai confortabile si mai intuitive ca niciodata.


Dimensiuni noi si greutate redusa. A treia generatie a modelului Touareg este mai lata si mai lunga in comparatie cu modelul precedent. Noile dimensiuni influenteaza pozitiv atat proportiile automobilului, cat si spatiul interior. Lungimea aditionala a permis, de exemplu, marirea semnificativa a volumului portbagajului, de la 697 la 810 de litri (cu bancheta in pozitie normala). Ruloul care acopera portbagajul protejeaza bagajele de privirile curioase ale trecatorilor si, optional, poate fi deschis si inchis electric. In ciuda suplimentarii lungimii si latimii, caroseria este cu 106 kg mai usoara, masina fiind realizata in proportie de 48% din aluminiu si 52% din oteluri speciale high-tech.

Start cu motoare V6. Volkswagen va lansa Touareg in Europa in anul 2018, mai intai cu doua motoare diesel de 170 kW / 231 CP si 210 kW / 286 CP. Ulterior vor fi incluse in gama un motor V6 pe benzina (250 kW / 340 CP) si un turbodiesel V8 (310 kW / 421 CP). Pentru piata din China este pregatit un sistem de propulsie hibrida plug-in cu puterea sistemului de 270 kW/367 CP. Termenul exact de lansare a acestuia in Europa nu a fost inca decis.

Ofensiva SUV-urilor Volkswagen. Modelul Touareg din 2018 reprezinta un pas important in cea mai mare ofensiva de produs si de tehnologie din istoria marcii Volkswagen. In cadrul acestei campanii, gama SUV-urilor va fi, de asemenea, extinsa. In prezent, aceasta este compusa din noul T-Roc, Tiguan, noul Tiguan Allspace (Europa), Tiguan L (China), noul Atlas (SUA) si Teramont (China), precum si noul Touareg, modelul de varf al gamei SUV-urilor Volkswagen. T-Cross va extinde gama SUV-urilor in celalalt capat al gamei. De asemenea, a fost decisa lansarea primului SUV electric al marcii Volkswagen, respectiv modelul I.D. CROZZ. Acest model va intra pe piata in anul 2020.
 

Despre marca Volkswagen: Viitorul este inclus in dotarea standard.

Marca de automobile Volkswagen este prezenta la nivel mondial in peste 150 de piete si produce autovehicule Volkswagen in peste 50 de unitati de productie din 14 tari. In anul 2017, Volkswagen a fabricat circa 6 milioane de autovehicule, cele mai vandute modele fiind Golf, Tiguan, Jetta si Passat. In prezent la Volkswagen lucreaza 198.000 de persoane in intreaga lume. La acestia se adauga cei 7.700 de angajati ai celor 74.000 de distribuitori care comercializeaza produsele catre clientii finali. Volkswagen dezvolta in permanenta constructia de autovehicule. Printre aspectele strategice esentiale ale marcii se numara mobilitatea electrica, Smart Mobility si transformarea digitala.


 


 


 


Ultimele NOUTATI

3 moduri de a purta costumul de dama
Life Style

3 moduri de a purta costumul de dama

today28 Mar. 2024
Joburile din Romania pentru care nu bate nimeni la usa patronilor:
Companii

Joburile din Romania pentru care nu bate nimeni la usa patronilor: "Nu vor sa munceasca"

today28 Mar. 2024
Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari
Ultimele stiri economice

Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari

today28 Mar. 2024
Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului
Imobiliare

Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului

today28 Mar. 2024
Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla
Financiar-Bancar

Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla

today28 Mar. 2024
Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei
Analize

Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei

today28 Mar. 2024
250.000 de romani nu au serviciu, sunt someri. Cum traiesc acesti oameni?
Companii

250.000 de romani nu au serviciu, sunt someri. Cum traiesc acesti oameni?

today28 Mar. 2024
Tara europeana unde pensionarii primesc 2.000 de euro lunar de la stat: sunt cei mai fericiti oameni din lume
Economie

Tara europeana unde pensionarii primesc 2.000 de euro lunar de la stat: sunt cei mai fericiti oameni din lume

today28 Mar. 2024
Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari
Ultimele stiri economice

Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari

today28 Mar. 2024
Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului
Imobiliare

Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului

today28 Mar. 2024
Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla
Financiar-Bancar

Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla

today28 Mar. 2024
Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei
Analize

Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei

today28 Mar. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x