Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici

Bacania de suflet. Eco si traditionalul reprezinta noul business

Bacania de suflet. Eco si traditionalul reprezinta noul business
de la 27 Ian. 2014
Bacania de suflet. Eco si traditionalul reprezinta noul business Tags: bacania de sufletecotraditionalafacere

Bacania cu suflet a cunoscut un avans puternic anul trecut, reusind sa isi consolideze pozitia pe piata bacaniilor din Bucuresti si sa dubleze vanzarile. Aceasta este o afacere de familie fondata de sotii Doina si Liviu Oprea, in decembrie 2011.


Astfel, bacania a realizat afaceri de aproximativ 120.000 de euro in 2013, de doua ori mai mult fata de anul anterior.
 
Sotii Oprea au investit 15.000 de euro intr-un concept altfel. Astfel ca atmosfera prietenoasa din bacanie a atras, in ultimii doi ani, clienti variati, de la pensionari la manageri, care apreciaza produsele facute din ingrediente naturale, de calitate, si care tin la sanatatea lor.
 
“La noi nu se gasesc inlocuitori de mancare si bautura, ci produse naturale, autentice, al caror gust poate nici nu este cunoscut de multe persoane. Am ales sa avem la vanzare numai preparate traditionale, atestate, de la gospodarii sau mici producatori locali”, a declarat Liviu Oprea, manager Bacania cu suflet.
 
Printre cel mai bine vandute produse in cadrul bacaniei, Liviu Oprea mentioneaza mezelurile (pastramele de rata, gasca si crap, rulada de iepure sau vita, muschiul perpelit si parizerul oltenesc, slanina frageda sau pieptul hituit si carnatii virsli de la Brad), branzeturile maturate sau casurile de capra cu diverse adaosuri, precum mararul sau prazul, si vinurile de la Crama Oprisor, Casa Isarescu, ale Aureliei Visinescu, Davino de la Dealu Mare etc. Unul dintre vinurile inedite care se regasesc la Bacania cu suflet este cel de la Manastirea Jercalai de la Urlati (Via Domnului).
 
Referitor la cine trece pragul Bacaniei cu suflet, acesta a adaugat ca un sfert sunt clienti companii, in timp ce restul persoane fizice.
 
Bacania isi propune ca, anul acesta, sa utileze si o bucatarie unde sa poata pregati propriile prajituri si placinte de casa, dar si cozonaci.
 


Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant
click pe cuvantul dorit


Newsletter zilnic GRATUIT
Manager de succes - 6 strategii imbatabile
Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Manager.ro pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!


Da, doresc să descarc GRATUIT cadoul si să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton
Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare
Top imagine

Comentarii

0 comentarii


Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Top imagine
Newsletter zilnic GRATUIT
Manager de succes - 6 strategii imbatabile
Aboneaza-te la newsletterul Manager.ro si primeste ultimele noutati pe email.

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit  "Manager de succes - 6 strategii imbatabile".

Consilier Managementul Deseurilor

Descarca Alerter Manager.ro



Cele mai citite stiri




Ultimele comentarii



Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.
Din fericire, NU scriem despre
cancan, showbiz, lifestyle sau scandal.

Adauga e-mailul tau pentru Stiri din Romania reala, cu informatii zilnice, articole din economie, politic si administrativ.

Da, vreau sa primesc newsletterul zilnic.
Advertisement