3 povesti de dragoste care demonstreaza ca banii nu aduc fericirea in cuplu

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
3 povesti de dragoste care demonstreaza ca banii nu aduc fericirea in cuplu
3 povesti de dragoste care demonstreaza ca banii nu aduc fericirea in cuplu
de Magda Florea la 24 Mai. 2024 Exclusiv
Urmareste-ne pe Google News
povesti de dragostecuplubani in cuplu

Nimeni nu e ocolit de problemele amoroase, fie ca e simplu om de rand sau persoana publica si putred de bogata.
 


 
In acest articol va prezentam trei povesti celebre, ale unor oameni faimosi, care nu au reusit sa isi mentina relatia de cuplu armonioasa, desi aveau tot ce-si puteau dori de la viata ... sau, cel putin, asa parea:
 

1. Brad Pitt si Angelina Jolie

 
Cunoscut sub numele de "Brangelina", cuplul format din actorii Brad Pitt si Angelina Jolie a fost considerat unul dintre cele mai puternice cupluri de la Hollywood. 
 
Brad Pitt si Angelina Jolie s-au intalnit pe platourile de filmare ale filmului „Mr. & Mrs. Smith” in 2004. La acea vreme, Pitt era casatorit cu actrita Jennifer Aniston, iar relatia dintre Jolie si Pitt a inceput sa capete atentie in presa. Desi cei doi au negat initial orice relatie romantica, chimia lor evidenta si speculatiile intense din partea presei au alimentat zvonurile despre o idila.
 
In ianuarie 2005, Brad Pitt si Jennifer Aniston au anuntat despartirea lor, iar divortul a fost finalizat in octombrie acelasi an. La scurt timp dupa, Pitt si Jolie au inceput sa fie vazuti impreuna in public, confirmand in mod practic relatia lor. In 2006, Angelina Jolie a anuntat ca este insarcinata cu primul copil biologic al cuplului, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, ceea ce a marcat oficializarea relatiei lor in ochii publicului.
 
Cuplul a continuat sa fie in centrul atentiei, adoptand copii din diferite parti ale lumii si avand alti copii biologici. In total, familia Jolie-Pitt a crescut la sase copii: Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox si Vivienne. Pitt si Jolie au devenit cunoscuti pentru devotamentul lor fata de cauzele umanitare si pentru viata lor de familie aparent idilica.
 
Dupa aproape un deceniu de relatie, Brad Pitt si Angelina Jolie s-au casatorit intr-o ceremonie privata in Franta in august 2014. Evenimentul a fost unul discret, la care au participat doar familia si cativa prieteni apropiati. Ceremonia a avut loc la Castelul Miraval, proprietatea cuplului din sudul Frantei, si a fost una personalizata, copiii lor jucand roluri importante in cadrul ceremoniei.
 
In ciuda aparentelor, relatia lor a avut probleme semnificative. In septembrie 2016, Angelina Jolie a depus actele de divort, invocand diferente ireconciliabile si solicitand custodia completa a copiilor. Cererea de divort a fost o surpriza pentru public si a dat nastere la speculatii si zvonuri despre motivele reale din spatele despartirii.
 
Divortul dintre Brad Pitt si Angelina Jolie a fost urmat de o lupta indelungata si complicata pentru custodia copiilor lor. Jolie a solicitat custodia fizica unica, in timp ce Pitt a cerut custodia comuna. In timpul acestui proces, au aparut acuzatii de abuz si de comportament nepotrivit, desi investigatiile ulterioare nu au dus la nicio acuzatie penala impotriva lui Pitt.
 
In 2019, Brad Pitt si Angelina Jolie au fost declarati oficial divortati, desi disputele legale privind custodia copiilor si impartirea bunurilor au continuat pentru o perioada. Amandoi si-au continuat carierele de succes si s-au concentrat pe proiecte personale si profesionale. Pitt a castigat un premiu Oscar pentru rolul sau din „Once Upon a Time in Hollywood,” iar Jolie si-a continuat activitatea umanitara si cariera de regizor.
 
Relatia dintre Brad Pitt si Angelina Jolie ramane una dintre cele mai discutate povesti de dragoste de la Hollywood, oferind atat lectii despre complexitatea relatiilor in lumina reflectoarelor, cat si despre provocarile de a mentine o familie unita in fata presiunilor publice si personale.
 

2. Tom Cruise si Nicole Kidman

 
Relatia dintre Tom Cruise si Nicole Kidman a fost una dintre cele mai fascinante si discutate povesti de dragoste de la Hollywood in anii '90. Cu un inceput de basm si un final dramatic, povestea lor a captivat publicul din intreaga lume.
 
Tom Cruise si Nicole Kidman s-au intalnit in 1989 pe platourile de filmare ale filmului „Days of Thunder.” La acea vreme, Cruise era deja un star consacrat, iar Kidman, o actrita australiana in ascensiune, abia incepea sa isi faca un nume in industria cinematografica americana. Atractia dintre ei a fost instantanee, iar chimia lor pe ecran s-a transpus rapid in viata reala.
 
Cei doi s-au casatorit pe 24 decembrie 1990 intr-o ceremonie discreta la Telluride, Colorado. Casatoria lor a fost vazuta ca una de poveste, fiind unul dintre cele mai stralucitoare cupluri de la Hollywood. Au adoptat doi copii, Isabella si Connor, si au aparut impreuna in mai multe filme, inclusiv „Far and Away” (1992) si „Eyes Wide Shut” (1999), consolidandu-si statutul de cuplu iconic.
 
In ciuda aparentelor, relatia lor nu a fost lipsita de provocari. Diferentele de personalitate si stilul de viata, precum si angajamentele profesionale ale ambilor actori, au creat tensiuni. De asemenea, apartenenta lui Cruise la Biserica Scientologica a fost un subiect de controversa, despre care se spune ca ar fi avut un impact semnificativ asupra mariajului lor.
 
In februarie 2001, Tom Cruise a anuntat casatoria lor s-a incheiat, depunand cererea de divort. Anuntul a venit ca un soc pentru public si pentru Kidman, care, conform unor surse, nu anticipa aceasta miscare. Motivele exacte ale despartirii nu au fost niciodata clarificate public, desi s-au vehiculat multe speculatii privind influenta Scientologiei si diferentele ireconciliabile dintre cei doi.
 
Divortul lor a fost finalizat in august 2001, iar custodia copiilor a devenit un subiect sensibil. Isabella si Connor au ramas in principal cu Cruise, continuand sa fie crescuti in cadrul Bisericii Scientologice. Kidman a exprimat in diverse interviuri ulterioare durerea si dezamagirea traite in urma divortului, dar si-a continuat cariera cu succes, castigand un premiu Oscar pentru rolul din „The Hours” in 2002.
 
Dupa divort, ambii actori si-au refacut vietile. Tom Cruise s-a casatorit cu actrita Katie Holmes in 2006, dar mariajul lor a durat doar sase ani, incheindu-se in 2012. Nicole Kidman s-a casatorit cu cantaretul country Keith Urban in 2006, si au impreuna doua fiice. Relatia lor este una stabila si fericita, conform declaratiilor publice.
 

3. Madonna si Guy Ritchie

 
Relatia dintre Madonna si Guy Ritchie a fost una dintre cele mai urmarite si discutate povesti de dragoste ale anilor 2000. Cuplul, format din una dintre cele mai iconice figuri ale muzicii pop si un regizor britanic talentat, a captivat imaginatia publicului de-a lungul unei casnicii pline de momente memorabile si provocari.
 
Madonna si Guy Ritchie s-au intalnit in 1998, cand prietenul lor comun, Sting, i-a prezentat la o petrecere. La acea vreme, Madonna era deja o legenda a muzicii pop, cunoscuta pentru hituri precum „Like a Virgin” si „Material Girl.” Guy Ritchie, pe de alta parte, era un regizor in ascensiune, cunoscut pentru filmul sau de succes „Lock, Stock and Two Smoking Barrels.”
 
Cuplul s-a casatorit pe 22 decembrie 2000, intr-o ceremonie fastuoasa la Castelul Skibo din Scotia. Nunta a fost un eveniment de anvergura, atragand atentia presei internationale si a fanilor deopotriva. Cei doi au avut un fiu impreuna, Rocco, nascut in 2000, si au adoptat un alt copil, David, din Malawi, in 2006.
 
In timpul casniciei, ambii si-au continuat carierele de succes. Madonna a lansat albume de succes, a intreprins turnee mondiale si a explorat diverse aspecte ale creativitatii sale. Ritchie, intre timp, a regizat filme notabile precum „Snatch” si „Sherlock Holmes.” Cu toate acestea, diferentele dintre vietile lor profesionale si personalitatile distincte au inceput sa creeze tensiuni.
 
In ciuda inceputului fericit, relatia lor nu a fost lipsita de dificultati. Diferentele culturale si stilurile de viata contrastante au contribuit la tensiuni. Madonna, cunoscuta pentru stilul sau de viata agitat si ambitiile neobosite, si Guy, un britanic cu o abordare mai relaxata, au gasit din ce in ce mai greu sa se reconcilieze cu aceste diferente.
 
In 2008, dupa opt ani de casnicie, Madonna si Guy Ritchie au anuntat ca s-au despartit. Divortul lor a fost finalizat in decembrie 2008, marcand sfarsitul unei relatii care fusese intens mediatizata. Divortul a fost unul dintre cele mai costisitoare din istoria celebriatii, cu Madonna platindu-i lui Ritchie o suma estimata intre 60 si 70 de milioane de dolari.
 
Dupa despartire, ambii si-au continuat carierele de succes. Madonna a lansat albume noi si a continuat sa fie o forta dominanta in industria muzicala. A adoptat alti copii si si-a dedicat o mare parte din timp activitatilor filantropice. Guy Ritchie s-a recasatorit in 2015 cu modelul Jacqui Ainsley, cu care are trei copii, si a continuat sa regizeze filme de succes, consolidandu-si statutul in industria cinematografica.
 
Foto: freepik.com
 
Senior Editor Manager.ro

Ultimele NOUTATI

Expertii din HR spun ca tinerii nu sunt lenesi, vor sa se angajeze. Totusi, au o mare problema, iata care e
Companii

Expertii din HR spun ca tinerii nu sunt lenesi, vor sa se angajeze. Totusi, au o mare problema, iata care e

today16 Iun. 2024
3 greseli pe care le fac angajatii si apoi se plang ca seful nu le mareste salariul
Economie

3 greseli pe care le fac angajatii si apoi se plang ca seful nu le mareste salariul

today16 Iun. 2024
Consideri ca ai prieteni la serviciu? Vezi aici cum sa-ti testezi prietenii, sa afli daca sunt sinceri sau nu
Companii

Consideri ca ai prieteni la serviciu? Vezi aici cum sa-ti testezi prietenii, sa afli daca sunt sinceri sau nu

today16 Iun. 2024
Romania e o tara unde se castiga peste 1.000 de euro net pe luna, in general
Economie

Romania e o tara unde se castiga peste 1.000 de euro net pe luna, in general

today16 Iun. 2024
Digitalizarea ANAF, de tipul RO e-Factura, poate pune firmele la pamant, daca managerii fac aceasta greseala
Economie

Digitalizarea ANAF, de tipul RO e-Factura, poate pune firmele la pamant, daca managerii fac aceasta greseala

today16 Iun. 2024
Vor bubui taxele si impozitele locale dupa alegeri? Un ministru vine sa ne lamureasca
Economie

Vor bubui taxele si impozitele locale dupa alegeri? Un ministru vine sa ne lamureasca

today16 Iun. 2024
Pensia medie in Romania a ajuns mai mare decat salariul minim. Pensionarii primesc peste 2.200 de lei pe luna
Economie

Pensia medie in Romania a ajuns mai mare decat salariul minim. Pensionarii primesc peste 2.200 de lei pe luna

today16 Iun. 2024
Cat te costa sa deschizi o covrigarie
Companii

Cat te costa sa deschizi o covrigarie

today15 Iun. 2024
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform cuRegulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Consideri ca ai prieteni la serviciu? Vezi aici cum sa-ti testezi prietenii, sa afli daca sunt sinceri sau nu
Companii

Consideri ca ai prieteni la serviciu? Vezi aici cum sa-ti testezi prietenii, sa afli daca sunt sinceri sau nu

today16 Iun. 2024
Romania e o tara unde se castiga peste 1.000 de euro net pe luna, in general
Economie

Romania e o tara unde se castiga peste 1.000 de euro net pe luna, in general

today16 Iun. 2024
Digitalizarea ANAF, de tipul RO e-Factura, poate pune firmele la pamant, daca managerii fac aceasta greseala
Economie

Digitalizarea ANAF, de tipul RO e-Factura, poate pune firmele la pamant, daca managerii fac aceasta greseala

today16 Iun. 2024
Vor bubui taxele si impozitele locale dupa alegeri? Un ministru vine sa ne lamureasca
Economie

Vor bubui taxele si impozitele locale dupa alegeri? Un ministru vine sa ne lamureasca

today16 Iun. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform cu Regulamentului UE 679/2016
x