Speakeri exceptionali pe scena GPeC SUMMIT - cel mai important eveniment de E-Commerce din Europa Centrala si de Est

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Speakeri exceptionali pe scena GPeC SUMMIT - cel mai important eveniment de E-Commerce din Europa Centrala si de Est
Speakeri exceptionali pe scena GPeC SUMMIT - cel mai important eveniment de E-Commerce din Europa Centrala si de Est
de Ana Tudor la 24 Apr. 2017
Urmareste-ne pe Google News
gpec 2017gala premiilor ecommerce

Pe 16-17-18 Mai, Bucurestiul devine capitala comertului electronic pentru tarile din Europa Centrala si de Est. In cele 3 zile se desfasoara a 12-a editie anuala a GPeC SUMMIT - cel mai important eveniment de E-Commerce din regiune - care aduce industriei o zi de Conferinta premium, doua zile de Workshop-uri aplicate, Expo si Networking cu elita pietei romanesti si internationale.

3 speakeri internationali de neratat urca pe scena GPeC SUMMIT!

Rob Siefker, directorul departamentului de Customer Loyalty al gigantului Zappos, va sustine keynote-ul “Creating Customer Experiences and Satisfaction that will ensure Word of Mouth Marketing” pe data de 16 Mai, in cadrul Conferintei GPeC.

Zappos este unul dintre cei mai mari retaileri online de fashion la nivel international, compania fiind achizitionata in 2009 de Amazon.com pentru suma de 1,2 miliarde de dolari. Modul in care Zappos face marketing si isi trateaza clientii este un adevarat etalon in e-commerce, principalul crez al companiei fiind “Delivering Happiness” - best seller-ul semnat de Tony Hsieh, CEO-ul companiei.


Tomi Ahonen este considerat de prestigioasa publicatie Forbes drept „Expertul numarul 1 in Mobile la nivel mondial”, avand o experienta de peste 15 ani in domeniu si fiind autorul a nu mai putin de 12 carti de specialitate – toate best-seller. Tomi va vorbi pentru prima data in Romania la GPeC SUMMIT, pe 16 Mai, despre ultimele tendinte in Mobile Commerce si despre Augumented Reality, AR-ul fiind considerat de Tomi drept urmatoarea mass-media.

Karl Gilis se afla pe locul al 3-lea in lume in clasamentul PPC Hero al celor mai buni experti in Optimizarea Conversiilor. La cererea audientei, Karl revine in Romania la GPeC SUMMIT pe data de 16 Mai cu un keynote de 45 de minute in cadrul Conferintei intitulat „How to seduce your visitors to buy (more)? in care se va axa pe sfaturi practice despre cum sa scrii continut persuasiv, despre psihologia preturilor, despre scarcity si de ce este important asa numitul “social proof” pentru transformarea vizitatorilor in clienti.

In plus, Karl va sustine si un workshop de Conversion Optimization pe data de 17 Mai , plin de exemple concrete pentru magazinele online in scopul cresterii ratei de conversie.

Subiecte de maxim interes pentru magazinele online si pentru oricine activeaza in e-commerce

GPeC SUMMIT se adreseaza magazinelor online si tuturor companiilor care activeaza in e-commerce si isi doresc sa afle concret ce pot face pentru a-si dezvolta afacerile. Subiectele dezbatute in cadrul Conferintei si al celor 12 Workshop-uri aplicate sunt de maxim interes pentru orice business online: Cifre si statistici de piata, Customer Satisfaction, Optimizarea Conversiilor, Mobile, Usability, Web Analytics, Split Testing, Marketing Online, SEO, PPC, Social Media, E-Mail Marketing, Logistica si Curierat, Content Marketing.

“La GPeC ne-am dorit dintotdeauna sa livram continut de calitate care sa ii ajute concret pe participanti in afacerile pe care le deruleaza. Cu siguranta nu am reusit 100% pentru ca nu exista perfectiune, dar anul acesta ne-am concentrat mai mult decat oricand sa oferim know-how premium, fara vorbe goale asa cum se intampla la alte conferinte. De aceea, subiectele dezbatute in cadrul GPeC SUMMIT sunt de neratat pentru magazinele online si pentru oricine activeaza in domeniu, iar speakerii pe care ii aducem sunt atent selectati, in asa fel incat audienta sa aiba parte de 3 zile de continut relevant, imediat aplicabil in business.”, spune Andrei Radu, Founder & CEO GPeC.  

12 Workshop-uri x 90 minute fiecare = 18 ore de continut e-commerce si marketing online pur

In zilele de 17 si 18 Mai se vor desfasura Workshop-urile GPeC sustinute de unii dintre cei mai buni specialisti in e-commerce si marketing online si axate pe cele mai importante elemente care contribuie la succesul unui magazin online:
  • Karl Gilis (Co-Founder AG Consult): Conversion Optimization
  • Valentin Radu (Founder Omniconvert): Strategii de retentie a clientilor
  • Matei Psatta (Head of Marketing Vola.ro): Content Marketing
  • Sorin Sfetcu (Deputy Managing Director iProspect): Google AdWords
  • Dan Virtopeanu (Founder Breeze Mobile): Mobile
  • Raluca Radu (Country Manager Answear.ro): Marketing Online
  • Liviu Taloi (Co-Founder Ecompedia.ro): Google Analytics
  • Horia Neagu (Digital Marketing Consultant): SEO
  • Andrei Radu (CEO & Founder GPeC): Usability
  • Andrei Georgescu (Co-Founder & Managing Director White Image): E-Mail Marketing
  • Bogdan Manolea (Co-Founder Trusted.ro) & George Hari Popescu (Communication Specialist Trusted.ro): Diferentiere in E-Commerce
  • TBA: Social Media

Oportunitati de afaceri si Networking cu elita industriei e-commerce

In paralel cu Conferinta GPeC din data de 16 Mai, se desfasoara si GPeC E-Commerce Expo care aduce fata in fata peste 20 de furnizori de servicii e-commerce si magazinele online. Potrivit organizatorilor, mai mult de jumatate din standuri au fost deja rezervate pana in acest moment, iar expozantii sunt unele dintre cele mai importante companii romanesti si internationale din domeniu.
Principalele nevoi ale magazinelor online isi vor gasi raspunsul la furnizorii prezenti in cadrul GPeC E-Commerce Expo, iar acestia au ocazia sa isi prezinte oferta, sa faca networking si sa obtina lead-uri de la potentialii lor clienti.

Regasiti mai multe detalii despre Expo si despre cum poate fi inchiriat un stand pe site-ul GPeC la: http://www.gpec.ro/gpec-e-commerce-expo-mai/

Deloc in ultimul rand, GPeC SUMMIT 16-17-18 Mai reprezinta prilejul ideal de a face networking cu elita industriei e-commerce din Romania si tarile din jur, evenimentul reunind top management-ul principalilor jucatori din domeniu: magazine online, procesatori de plati, banci, dezvoltatori de tool-uri e-commerce, furnizori de solutii si servicii de comert electronic, companii de curierat, agentii de digital, comparatoare de preturi, retele de marketing afiliat etc.

Inscrieri la preturi reduse pana pe 7 Mai 2017

Pana pe 7 Mai, ora 23:59, organizatorii GPeC SUMMIT au pregatit o Oferta Speciala Early-Bird care asigura preturi semnificativ reduse pentru cei care isi doresc sa participe la eveniment. Astfel, pretul unui bilet de acces pentru toate cele 3 zile de eveniment (16-17-18 Mai) este de doar 119 euro, comparativ cu 159 de euro cat va deveni in intervalul 8-14 Mai.

Detaliile complete despre GPeC SUMMIT, speakerii anuntati precum si formularul de inscriere la eveniment sunt disponibile pe site-ul GPeC: http://www.gpec.ro/gpec-summit-mai/

————————————————————
GPeC 2017, editia de 12 ani, este un eveniment Powered by FAN Courier

Sustinut de: Bright Agency, DPD Romania, DWF – Digital Workforce, Frisbo, Mastercard, Mediapost Hit Mail, New Black, NewsMAN, RTB House, TargetWeb

Partener al Competitiei Magazinelor Online GPeC: Carrefour Romania

Recommended Payment Processor Partner: mobilPay
Official Radio: Kiss FM
Limousine Service: CityLimo

Partener media principal: ecomTEAM

Mandri sa fim sustinuti de:

Bloggeri oficiali: Adrian Gabriel Orbai, Andra ZahariaAuraÈ™ Mihai GeambaÈ™uCarmen AlbiÈ™teanu, Claudia Tocilă, Corina-Maria ScheianuCristian China BirtaCristian IosubCristina ChipuriciElena CîrîcFulvia MeirosuGeorge Hari PopescuIonuÈ› BunescuLavinia BiberiMarius Ovidiu CălugăruMădălin BlidaruOlivian Breda, Sabina Cornovac

Parteneri mediaAdHuggerAGORAANIS, ARIES, Business DaysBusiness Review, CariereComunicate de AfaceriComunicate de Presa, ECOMJOBS, Ecommerce News, FNTMHowToWebHRB TrendsIAB Romania, IQadsInstitutul de MarketingJurnalul de AfaceriLumea SEO PPC, Magazinul ProgresivManager.roMarketingFocusNewEditionNewsRomania Pozitiva, Shopmania BIZSoftleadSMARKStartups.roTechCafeTechHubZiua de Constanta, Zelist

Editorialist Manager.ro
9 ani de experienta in domeniul editorial
adresa de email: mariat@rs.ro

Ultimele NOUTATI

Probleme neasteptate cu e-Factura: ce piedici au mai descoperit patronii
Financiar-Bancar

Probleme neasteptate cu e-Factura: ce piedici au mai descoperit patronii

today19 Mar. 2024
Marea teapa cu masini electrice: la teste s-a aflat ca autonomia reala e  si cu o treime mai mica decat cea promisa de producatori
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul auto

Marea teapa cu masini electrice: la teste s-a aflat ca autonomia reala e si cu o treime mai mica decat cea promisa de producatori

today19 Mar. 2024
In Romania muncesc in jur de 5 milioane de oameni, peste 1,2 milioane sunt bugetari
Economie

In Romania muncesc in jur de 5 milioane de oameni, peste 1,2 milioane sunt bugetari

today19 Mar. 2024
Diferite tipuri de notebook-uri si avantajele acestora
Stiri IT 2022, Tenhologie si Gadgeturi, Telefoane Mobile

Diferite tipuri de notebook-uri si avantajele acestora

today18 Mar. 2024
Eficienta fertilizarii in vitro (FIV) pentru cuplurile infertile
Sanatate

Eficienta fertilizarii in vitro (FIV) pentru cuplurile infertile

today18 Mar. 2024
Instalarea de camere de supraveghere in firma, decizia unui adevarat manager
Stiri IT 2022, Tenhologie si Gadgeturi, Telefoane Mobile

Instalarea de camere de supraveghere in firma, decizia unui adevarat manager

today18 Mar. 2024
Care sunt cele mai des intalnite complicatii ale diabetului?
Sanatate

Care sunt cele mai des intalnite complicatii ale diabetului?

today18 Mar. 2024
Imprumuturi fulger: ghidul dvs. pentru aprobarea instantanee a imprumutului
Banii tai - sectiune de educatie financiara

Imprumuturi fulger: ghidul dvs. pentru aprobarea instantanee a imprumutului

today18 Mar. 2024
Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

In Romania muncesc in jur de 5 milioane de oameni, peste 1,2 milioane sunt bugetari
Economie

In Romania muncesc in jur de 5 milioane de oameni, peste 1,2 milioane sunt bugetari

today19 Mar. 2024
Diferite tipuri de notebook-uri si avantajele acestora
Stiri IT 2022, Tenhologie si Gadgeturi,...

Diferite tipuri de notebook-uri si avantajele acestora

today18 Mar. 2024
Eficienta fertilizarii in vitro (FIV) pentru cuplurile infertile
Sanatate

Eficienta fertilizarii in vitro (FIV) pentru cuplurile infertile

today18 Mar. 2024
Instalarea de camere de supraveghere in firma, decizia unui adevarat manager
Stiri IT 2022, Tenhologie si Gadgeturi,...

Instalarea de camere de supraveghere in firma, decizia unui adevarat manager

today18 Mar. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x