Haide sa vedem impreuna cum poti aduce bunastarea (pe absolut toate planurile) in livingul casei tale!
Modul in care mobila este aranjata in living influenteaza gradul de energii pozitive din aceasta incapere. Indiferent daca ai mobila de living facuta comanda sau este cumparata direct dintr-un showroom, formele corpurilor de mobilier atrag ca un magnet energiile pozitive.
Liniile circulare sau drepte ale dulapurilor stabilesc un echilibru benefic pentru minte si corp, iar aranjamentul perfect presupune o ordine ce respecta Teoria Celor 4 Animale Celeste: dragon, tigru, testoasa, phoenix. Evita mobila ce vine cu modele in forma de X pe usi sau spatare, fapt ce blocheaza starea de bine din incaperile casei.
Conform regulilor de amenajare Feng Shui, oglinda din living trebuie sa fie suficient de mare pentru a ne putea vedea intreaga silueta atunci cand stam in picioare. In cazul in care dimensiunea oglinzii ne “taie” o parte a corpului, aceasta stare de fapt atrage dupa sine energii negative, declansatoare de boli sau accidente grave. Bucatile de oglinda din living trebuie sa fie cat mai mari, pentru a nu afecta calitatea energiei pozitive pe termen lung.
Ca regula generala, plantele din livingul tau trebuie asezate intotdeauna in colturile de est, sud sau sud-est ale acestei incaperi. Pe langa faptul ca reprezinta o adevarata gura de aer proaspat pentru intreaga ta familie, plantele din living sporesc vitalitatea si sustin progresul si bunastarea. Printre cele mai recomandate plante de catre expertii tehnicilor de amenajare Feng Shui se numara: bambusul, liliacul pacii, trandafirul japonez, gardenia sau ficusul.
Atat culorile de pe tapet, cat si nuantele de mobilier sau cele ale draperiilor, trebuie sa emane energii de tip yang. Recomandarile expertilor sunt: rosu, verde, turcoaz, liliachiu, alb sau bej. Mai mult decat atat, fiecare culoare pe care o utilizam in amenajarea Feng Shui a livingului trebuie sa fie in armonie cu unul dintre cele cinci elemente primordiale: apa, foc, pamant, metal, lemn.
Daca esti o persoana plina de energie, aflata la o varsta la care activitatile zilnice iti ocupa mai toata agenda unei zile, ai nevoie de o cromatica a livingului ce predispune la dinamism, de tip yang. Daca vrei sa transformi livingul intr-un loc de relaxare si meditatie, culorile alese pentru mobila, draperii sau decoratiuni trebuie sa aiba nuante inchise de tip ying, iar violetul este poate cea mai potrivita culoare in acest sens.
Ai grija la decoratiunile pe care le pui in living, pentru a nu genera in mod neintentionat o energie negativa. Asadar, evita obiecte de decor precum sabiile, pistoalele sau chiar animalele impaiate, pentru ca au un aspect ostil si impedica bunastarea si armonia sa se instaleze in viata familiei tale.
De bun augur sunt: vazele, statuetele, obiectele din cristal sau bolurile decorative. Este indicat ca acestea sa aiba forme cat mai circulare si sa fie asezate in colturile de nord, sud sau sud-est ale livingului tau. De asemenea, fantanile decorative sau acvariile aduc bunastare si armonie in centrul casei tale, invitandu-i pe toti membrii familiei la relaxare si confort, dupa o zi plina de activitati la birou sau la scoala.
Iata cum poti atrage energiile pozitive in centrul universului tau din casa, prin cateva tehnici simple de Feng Shui. Pentru a te bucura de armonie, confort si stare de bine in living, aranjamentele pe care le faci trebuie sa respecte pasii pe care i-am enumerat mai sus, incepand cu mobila din living si terminand cu plantele sau decoratiunile ornamentale.
Ultimele NOUTATI
Gata cu apelurile false! Ce masura a luat ANCOM impotriva fraudelor telefonice
Dreptul la somaj in 2025. Conditii de acordare a indemnizatiei lunare si documentele necesare
Harta celor mai mari salarii, pe judete - Clasamentul incepe cu 5.500 lei net/luna in Bucuresti
Salariul mai mare se obtine la interviu, nu dupa angajare! Sfaturi de la experti HR pentru negocieri in timpul interviului
Pulsul industriei IT din Romania - cand toata Europa concedia masiv, Romania facea angajari. Nici azi nu o ducem mai rau
Partenerii nostri
Calendar ANAF: Ce declaratii fiscale se depun in luna iulie 2025
Plata fara document justificativ: Cum se inregistreaza in contabilitate
Cum sa va organizati corect documentatia contabila si sa evitati sanctiunile si intarzierile
Evaziunea fiscala - o amenintare la securitatea nationala: ce este si cum se sanctioneaza
Tichete de 50 lei pe luna pentru facturile la curent: cine beneficiaza si cum te inscrii