Accesoriile auto pentru pasionati - Cartrend si Baseus

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Accesoriile auto pentru pasionati - Cartrend si Baseus
Accesoriile auto pentru pasionati - Cartrend si Baseus
de Redactia Manager la 30 Mai. 2021
Urmareste-ne pe Google News
accesorii autoincarcator autoaspirator autoredresor auto

Intretinerea corecta a propriului automobil poate fi destul de costisitoare si, cateodata, chiar greoaie. in unele cazuri se poate ajunge la costuri care depasesc imediat venitul mediu national, asadar ar fi indicat sa exploram variante care ne salveaza de plati uriase. Una dintre acestea o reprezinta accesoriile auto Cartrend pe care Rollfast.ro le are in stocul sau. indiferent ca esti persoana fizica sau juridica, acestea iti pot fi utile atat din punct de vedere practic, cat si economic. 
 

Cartrend are o istorie lunga cu care se mandreste ca fiind unul dintre furnizorii principali din Europa la capitolul accesorii auto. Drept dovada, produsele pe care compania le ofera se adreseaza atat celor care vor sa ramana permanent in siguranta, dar si profesionistilor care vor sa ofere servicii de calitate clientilor lor. acestea acopera o plaja larga de nevoi specifice soferilor si masinilor. In plus, pot oferi acel plus de incredere ca orice drum poate fi facut fara intreruperi care sa afecteze scopul final al calatoriei.
In aceeasi ordine de idei, Baseus reuseste sa ne puna la dispozitie diferite variatiuni ale unor accesorii auto care nu doar ca ne fac viata mai usoara, dar ne si ajuta sa obtinem mai mult de la automobilul in care petrecem atat de mult timp.

Exploram, asadar, cateva optiuni recomandate de echipa RollFast.ro pentru alegerea celor mai folositoare accesorii auto Cartrend si Baseus. Continua mai jos pentru a le descoperi!

Accesorii auto Cartrend. Compresor auto profesional cu display digital

Util atat oricarui sofer, cat si pentru un serviciu de vulcanizare mobila care ofera asistenta rapida celor deznadajduiti, acest compresor auto profesional cu display digital Cartrend are toate calitatile necesare pentru a deveni cea mai buna investitie la capitolul transport personal sau versatilitate de business. Nu doar ca are functia autostop care permite oprirea automata la presiunea recomandata de producatorul anvelopei, ci poseda si avantajul unei dimensiuni reduse. acest accesoriu auto poate fi oricand pus in portbagaj sau sub locurile din spate si folosit fix atunci cand nevoia rasare.
Denumit de Cartrend compresorul „Profi”, el poate fi alimentat cu usurinta la priza de 12 V a masinii. in plus, are o lanterna cu 4 LED-uri care ajuta la manevrarea rapida chiar si pe timp de noapte.

Accesorii auto Cartrend. Masina de polisat

Zgarieturi fine sau doar proprietar doritor de perfectiune? Nu conteaza! Masina de polisat Profi Cartrend de 1200 W iti ofera toate mijloacele necesare pentru a-ti intretine propriul autovehicul exact asa cum doresti. in loc sa apelezi la servicii profesionale costisitoare, poti chiar tu sa intreprinzi aceasta activitate si s-o transformi intr-o placere ocazionala de weekend. Cu ale sale 4 pad-uri din burete si materiale textile de diferite grosimi, aceasta masina de polisat Cartrend iti va oferi fix ceea ce iti este necesar pentru a-ti mentine masina chiar si dupa ani buni la stadiul de izbitor de noua!
avantajul principal, insa, este ca poate fi folosita si pentru polisarea lemnului si a plasticului, nu doar a metalului! Mai mult, nici nu trebuie sa te ingrijorezi: vine cu garantie valabila doi ani!

Accesorii auto Cartrend. Redresor pentru acumulatori cu microprocesor

Daca esti sofer cu masina in proprietate, atunci stii ca bateria poate oricand sa-ti faca surprize. acestea sunt extrem de neplacute cand se intampla iarna sau intr-o dimineata ploioasa. Cei care n-au garaj vor fi cu siguranta mahniti. solutia o reprezinta alegerea unui redresor pentru acumulatori cu microprocesor DP 10.
Versatilitatea acestui model consta in mai multe avantaje. spre exemplu, el vine la pachet cu functia de diagnosticare complet automata si led-uri care indica tipul si felul incarcarii. Mai mult, te poate avertiza daca bateria e defecta. Fiind compatibil cu toate acumulatoarele de 12 V si cu o capacitate de pana la 200 ah, acest produs chiar merita sa fie aproape de tine intotdeauna!
Odata ce stii ca-l ai tot timpul la indemana, vei fi mult mai calm!

Accesorii auto Baseus. Aspirator auto wireless

Fie ca vorbim de atentia acordata pentru curatenia din interior sau grija fata de ceea ce gasesc clientii in masina ta, un aspirator auto wireless Baseus va fi intotdeauna un aliat de nadejde. acesta beneficiaza de tehnologia fara cablu, asadar poate fi plasat in cele mai greu accesibile locuri din vehicul. Mai mult, gratie acumulatorului reincarcabil vei beneficia de o portabilitate crescuta ce activeaza utilizarea de urgenta. indiferent de ce gasesti prin masina ta, acest aspirator auto este capabil sa faca nevazuta mizeria. 
aspiratorul auto wireless Baseus asigura o putere de absorbtie ridicata multumita motorului de 65W si include chiar si acel important filtru HEPa care garanteaza pentru familisti ca bacteriile daunatoare vor fi imediat eliminate. 
aspiratorul auto wireless Baseus se incarca extrem de usor prin intermediul unui port type-C care se conecteaza la un UsB-a, asadar poate fi alimentat acasa sau chiar in masina. Dupa incheierea procedurii, acesta poate ramane in automobil. Marimea sa prietenoasa nu va incurca niciodata!

Accesorii auto Baseus. Incarcator auto cu modulator FM, Bluetooth si incarcare rapida

Drumurile sunt mai usor de facut, atunci cand stii ca ai la indemana modalitatile necesare pentru incarcarea tuturor terminalelor mobile. indiferent ca vorbim de telefon, tableta, GPs sau chiar si notebook-uri, exista un accesoriu auto care le poate face pe toate cu brio: incarcatorul auto Baseus cu functie de modulator FM, Bluetooth si QuickCharge. Daca ai o masina care nu a fost echipata cu toate optiunile posibile care i-au ridicat pretul la un nivel astronomic, atunci ai la indemana aceasta varianta extrem de bine pozitionata ca valoare. Este un instrument care aduce cele mai importante functii contemporane pentru conectivitate intr-un pachet extrem de compact si atragator.
acest incarcator auto Baseus a fost proiectat inca din fabrica cu gandul la modularitate. Nu doar ca suporta alimentarea rapida Quick Charge si poate alimenta in siguranta dispozitive mai vechi cu acumulatori imbatraniti, dar ofera si posibilitatea de a avea Bluetooth si un semnal radio mult mai bun. Poti asculta postul FM preferat sau raspunde la apeluri cu o investitie extrem de modica! Este unul dintre cele mai bune accesorii auto de pe piata!

Accesorii auto Baseus. Suport auto telefon cu incarcare wireless

Masinile si lumea contemporana s-au intercalat. acum nu vorbim doar despre un mijloc de transport prin folosirea caruia ajungi mai repede sau mai confortabil din punctul a in punctul B, ci de adevarate noduri pentru conectivitate. Daca modelul tau de automobil nu are cele mai noi tehnologii preinstalate, atunci un suport auto pentru telefon cu incarcare wireless Baseus isi va veni in ajutor. telefonul poate deveni un real sistem de infotainment, iar acesta va fi intotdeauna in apropierea ta intr-o pozitie stabila gratie acestui sistem nou pe care RollFast l-a adus in Romania.
Prin achizitionarea exemplarului mentionat mai sus vei beneficia de un avantaj important: permanenta ramanere online. indiferent ca vorbim de apeluri, sMs-uri, mesaje pe Whatsapp, navigatie, conferinte video online sau cautarea de sugestii pentru opriri prin intermediul terminalului mobil, acest accesoriu auto Baseus iti va mentine telefonul securizat in locul preferat si-l va si incarca rapid. 
incarcarea wireless rapida nu vina, insa, fara sisteme de siguranta. acest dispozitiv are nu mai putin de 10 niveluri de protectie la: suprasensibilitate, suprasarcina, supraincarcare, supraincalzire, supraputere, supratensiune, scurtcircuit, camp electromagnetic, anti-inversare si recuperare. Dispozitivul tau, asadar, va fi permanent in siguranta. Cablul OEM micro UsB este inclus in pachet.
 
suplimentar, acesta este realizat din materiale rezistente care vor proteja telefoane mobile cu dimensiunea cuprinsa intre 4 si 6,5 inchi.
Mai mult, arata si bine! Va deveni un obiect cu care vei impresiona pasagerii, mai ales ca se inchide automat si nu are nevoie de actionare manuala pentru prinderea telefonului in pozitie stabila.
 
Putem observa, asadar, ca accesorizarea inspirata a masinilor noastre poate insemna readucerea la viata sau oferirea unui rol mult mai plin in cadrul activitatilor de zi cu zi. alege oricare din aceste accesorii auto sugerate de noi si vei fi multumit!
 
Finalmente, nu uita ca rollfast.ro se asigura ca produsele preferate sa ajunga la tine rapid si in siguranta!
 

Ultimele NOUTATI

Cele mai importante motive pentru care sa faci investitii in parcuri fotovoltaice acum
Business

Cele mai importante motive pentru care sa faci investitii in parcuri fotovoltaice acum

today26 Apr. 2024
Ce sunt monedele de aur de investitii?
Life Style

Ce sunt monedele de aur de investitii?

today26 Apr. 2024
Suferi de artroza? Afla despre tratamentul pentru artroza, infiltratiile pentru genunchi
Sanatate

Suferi de artroza? Afla despre tratamentul pentru artroza, infiltratiile pentru genunchi

today25 Apr. 2024
Romanii cu panouri solare pe casa sunt loviti de o noua lege: alta obligatie pentru prosumatori
Casa si gradina

Romanii cu panouri solare pe casa sunt loviti de o noua lege: alta obligatie pentru prosumatori

today25 Apr. 2024
5 Lucruri pe care sa le iei in considerare atunci cand alegi un card cadou de Paste pentru angajati
Companii

5 Lucruri pe care sa le iei in considerare atunci cand alegi un card cadou de Paste pentru angajati

today25 Apr. 2024
Credite online, garantate de stat, pentru plata chiriei, nunta si chiar masina second hand: vezi aici conditiile ca sa iei banii cu dobanda mica
Economie

Credite online, garantate de stat, pentru plata chiriei, nunta si chiar masina second hand: vezi aici conditiile ca sa iei banii cu dobanda mica

today25 Apr. 2024
Doteaza eficient si igienic spatiile sanitare ale afacerii tale!
Companii

Doteaza eficient si igienic spatiile sanitare ale afacerii tale!

today25 Apr. 2024
Cum sa-ti rotunjesti salariul, stand pe telefon sau laptop: idei de facut bani online
Banii tai - sectiune de educatie financiara

Cum sa-ti rotunjesti salariul, stand pe telefon sau laptop: idei de facut bani online

today25 Apr. 2024
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Suferi de artroza? Afla despre tratamentul pentru artroza, infiltratiile pentru genunchi
Sanatate

Suferi de artroza? Afla despre tratamentul pentru artroza, infiltratiile pentru genunchi

today25 Apr. 2024
Romanii cu panouri solare pe casa sunt loviti de o noua lege: alta obligatie pentru prosumatori
Casa si gradina

Romanii cu panouri solare pe casa sunt loviti de o noua lege: alta obligatie pentru prosumatori

today25 Apr. 2024
5 Lucruri pe care sa le iei in considerare atunci cand alegi un card cadou de Paste pentru angajati
Companii

5 Lucruri pe care sa le iei in considerare atunci cand alegi un card cadou de Paste pentru angajati

today25 Apr. 2024
Credite online, garantate de stat, pentru plata chiriei, nunta si chiar masina second hand: vezi aici conditiile ca sa iei banii cu dobanda mica
Economie

Credite online, garantate de stat, pentru plata chiriei, nunta si chiar masina second hand: vezi aici conditiile ca sa iei banii cu dobanda mica

today25 Apr. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x