Orange Romania, lider pe piata locala de telecomunicatii, isi anunta intrarea pe zona creditelor si lanseaza un card care va permite imprumuturi de pana la 60.000 de lei. Intrarea pe aceasta piata noua se face prin Orange Money, divizie controlata de Orange Romania. Serviciul Orange Money a fost lansat in urma cu aproximativ patru ani, clientii putand plati facturi de utilitati, reincarca optiuni pentru cartele preplatite, primi si transfera bani prin intermediul lui. Clientii vor putea accesa prin intermediul acestui card de credit sume cuprinse intre 1.600 si 60.000 de lei, in limita a trei salarii nete.
Noul card de credit Orange Money permite 12 rate fara dobanda pentru platile la Orange in valoare de minimum 300 de lei/tranzactie. De asemenea, in limita a 100 de lei/tranzactie, vor fi rambursati 3% la orice plata cu cardul in magazinele Orange. Cardul de credit in cauza va putea fi solicitat de catre toti cei care au un numar de telefon mobil in reteaua Orange. Desi nu au facut o precizare clara in acest sens, oficialii Orange se asteapta ca noul card de credit Orange Money sa fie accesat de un numar considerabil de clienti ai companiei.
Potrivit oficialilor companiei, clientii vor putea beneficia si de alte avantaje daca vor opta pentru noul card de credit Orange Money. Spre exemplu, pachetul Extra Save gandit de cei de la Orange va aduce clientilor nu mai putin de 7% bani inapoi instant in cont pentru platile la orice supermarket din tara sau din strainainte, in limita a 50 de lei pe luna. Acelasi pachet aduce 7% bani inapoi in cont si pentru platile cheltuielilor de calatorie in tara sau in strainatate, in limita a 100 de lei pe luna, in aceasta categorie intrand cheltuielile facute pe bilete de avion, tren, feribot, cazare sau servicii de rent a car.
Noul card de credit Orange Money promite o serie de avantaje si pentru cei care calatoresc frecvent. Spre exemplu, pachetul despre care vorbeam in randurile anterioare mai aduce in plus si o asigurare gratuita de calatorie pentru detinatorul cardului si pentru membrii familiei sale. Nu in ultimul rand, cei de la Orange mai promit si o reducere de 50% la comisionul de conversie valutara pentru platile efectuate in strainatate.
Comisionul de administrare va trebui platit lunar si este in valoare de 20 de lei pentru pachetul Extra Save, respectiv de 30 de lei pentru pachetul Extra Travel. Comisionul se percepe la aceeasi data la care a fost activat pachetul si doar pentru perioada valabilitatii acestuia. Fiecare pachet vine cu o valabilitate de o luna, fiind prelungit automat in fiecare luna mai apoi in cazul in care nu este solicitata dezactivarea lui. Indiferent de momentul in care se solicita dezactivarea lui, beneficiile raman active pana la expirarea valabilitatii lunare a pachetului.
Asa cum spuneam si in randurile anterioare, clientii pot avea acces la o limita de credit cuprinsa intre 1.600 si 60.000 de lei, in limita a trei salarii nete lunare. Valabilitatea limitei de credit este de cinci ani, existand si posibilitatea unei prelungiri automate. Conform oficialilor Orange Money, suma minima de plata lunara este de 3%, perioada de gratie fiind de 46 de zile. De asemenea, mai trebuie adaugat faptul ca dobanda este fixa, de 25% pe an.
Ultimele NOUTATI
Am avut o experienta pozitiva cu autoritatile Statului roman!
Fraude fiscale de peste 4,2 milioane lei, identificate de inspectorii antifrauda. La ce practici ilegale au apelat doi operatori economici pentru a prejudicia bugetul statului
WhatsApp va fi plin de reclame! Meta anunta modificarea care va schimba totul
Cum poti sa-ti gasesti un job de vara in Retail, HoReCa sau Turism, in 2025 - sfaturi de la specialisti in HR pentru angajare rapida, pe salariu bun
Partenerii nostri
Beneficiezi de indemnizatie crestere copil daca nu ai lucrat? Ce spun specialistii
Tehnologia mobila si respectarea normelor GDPR la locul de munca
Firma cu mai multe puncte de lucru: Cum se tine corect evidenta ambalajelor SGR
De la dosare prafuite la imagine impecabila - cu doar cateva accesorii bine alese
Certificat calificat de semnatura electronica: Cum se inregistreaza achizitia in contabilitate
Firmele in vizorul autoritatilor: cum te pregatesti pentru verificari si inspectii
Contractul de renta viagera: Ce este si cum functioneaza? [MODEL]