InterContinental Athenee Palace Bucharest aduce o noua era a rafinamentului in industria ospitalitatii de lux din Romania

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
InterContinental Athenee Palace Bucharest aduce o noua era a rafinamentului in industria ospitalitatii de lux din Romania
InterContinental Athenee Palace Bucharest aduce o noua era a rafinamentului in industria ospitalitatii de lux din Romania
de Redactia Manager la 19 Ian. 2023
Urmareste-ne pe Google News
comunicathotelinaugurare

ANA Hotels deschide o noua era a ospitalitatii de lux in Romania prin rebrandingul hotelului Athenee Palace in InterContinental Atheneee Palace Bucharest. Cea mai noua destinatie InterContinental Hotels & Resorts promite o experienta rafinata intr-un peisaj urban dominat de arta si istorie. 

Emblematicul hotel din Piata George Enescu din capitala este in prezent singurul hotel din Romania operat sub brandul InterContinental. Procesul de rebranding a evoluat gradual pe parcursul ultimului an, concomitent cu investitia majora de modernizare si restaurare realizata in ultimii 2 ani de catre compania proprietar ANA Hotels, astfel incat facilitatile existente sa poata fi ridicate la standardele de lux, confort si calitate agreate impreuna cu brandul InterContinental, pionierul calatoriilor de lux in noi destinatii de peste 75 de ani.
 
IHG Hotels & Resorts este unul dintre cei mai importanti actori din industria hoteliera globala. Tocmai de aceea ne-am dorit sa aducem rafinamentul si standardele inalte ale brandului InterContinental Hotels & Resorts sub cupola Athenee Palace din Bucuresti. Dupa investitia substantiala din ultimii doi ani, pot spune ca am integrat cu succes noua viziune de lux asupra hotelului impreuna cu IHG. Alegerea unui nou partener care sa preia managementul hotelului s-a dovedit a fi un proces elaborat, care a inceput in 2021. Decizia de a opera sub umbrela brandului InterContinental Hotels & Resorts completeaza o colaborare anterioara dintre ANA Hotels si IHG Hotels & Resorts, care a inceput in anul 1998 in baza unui contract de management si, ulterior, a contractului de franciza, pentru hotelul „Crowne Plaza Bucharest”, detinut, de asemenea, de ANA Hotels in Bucuresti.” - sustine George Copos, owner ANA Hotels.  
 
Aducand un omagiu istoriei sale de 75 de ani, designul InterContinental surprinde farmecul calatoriilor internationale pentru turistii moderni care prefera stilul luxury. Oaspetii sunt in cautarea unor noi niveluri de rafinament, asteptandu-se nu doar ca un hotel sa arate bine, ci si sa confere o stare de bine. Decorul InterContinental este o imbinare perfecta intre calitate si discretie, acolo unde luxul devine cu adevarat o stare de spirit. Designul InterContinental Athenee Palace Bucharest a trecut printr-o serie de schimbari gandite de Alexander James Interiors Architects, o companie de arhitectura britanica, in colaborare cu arhitecti si artisti locali precum compania locala de arhitectura Inegal Design, Conf. univ. dr. Valeriu Mladin, Ioan Nemtoi si altii. Viziunea combina valorile arhitecturale ale monumentului istoric autohton cu cerintele standardelor de lux, utilizand elemente si decoratiuni naturale, cu o deosebita atentie la detalii si echilibru estetic.
 
Pe baza acestor principii, a fost realizat un amplu proces de modernizare in doua etape. Daca prima faza a vizat schimbari axate pe renovarea celor 132 de camere din aripa nou construita a hotelului, in a doua etapa eforturile au fost indreptate spre renovarea fatadei, a zonelor comune si a celor 151 de camere din cladirea istorica a hotelului, construita in 1914.
 
Conceptul de amenajare are la baza atat actualitatea vietii cotidiene, cat si eleganta complementara cu istoria de peste 100 de ani a hotelului. Designul interior aduce in prim-plan o paleta de culori neutre, cu accente de verde, punand astfel in valoare materialele naturale folosite. Parchetul din stejar periat si bizotat, peretii decorati cu trei tipuri de profile ornamentale din lemn de fag, baile acoperite integral cu marmura naturala de Botticino si Grigio Imperiale in culori calde, pe tonuri de bej si grej, reprezinta doar cateva dintre detaliile care ofera autenticitate si rafinament locului.
 
Accentele locale, pe care brandul InterContinental le sustine in fiecare hotel, sunt de aceasta data integrate prin intermediul lucrarilor de arta expuse, ce poarta semnatura unor artisti romani consacrati. „In aceasta perioada de rebranding, am descoperit multe lucruri interesante despre Romania si mai ales despre locul unic pe care hotelul Athenee Palace l-a avut in societate de-a lungul istoriei sale. Tocmai pentru ca ne-am dorit sa integram aceste aspecte ale culturii locale, s-a colaborat cu artisti care au transpus perfect viziunea noastra asupra hotelului. Incepand cu 2023, oaspetii pot descoperi o experienta complet noua, actualizata, care evidentiaza autenticitatea si istoria cunoscutei cladiri de langa Ateneu, punand in valoare peisajul urban si comunitatea din care face parte.” - afirma Nicolaas Houwert, General Manager InterContinental Athenee Palace Bucharest. 
 
Totodata, dotarile intregului hotel sunt actualizate cu cele mai noi tehnologii, astfel incat oaspetii sa se bucure de o experienta completa, intr-un loc de prestigiu ce se ridica la standarde internationale, fiind preocupati continuu de implementarea unor procese sustenabile, cu grija fata de mediu. Excelenta se va regasi si in calitatea serviciilor din hotel, punand accent deosebit pe valoarea si imbunatatirea calificarilor membrilor echipei. 
 
Prin consolidarea acestei aliante intre ANA Hotels si IHG Hotels & Resorts va creste capitalul de imagine al Bucurestiului, fiind benefic pentru intreaga comunitate. 
 
Afla mai multe informatii despre hotel si rezervari online si urmareste-ne pe contul de Instagram al InterContinental Athenee Palace Bucharest. 
 
 
FINAL
 
Despre IHG Hotels & Resorts

IHG Hotels & Resorts [LON:IHG, NYSE:IHG (ADRs)] este o companie globala ce activeaza in industria ospitalitatii, cu scopul de a oferi o adevarata experienta ce aduce o stare de bine (True Hospitality for Good). 

Cu un portofoliu de 17 branduri hoteliere si unul dintre cele mai complexe programe de loialitate hoteliera din lume, IHG One Rewards, IHG a deschis peste 6.000 de hoteluri in peste 100 de tari, iar mai bine de 1.800 se afla in curs de dezvoltare.
 
Portofoliul include:
Luxury & Lifestyle: Six Senses Hotels Resorts Spas, Regent Hotels & Resorts, InterContinental Hotels & Resorts, Vignette Collection, Kimpton Hotels & Restaurants, Hotel Indigo
Premium: voco hotels, HUALUXE Hotels & Resorts, Crowne Plaza Hotels & Resorts, EVEN Hotels
Essentials: Holiday Inn Hotels & Resorts, Holiday Inn Express, avid hotels
Suites: Atwell Suites, Staybridge Suites, Holiday Inn Club Vacations, Candlewood Suites

InterContinental Hotels Group PLC este holdingul grupului, inregistrat in Anglia si Tara Galilor. Aproximativ 325.000 de persoane lucreaza in hotelurile si birourile corporative ale IHG la nivel global.

Afla online mai multe informatii despre hoteluri, rezervari si IHG One Rewards. Pentru a descarca noua aplicatie IHG One Rewards, acceseaza Apple App sau Google Play.

Pentru cele mai recente stiri, viziteaza Newsroom si urmareste-ne pe LinkedIn, Facebook si Twitter.
 
Despre InterContinental® Hotels & Resorts
 
Brandul InterContinental® Hotels & Resorts ofera calatorii atractive, avand o experienta de peste 75 de ani in domeniul ospitalitatii. Fiecare loc reprezinta o poarta de acces catre stilul glamorous al vietii InterContinental. Brandul isi propune sa integreze rafinamentul global prin serviciile superioare, discrete si facilitatile exceptionale. Elementul diferentiator consta in interesul veritabil manifestat fata de oaspeti, prin servicii personalizate si atente. IHG pune la dispozitia celor mai apreciati oaspeti servicii VIP prin intermediul programului InterContinental® Ambassador si al experientei exclusiviste din cadrul InterContinental® Club. Oaspetii sunt conectati cu elementele speciale din fiecare destinatie, astfel incat sa se poata bucura de o experienta locala autentica. Pentru mai multe informatii si rezervari, viziteaza site-ul www.intercontinental.com si urmareste-ne pe pagina de Facebook www.facebook.com/intercontinental sau Instagram www.instagram.com/intercontinental
 
Despre ANA Hotels 
 
Hotelul „InterContinental Athenee Palace Bucharest” face parte din cel mai mare grup hotelier privat romanesc, „ANA Hotels”. Compania detine si opereaza de asemenea hotelurile „Crowne Plaza Bucharest”, trei unitati hoteliere la Poiana Brasov – Ana Hotels „Sport”, „Bradul” si „Poiana”, si „Ana Hotels Europa”, care include centrul SPA „ANA Aslan Health Spa” din Eforie Nord, precum si operatorul instalatiilor de schi din Poiana Brasov – ANA Teleferic, care a adaugat recent in portofoliul sau Restaurantul Panoramic de pe Vf. Tampa din orasul Brasov.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ultimele NOUTATI

De ce Vitamina C Lipozomala este mai eficienta decat cea traditionala?
Life Style

De ce Vitamina C Lipozomala este mai eficienta decat cea traditionala?

today24 Apr. 2024
Masinile Tesla se ieftinesc, din 2025: concurenta cu Dacia Duster la pret
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul auto

Masinile Tesla se ieftinesc, din 2025: concurenta cu Dacia Duster la pret

today24 Apr. 2024
Rutina de dimineata a miliardarilor lumii: cum isi incep dimineata cei mai bogati si faimosi dintre pamanteni
Afla...

Rutina de dimineata a miliardarilor lumii: cum isi incep dimineata cei mai bogati si faimosi dintre pamanteni

today24 Apr. 2024
Cele mai profitabile afaceri de acasa, pentru cine se pricepe la internet si limba engleza
Business

Cele mai profitabile afaceri de acasa, pentru cine se pricepe la internet si limba engleza

today24 Apr. 2024
Cum recunosti o teapa in imobiliare: verifica asta inainte sa faci actele si sa dai banii
Imobiliare

Cum recunosti o teapa in imobiliare: verifica asta inainte sa faci actele si sa dai banii

today24 Apr. 2024
Impresie proasta la interviul de angajare: ce nu le place patronilor sa vada in prima zi
Interviurile Manager.ro

Impresie proasta la interviul de angajare: ce nu le place patronilor sa vada in prima zi

today24 Apr. 2024
Ai incredere in terapie cum are terapeutul incredere in tine
Life Style

Ai incredere in terapie cum are terapeutul incredere in tine

today23 Apr. 2024
Semnal de alarma? Romanii investesc mai mult in crypto decat la Bursa de Valori Bucuresti
Banii tai - sectiune de educatie financiara

Semnal de alarma? Romanii investesc mai mult in crypto decat la Bursa de Valori Bucuresti

today23 Apr. 2024
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Rutina de dimineata a miliardarilor lumii: cum isi incep dimineata cei mai bogati si faimosi dintre pamanteni
Afla...

Rutina de dimineata a miliardarilor lumii: cum isi incep dimineata cei mai bogati si faimosi dintre pamanteni

today24 Apr. 2024
Cele mai profitabile afaceri de acasa, pentru cine se pricepe la internet si limba engleza
Business

Cele mai profitabile afaceri de acasa, pentru cine se pricepe la internet si limba engleza

today24 Apr. 2024
Cum recunosti o teapa in imobiliare: verifica asta inainte sa faci actele si sa dai banii
Imobiliare

Cum recunosti o teapa in imobiliare: verifica asta inainte sa faci actele si sa dai banii

today24 Apr. 2024
Impresie proasta la interviul de angajare: ce nu le place patronilor sa vada in prima zi
Interviurile Manager.ro

Impresie proasta la interviul de angajare: ce nu le place patronilor sa vada in prima zi

today24 Apr. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x