Testele de inteligenta au fost mereu la mare cautare printre oamenii de toate varstele, toti dorindu-si sa isi puna mintea la contributie si sa isi masoare inteligenta intr-un mod distractiv. Testele de acest fel nu numai ca te amuza in unele cazuri, dar iti si ofera informatii interesante despre felul in care functioneaza mintea ta. Cum sa iti dai seama de felul in care gandesti daca nu punandu-te in fata unor probleme si situatii cu care nu te confrunti in fiecare zi?!
Potrivit specialistilor, prin intermediul acestor teste de inteligenta poti afla la care tip de inteligenta stai cel mai bine. Fiecare persoana se poate mandri cu mai multe tipuri de inteligenta, aceasta putand fi de mai multe feluri: inteligenta vizual-spatiala, inteligenta verbal-lingvistica, inteligenta logico-matematica, inteligenta interpersonala, inteligenta intrapersonala, inteligenta muzica, inteligenta kinestezica si asa mai departe. Cu ajutorul acestor teste de inteligenta poti afla intr-un mod distractiv de cele mai multe ori ce tip de inteligenta este cea mai bine dezvoltata in cazul tau.
Testul de inteligenta din fotografie a devenit viral pe retelele de socializare, un numar urias de oameni incercand sa gaseasca solutia corecta pentru aceasta problema. Rezultatele au fost surprinzatoare, un procent extrem de mic de oameni stiind care este solutia rapida pentru rezolvarea acestei probleme!
Daca ne dorim sa rezolvam problema in numai cateva secunde nu trebuie sa facem nimic altceva in afara de a inmulti al doilea termen al adunarii cu primul termen, dupa care sa efectuam adunarea. Astfel, avem urmatoarele solutii:
Randul 1: 1 + (4 x 1) = 5
Randul 2: 2 + (5 x 2) = 12
Randul 3: 3 + (6 x 3) = 21
Solutia: 8 + (11 x 8) = 96
Doua masini fac curse de-a lungul unei strazi intre punctele A si B. Masinile merg cu aceleasi viteze constante. La o anumita ora, ele pleaca in acelasi timp din punctele A si B: masina alba pleaca din A spre B, iar masina albastra din B spre A. Ele se intalnesc pentru prima data la 7 km de punctul A. Ajunse la destinatie, masinile fac cate o pauza pentru alimentare si pleaca la aceeasi ora inapoi. La intoarcere, ele se intalnesc pentru a doua oara la 9 km de punctul B. Care este distanta dintre punctele A si B?
Solutie: Masinile pleaca atat din A spre B cat si din B spre A la aceleasi ore, problema este simetrica si situatia poate fi inversata cu aceleasi date: punctul care joaca rolul primului punct de intalnire in cel dintai caz, joaca si rolul celui de-al doilea punct de intalnire in cazul al doilea. El este deci la 7 km de punctul A si la 9 km de punctul B. Prin urmare, distanta dintre punctele A si B este de 16 km.
Ultimele NOUTATI
Cele mai grele 5 sfaturi financiare pe care putini romani le respecta
O mare companie da afara 17.000 de angajati, peste noapte: "Ne resetam" - spune conducerea
Autorul bestseller-ului Tata bogat, tata sarac: Saracia este o consecinta a educatiei slabe, nu a lipsei de bani
Firmele nu gasesc angajati. Ministrul Muncii: Este mare nevoie de ingineri, IT-isti, economisti, medici, electricieni, sudori, lacatusi mecanici
Bill Gates: Nu este vina ta daca te nasti sarac, dar este vina ta daca mori sarac
Cum arata un INTERVIU de ANGAJARE la o MULTINATIONALA. Ce intrebari CIUDATE li se pun candidatilor, pe 9 din 10 ii blocheaza
Partenerii nostri
Documente necesare pentru decontarea diurnei si a cheltuielilor de transport si cazare
Concediere pentru inaptitudine medicala - PROCEDURA explicata de specialisti
Ministrul Muncii: Reducerea deficitului de forta de munca este prioritara
Incasare in numerar PFA: este obligata sa achizitioneze casa de marcat?
[INFOGRAFIC] PFA in sistem real vs. PFA la norma de venit: ce taxe si impozite datoreaza in 2024
Reevaluarea imobilizarilor corporale: GHID complet de teorie si practica
Somajul tehnic, ca solutie pentru reducerea costurilor: ce trebuie sa stii
Adeverinta vechime in munca MODEL
Demisie dupa prima zi la locul de munca. "Suntem obligati sa-i platim persoanei ziua respectiva?"
Te-ar putea interesa si
Autorul bestseller-ului Tata bogat, tata sarac: Saracia este o consecinta a educatiei slabe, nu a lipsei de bani
Firmele nu gasesc angajati. Ministrul Muncii: Este mare nevoie de ingineri, IT-isti, economisti, medici, electricieni, sudori, lacatusi mecanici