Dobanzile cresc de la o luna la alta in ultima perioada, nu putini fiind romanii care ajung in dificila situatie de a nu isi mai putea plati ratele pentru banii imprumutati de la banci sau de la IFN-uri. Atunci cand ratele neplatite se aduna, institutiile care acorda credite obisnuiesc sa externalizeze recuperarea banilor. In acest caz, situatia devine una cat se poate de neplacuta pentru cei mai multi dintre oamenii care chiar nu au cum sa isi mai plateasca ratele.
Una dintre aceste firme care se ocupa cu recuperarea banilor datorati catre banci sau IFN-uri este KRUK Romania SRL. Potrivit FinZoom, in peste 15 ani de activitate pe piata nationala, compania a dezvoltat o gama variata de produse si instrumente destinate clientilor, pentru a-i ajuta sa isi plateasca fara stres datoriile. Este important insa de stiut ca oamenii aflati in aceasta situatie trebuie sa aleaga plata amiabila a restantelor.
In cazul in care aleg plata amiabila a restantelor, KRUK va oferi clientilor consiliere. Intre clienti si oficialii KRUK pot fi deschise diverse cai de comunicare, in functie de preferintele clientilor. Spre exemplu, se poate comunica prin mesaje scrise, prin convorbiri telefonice sau prin intermediul scrisorilor electronice.
Apoi, cei care nu isi mai pot plati ratele trebuie sa stie ca pot alege noi rate lunare, diferite fata de cele pe care le aveau la creditorul initial. Avand obiectivul clar de a recupera banii, KRUK este dispus sa ofere flexibilitate celor cu probleme financiare. Printr-un angajament de plata, oamenii cu datorii pot stabili o noua valoare lunara pe care vor sa o plateasca, o noua scadenta, o noua perioada de rambursare.
Clientii cu datorii au o gama variata de modalitati de plata: mijloace traditionale, offline, cu plata cash sau cu cardul la bancile partenere, automatele de plata din magazine, etc. De asemenea, clientii sunt incurajati sa plateasca online cu cardul pe e-kruk.ro, printr-un link securizat personalizat trimis de catre KRUK sau chiar in timpul unui apel cu reprezentantii companiei.
Sursa foto: pixabay.com
Ultimele NOUTATI
Ce este colectarea selectiva a deseurilor si de ce conteaza pentru mediu si societate?
Romania urca in clasamentul avutiei nationale: salt de 4 pozitii pana pe locul 29 in Europa
Fraudele de tip spoofing fac ravagii: cum ajung romanii victime ale noii escrocherii
Mediul privat isi revine? Scade puternic numarul firmelor care isi suspenda activitatea
Partenerii nostri
Incadrarea in munca a persoanelor cu handicap! OBLIGATIILE angajatorilor si amenzile de 50.000 lei
Desfiintarea unor posturi. Procedura, etape, conditii
Dreptul la pensia privata din Pilonul II. Cum, cand si in ce mod se poate retrage suma depusa?
Plata dividende catre o persoana fizica nerezidenta: Ce obligatii fiscale are societatea din Romania
Reglementarea licentelor de transport: Tipuri si acte necesare
Contractul de mandat: Care sunt obligatiile unui administrator
Cum functioneaza tichetele de masa: Ce sunt, cine le emite, ce spune legea