Lansata aproape in acelasi timp cu Facebook, LinkedIn s-a pozitionat ca fiind o retea de socializare complet diferita, cu o nisa bine stabilita. Practic, intrau pe LinkedIn acele persoane care isi doreau sa intre in contact cu viitorii sau fostii angajatori, cu profesionistii din domeniul in care activau si cu oamenii de resurse umane. Nu sunt deloc putini cei care si-au gasit un loc de munca prin intermediul LinkedIn. De asemenea, nu sunt putini nici recrutorii care se foloseasc de aceasta platforma pentru a intra in contact cu candidati.
Chiar daca este o retea profesionala, pe LinkedIn nu vei gasi numai lapte si miere. Exista oameni de tot felul si aici: unii vor comenta aiurea, altii te vor agasa cu fel si fel de mesaje si asa mai departe. Intr-o asemenea situatie, nu ai de facut decat un singur lucru, si anume sa blochezi acea persoana. La fel ca si pe alte retele de socializare, si aici poti sa faci acest lucru extrem de simplu si de rapid!
Pentru a bloca un utilizator, trebuie mai intai de toate sa mergi pe profilul acestuia. Sub numele utilizatorului, langa butonul “message”, vei observa un buton “more”. Daca il apesi, vei observa un meniu, meniu in care vei gasi si optiunea “report or block”. Va aparea mai apoi o fereastra de tip pop-up in care vei opta pentru blocarea persoanei in cauza. In cele din urma, mai trebuie sa apesi o data pe butonul “block” pentru a confirma ca vrei sa faci asta cu adevarat.
Nu este normal sa pastrezi contactul cu o persoana care te deranjeaza sau care te face sa te simti inconfortabil, asa ca nu ai niciun motiv in a nu bloca o astfel de persoana. Nu are importanta daca este vorba despre un coleg de lucru, despre un superior sau despre un recrutor care te agaseaza incercand sa te faca sa iti schimbi locul de munca.
In plus, tine cont de faptul ca LinkedIn nu va notifica acea persoana asupra faptului ca ai blocat-o. Totusi, in cazul in care va vrea sa te mai contacteze, cel mai probabil acea persoana isi va da seama ca a fost blocata.
Ultimele NOUTATI
Piata cripto sufera lichidari de peste 730 milioane USD pe fondul scaderii Bitcoin-ului sub 102.000 USD
Coinbase devine prima companie cripto inclusa in S&P 500: un moment istoric pentru industria activelor digitale
Guvernul are ca obiectiv sa termine renegocierea PNRR-ului pana la finalul lunii mai, fix dupa alegeri
Statul continua sa faca concurenta bancilor! Lanseaza noi titluri de stat la dobanzi foarte avantajoase in comparatie cu depozitele bancare
Partenerii nostri
CNPP: Numarul pensionarilor, in crestere. La ce valoare a ajuns pensia medie, in Romania?
Incadrarea in munca a persoanelor cu handicap! OBLIGATIILE angajatorilor si amenzile de 50.000 lei
SAGA pe intelesul tuturor: Ghiduri pentru o evidenta contabila fara greseli
e-TVA: Atentie la amenzile contraventionale in 2025!
Control fiscal: CAND si CUM se inregistreaza in contabilitate TVA stabilita suplimentar
Reglementarea licentelor de transport: Tipuri si acte necesare
Contractul de mandat: Care sunt obligatiile unui administrator
Cum functioneaza tichetele de masa: Ce sunt, cine le emite, ce spune legea
Te-ar putea interesa si