Daca vorbim de meditatii, exista doua tabere principale: cei care cred ca meditatiile fac mai mult rau elevului pentru ca ii rapesc motivatia de a invata singur, pe cont propriu, respectiv cei care inteleg ca fara meditatii matematica este foarte dificil ca elevul sa obtine rezultatele bune la scoala si mai ales la examene.
Daca alte materii se pot studia mai usor pe cont propriu, nu acelasi lucru putem spune despre matematica. Aceasta disciplina complexa pune deseori probleme chiar si celor mai silitori elevi. In parte, cauza este si faptul ca la scoala profesorul nu reuseste sa se concentreze usor pe fiecare elev in parte si sa tina un ritm alert de predare cu toata clasa. Matematica este prea complexa ca sa o poti digera doar in cateva ore la scoala. Deseori, elevii intampina dificultati de intelegere in cazul problemelor, exercitiilor si temelor.
In aceste circumstante, cei mai responsabili parinti inteleg ca trebuie sa faca ceva pentru a-si ajuta copilul sa devina mai bun la matematica - sa se pregateasca pentru un examen important sau chiar sa ia o corigenta care nu-i face cinste.
Cert este ca atunci cand elevii fac meditatii la matematica, rezultatele se vad. Acesti elevi care se pregatesc suplimentar la matematica primesc note mai bune la scoala, se descurca mai bine la teme, isi gestioneaza mai usor anxietatea fata de matematica si obtin rezultate mai bune la examenele nationale. In continuare, cu aceste rezultate bune la matematica se pot inscrie la liceul dorit sau la facultatea favorita.
Cu toate ca matematica este o materie greoaie, importanta ei in societatea de azi este de necontestat. Cei care termina facultati unde matematica este disciplina obligatorie (economie, informatica, marketing, management - in special, facultatile din cadrul ASE si Politehnica) sunt si cei care ajung sa ocupe joburi importante, foarte bine platite.
Cu toate ca este unanim acceptat ca este mai dificil pentru un elev sa inteleaga o materie daca ii este prezentata online si nu fata in fata, meditatiile de la distanta sunt intr-o continua ascensiune. Asta se intampla pentru ca exista rezultate foarte bune si se vad progrese.
Spre deosebire de scoala online, unde profesorul intra virtual in legatura cu 30 de elevi in acelasi timp, meditatiile online se predau 1 la 1, iar acesta este un avantaj enorm pentru elev. El va putea sa puna intrebari, iar profesorul se va concentra exact pe nivelul sau de pregatire.
Un alt avantaj al meditatiilor online este ca elevii din toata tara pot alege un meditator foarte bun chiar si din alt oras.
Fie ca sunteti interesat de meditatii matematica online sau de meditatii clasice, la domiciliul elevului sau la domiciliul profesorului, puteti gasi cel mai bun meditator pe platforma cautmeditator.ro. Aici, sute de meditatori din toata tara isi publica anuntul, astfel ca puteti gasi usor un meditator in oras sau de la distanta. De asemenea, puteti alege cu usurinta meditatorul potrivit pentru nivelul de pregatire al elevului: gimnaziu, liceu sau facultate.
Toate anunturile sunt descriese cu detalii complete, iar unele afiseaza si fotografia meditatorului. Puteti face usor comparatii intre experienta, tariful si ofertele meditatorilor, asa incat sa-l alegeti pe cel mai potrivit.
Ceea ce diferentiaza cautmedicator.ro de alte platforme de anunturi este faptul ca acesta este un site dedicat celor care vor sa ofere, respectiv sa faca meditatii. Site-ul este moderat de un administrator activ, care nu permite spamul, ci incurajeaza intotdeauna calitatea si relevanta anunturilor.
Indiferent daca aveti nevoie de meditatii matematica pentru un elev sau daca doriti sa oferiti meditatii matematica, va asteptam pe site.
Ultimele NOUTATI
Art Set by GAEP: Companii de 2 miliarde de lei adopta arta pentru retentia si satisfactia angajatilor
Cererea masinilor electrice pe piata interna, in crestere
Fa bani in timpul liber. Cum sa iti rotunjesti veniturile dupa program
7 metode de a castiga bani fara sa iesi din casa
10 greseli pe care toti soferii le fac iarna - esti sigur ca nu le faci si tu?
Partenerii nostri
Ce conteaza cu adevarat pentru tinerii din generatia Z la locul de munca
Cercetare disciplinara. Abatere savarsita de 3 salariati
CNPP: pensie medie de 2.735 de lei, in septembrie - cati pensionari exista in Romania?
Cum sa folositi SAGA pentru PFA: Ghid pentru evidente fiscal-contabile perfect legale
Imprumuturi intre societati: care sunt conditiile de acordare?
Reducerea programului de lucru de la 5 zile la 4 zile pe saptamana: obligatiile angajatorului
Litigiile de munca si drepturile angajatilor: Cand este timpul sa apelezi la un avocat?
Te-ar putea interesa si