Sa comunici cu cineva este mai usor decat oricand in ziua de astazi. Oriunde pe glob s-ar afla persoana cu care vrei sa vorbesti, nu este nevoie decat sa o suni. La fel de simplu a ajuns insa sa fie si sa blochezi pe cineva in a mai comunica cu tine. Nu trebuie decat sa apesi de cateva ori pe ecranul telefonului tau si ai si blocat numarul de telefon al unei persoane care nu vrei sa te mai deranjeze.
Dar daca tu esti, de fapt, cel blocat de altcineva?! Te-ai gandit vreodata ca cineva ar fi putut sa iti blocheze numarul de telefon in urma unei discutii mai aprinse? Ei bine, exista cateva variante pentru a afla daca ai fost, intr-adevar, blocat de o anume persoana! Totusi, trebuie spus ca nu poti avea chiar un raspuns 100% sigur la aceasta intrebare, orice metoda ai pune in aplicare!
Daca ai un dispozitiv Apple, trebuie sa stii ca esti norocos din acest punct de vedere. Este mult mai simplu sa iti dai seama daca cineva te-a blocat in cazul in care folosesti un iPhone. Si asta pentru ca orice mesaj text pe care il trimiti de pe un iPhone este urmat de un mesaj de confirmare cum ca acel mesaj a fost livrat. Daca nu primesti acest mesaj de confirmare la mai multe mesaje, trimise de preferat pe parcursul a mai multor zile, poti lua cu adevarat in considerare ideea ca ai fost blocat.
Lucrurile se dovedesc a fi un pic mai dificile in cazul in care vorbim despre un dispozitiv cu Android. Si asta pentru ca in cazul acestor smartphone-uri nu exista niciun fel de mesaj de confirmare dupa mesajele text pe care le trimiti. Astfel, cel mai simplu ar fi sa apelezi pur si simplu acel numar de telefon. In cazul in care ai fost blocat, apelul va fi redirectionat automat catre mesageria vocala. Sau este posibil si sa auzi un mesaj prin care ti se spune ca numarul de telefon este temporar in afara serviciului sau ca persoana in cauza nu accepta apeluri.
Ultimele NOUTATI
Ce este colectarea selectiva a deseurilor si de ce conteaza pentru mediu si societate?
Romania urca in clasamentul avutiei nationale: salt de 4 pozitii pana pe locul 29 in Europa
Fraudele de tip spoofing fac ravagii: cum ajung romanii victime ale noii escrocherii
Mediul privat isi revine? Scade puternic numarul firmelor care isi suspenda activitatea
Partenerii nostri
Incadrarea in munca a persoanelor cu handicap! OBLIGATIILE angajatorilor si amenzile de 50.000 lei
Desfiintarea unor posturi. Procedura, etape, conditii
Dreptul la pensia privata din Pilonul II. Cum, cand si in ce mod se poate retrage suma depusa?
Plata dividende catre o persoana fizica nerezidenta: Ce obligatii fiscale are societatea din Romania
Reglementarea licentelor de transport: Tipuri si acte necesare
Contractul de mandat: Care sunt obligatiile unui administrator
Cum functioneaza tichetele de masa: Ce sunt, cine le emite, ce spune legea