Huawei face concurenta serioasa celor de la Apple si Samsung: nova 9 - un smartphone potrivit oricarui utilizator

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Huawei face concurenta serioasa celor de la Apple si Samsung: nova 9 - un smartphone potrivit oricarui utilizator
Huawei face concurenta serioasa celor de la Apple si Samsung: nova 9 - un smartphone potrivit oricarui utilizator
de Cristina Enescu la 21 Oct. 2021
Urmareste-ne pe Google News
huaweihuawei nova 9

In cadrul evenimentului care a avut loc astazi la Viena, Huawei Consumer BG a prezentat mult asteptatul smartphone – nova 9. Pana pe 31 octombrie, HUAWEI nova 9 este disponibil pentru precomanda, impreuna cu o pereche de HUAWEI FreeBuds 4, la pretul de 2.499 lei pe www.huaweistore.ro si in retelele de retail partenere. Pe langa noul smartphone, compania a prezentat si noul HUAWEI WATCH GT 3 si editia limitata a castilor HUAWEI FreeBuds Lipstick, care vor fi disponibile pe piata locala in luna noiembrie. Totodata, in cadrul evenimentului, Derek Yu, presedintele Europei Centrale de Est, Nordic, Canada & Turcia al HUAWEI CB a prezentat si cele mai recente informatii cu privire la business.
 


In fiecare an, Huawei investeste mai mult de 10% din veniturile sale din vanzari in cercetare si dezvoltare. In ultimii zece ani, compania a ajuns sa investeasca peste 720.000 de milioane CNY (112.602 milioane de dolari) in aceste domenii.

Cresterea continua, lucru care intareste pozitia companiei pe piata. Potrivit Fortune 500, Huawei s-a clasat pe locul 44 in august 2021, ceea ce reprezinta o crestere de 5 locuri fata de anul 2020. In plus fata de aceste cresteri, compania se bucura si de o dezvoltare constanta a lantului de magazine din intreaga lume. Ieri, la Viena, in Austria, spre exemplu, compania a deschis un nou magazin emblematic, care combina cele mai puternice caracteristici ale companiei, cum ar fi designul si tehnologia moderna.
 
Conform previziunilor, rezultatele bune obtinute de Huawei in 2020 vor fi repetate si in acest an. Pana in prezent, compania a generat venituri de 320,4 miliarde CNY (50,11 miliarde de dolari), marja de profit net ajungand la 9,8%, iar veniturile din sectiunea consumer business ajungand la 135,7 miliarde CNY (21,22 miliarde de dolari).
 
Cresterea continua este cruciala pentru companie, dupa cum spune Derek Yu: “Ne straduim in permanenta sa gasim si sa dezvoltam cele mai bune solutii pentru a le integra in produsele noastre, astfel incat sa satisfacem asteptarile tot mai mari ale clientilor nostri. De asemenea, avand in vedere aceste obiective, deschidem noi magazine, care nu sunt doar o dovada a investitiilor noastre continue, ci permit si o apropiere si mai buna a brandului cu consumatorii sai. Pana la sfarsitul anului 2020, Huawei avea aproximativ 60.000 de magazine, zone de afisare si ghisee de afisare la nivel international, inclusiv peste 5.000 de magazine tip experience store si continuam sa crestem.”
 

Dispozitive apreciate

 
Succesul produselor Huawei este confirmat nu numai de recenziile clientilor, ci si de premiile media pe care compania le primeste. Seria HUAWEI WATCH 3 si castile FreeBuds 4, care au fost lansate in vara acestui an, au primit recunoastere din partea diferitelor publicatii tehnologice si au fost premiate cu peste 35 de premii, majoritatea dintre ele in categoria Top Choice.
 

nova 9 – un smartphone potrivit oricarui utilizator

 
Inovatia este fundamentul seriei HUAWEI Nova, iar de la lansarea sa in 2016, familia de telefoane inteligente a prezentat intotdeauna unele dintre cele mai bune tehnologii pe care Huawei le are de oferit. In ultimii cinci ani, seria Nova a fost imbunatatita in mod continuu si, ca urmare, cea mai recenta adaugare adusa familiei a debutat cu o gama de tehnologii de varf pentru camera de fotografiat, cum ar fi matricea de filtrare color RYYB (CFA) si XD Fusion Engine oferind astfel si o experienta excelenta de fotografie pentru utilizatori. Alte functii utilizate includ ecranul curbat cu rezolutie originala 120Hz, procesorul puternic, durata de viata excelenta a bateriei si suportul pentru viteze rapide de incarcare cu 66W HUAWEI SuperCharge. Impreuna, toate functiile avansate alcatuiesc un smartphone perfect pentru consumatorii moderni, cu un stil de viata ocupat. Este un smartphone pentru persoane dinamice, elegante si independente.
 

Surprinde fiecare moment, chiar si pe timp de noapte

 
In ceea ce priveste ritmul modern de viata, Huawei a creat un smartphone pe care utilizatorii sa se bazeze in orice moment al zilei si al noptii. Noul smartphone este echipat cu un sistem de camere Ultra Vision care include o camera principala 50MP RYYB Ultra Vision cu un senzor de 1/1.56-inch care asigura o sensibilitate ridicata la lumina pentru a capta fotografii de inalta calitate, o camera de 8MP cu unghi ultra-larg, o camera de adancime 2MP, o camera macro de 4cm si o camera de 32MP cu un senzor mare de 1/2.8-inch. Fotografiile de inalta rezolutie pot fi facute oricand, indiferent de ora din zi. La toate acestea se adauga algoritmul unic Huawei Super Night Selfie si Night Portrait Mode, care reduce zgomotul digital in fotografii si reconstruieste fundalul, rezultatul fiind o camera perfecta pentru fotografia pe timpul noptii.
 
HUAWEI nova 9 functioneaza la fel de bine atunci cand filmeaza videoclipuri pe timp de noapte, la fel ca atunci cand face fotografii. Cu functiile Extreme Night Shoot si Night Selfie Video, utilizatorul poate filma pe intuneric cu camerele din fata si din spate la rezolutie 4K. Mai mult decat atat, datorita tehnologiei AIS de stabilizare video pe ambele camere utilizatorul nu trebuie sa isi faca griji cu privire la mainile tremurande. Camera din spate HUAWEI nova 9 suporta, de asemenea, filmarea Slow-Motion si Time-lapse, oferind optiuni distractive si interesante pentru cei care creeaza videoclipurile lor.
 

Smartphone-ul care se potriveste stilului utilizatorilor

 
Dispozitivele tehnologice care ne insotesc non-stop devin accesorii care ne exprima – stilul, gusturile si personalitatea noastra. HUAWEI Nova cu designul sau ultra-subtire, ultra-usor, in doua variante de culoare – Starry Blue si Negru – este un accesoriu elegant, care ajuta utilizatorii sa-si exprime stilul. Ambele parti, cea din fata si cea din spate, sunt usor curbate, facandu-l sa se simta mai subtire si mai confortabil. Cu o grosime de numai 7.77mm si o greutate de aproximativ 175g, nova 9 este subtire si la indemana.
 

Nu se mai schimba planurile din cauza bateriei reduse

 
Scopul HUAWEI nova 9 este acela de a se asigura ca bateria va tine pasul cu ritmul de viata al utilizatorului. HUAWEI nova 9 are o baterie de 4300mAh de mare capacitate, care are nevoie 38 minute pentru a se incarca complet. Orice griji cu privire la baterie pot fi eliminate cu incredere.
 

Noi inspiratii pentru divertisment

 
HUAWEI nova de 9 inch, are un ecran care poate reda 1,07 miliarde de culori, suporta pana la 120Hz rata de reimprospatare a ecranului, 300Hz rata de esantionare tactila si gama de culori P3 pentru a produce imagini vizuale mai line si mai captivante, pline de detalii. HUAWEI nova 9 ofera o performanta rapida, neteda si puternica, precum si experiente excelente ale utilizatorilor, atat in sarcinile de zi cu zi, cat si in timpul activitatilor de divertisment, datorita platformei mobile Snapdragon 778G 4G, completata de solutia avansata de racire Huawei si tehnologia AI.
 

Asigurare de un an pentru ecran

 
Huawei doreste sa le multumeasca tuturor utilizatorilor dispozitivelor sale, iar cu ocazia lansarii noului produs a pregatit o oferta speciala. Toti utilizatorii unui ID HUAWEI pot descarca un cupon gratuit si pot beneficia de o asigurare pentru ecranul telefonului nova 9 timp de un an. Tot ce trebuie sa faca acestia este sa aiba un ID HUAWEI activat inainte de 21 octombrie si sa se conecteze la MyHUAWEI pentru a putea obtine beneficiile.
 

Ecosistemul mobil Huawei marcheaza o crestere formidabila

 
Ecosistemul HMS a inregistrat o crestere rapida la nivel global, cu mai mult de 165.000 de aplicatii integrate cu platforma de operare HMS Core, pana la 30 iunie 2021.
 
Huawei Device are peste 730 milioane de utilizatori activi pe luna la nivel mondial, HMS are peste 580 de milioane de utilizatori activi pe luna, iar HUAWEI ID are peste 400 de milioane de utilizatori activi pe luna.
 

Peste 5,1 milioane de dezvoltatori sunt inregistrati in prezent la HMS

 
AppGallery este recunoscut ca fiind al treilea cel mai mare magazin de aplicatii din lume, cu 560 de milioane de utilizatori activi lunari la nivel mondial (+29% YoY in afara Chinei) si un volum total de distribuiri de aplicatii de 384,4 miliarde de ori, in 2020. Numarul de aplicatii lansate pe AppGallery in 2020 in afara Chinei a fost de peste 10 ori mai mare decat in 2019.
 
“Prin jocurile noastre mobile si parteneriate, am distrat si inspirat miliarde de persoane din intreaga lume. Este minunat sa gasim un partener ca Huawei care impartaseste misiunea noastra”, a declarat Borut Vovk, Director de Parteneriate Strategice si Senior Game Producator la Outfit7, o companie de jocuri de telefonie mobila, cea mai cunoscuta pentru franciza premiata Talking Tom&Friends.
 
Intrucat Huawei si-a petrecut ultimii doi ani lucrand la dezvoltarea unui ecosistem matur si solid, consumatorii pot fi increzatori ca isi pot descarca aplicatiile preferate prin AppGallery si Petal Search.
 

HUAWEI WATCH GT 3 – se potriveste cu stilul utilizatorilor

 
Noul smartphone nu este singurul dispozitiv pe care Huawei l-a dezvaluit astazi. Compania si-a extins familia de ceasuri cu doua modele noi ale HUAWEI WATCH GT 3. Disponibile in doua dimensiuni diferite – 46mm si 42mm – ceasurile sunt o combinatie intre eleganta atemporala si cea mai recenta tehnologie. Ambele dispozitive sunt realizate din materiale high-end, aducand un design clasic si unic. Acestea pot fi usor personalizate prin schimbul de curele, astfel incat sa se potriveasca stilului fiecarui utilizator.
 

FreeBuds Lipstick – frumusetea sunetului

 
Printre produsele pe care Huawei le-a dezvaluit la evenimentul de la Viena s-au aflat si castile FreeBuds Lipstick. Aceasta editie speciala extraordinar de eleganta a castilor varf de gama combina perfect designul de lux cu sunetul de ultima generatie de inalta rezolutie.
 
Noul dispozitiv are o cutie unica asemenea unui ruj, facuta din otel inoxidabil de inalta calitate, cu un finisaj lucios, care atrage toate privirile. In interiorul cutiei, utilizatorul va gasi castile elegante, ultra-usoare, intr-o culoare rosie vibranta, care garanteaza un confort de utilizare asemanatoare aerului.
 
FreeBuds Lipstick sunt, de asemenea, compatibile cu orice smartphone Android sau iOS, si poate sprijini conectivitate dubla pentru comutare perfecta intre dispozitive.
 
Mai multe informatii despre HUAWEI GT3 si FreeBuds Lipstick vor fi anuntate in curand de companie, iar pe piata locala vor fi disponibile in luna noiembrie.
 

Despre Huawei Business Group

 
Produsele si serviciile Huawei sunt disponibile in peste 170 de tari, deservind mai mult de o treime din populatia lumii. Compania are 14 centre de cercetare si dezvoltare in tari precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India si China. HUAWEI Germania BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei si include smartphone-uri, calculatoare si tablete, dispozitive portabile si servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experienta in domeniul telecomunicatiilor, HUAWEI ofera tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.
Colaborator Manager.ro

Ultimele NOUTATI

Masinile Tesla se ieftinesc, din 2025: concurenta cu Dacia Duster la pret
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul auto

Masinile Tesla se ieftinesc, din 2025: concurenta cu Dacia Duster la pret

today24 Apr. 2024
Rutina de dimineata a miliardarilor lumii: cum isi incep dimineata cei mai bogati si faimosi dintre pamanteni
Afla...

Rutina de dimineata a miliardarilor lumii: cum isi incep dimineata cei mai bogati si faimosi dintre pamanteni

today24 Apr. 2024
Cele mai profitabile afaceri de acasa, pentru cine se pricepe la internet si limba engleza
Business

Cele mai profitabile afaceri de acasa, pentru cine se pricepe la internet si limba engleza

today24 Apr. 2024
Cum recunosti o teapa in imobiliare: verifica asta inainte sa faci actele si sa dai banii
Imobiliare

Cum recunosti o teapa in imobiliare: verifica asta inainte sa faci actele si sa dai banii

today24 Apr. 2024
Impresie proasta la interviul de angajare: ce nu le place patronilor sa vada in prima zi
Interviurile Manager.ro

Impresie proasta la interviul de angajare: ce nu le place patronilor sa vada in prima zi

today24 Apr. 2024
Ai incredere in terapie cum are terapeutul incredere in tine
Life Style

Ai incredere in terapie cum are terapeutul incredere in tine

today23 Apr. 2024
Semnal de alarma? Romanii investesc mai mult in crypto decat la Bursa de Valori Bucuresti
Banii tai - sectiune de educatie financiara

Semnal de alarma? Romanii investesc mai mult in crypto decat la Bursa de Valori Bucuresti

today23 Apr. 2024
Locuri de munca platite cu peste 2.500 - 3.000 de euro net in Romania: in ce judete se fac angajari
Companii

Locuri de munca platite cu peste 2.500 - 3.000 de euro net in Romania: in ce judete se fac angajari

today23 Apr. 2024
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Cele mai profitabile afaceri de acasa, pentru cine se pricepe la internet si limba engleza
Business

Cele mai profitabile afaceri de acasa, pentru cine se pricepe la internet si limba engleza

today24 Apr. 2024
Cum recunosti o teapa in imobiliare: verifica asta inainte sa faci actele si sa dai banii
Imobiliare

Cum recunosti o teapa in imobiliare: verifica asta inainte sa faci actele si sa dai banii

today24 Apr. 2024
Impresie proasta la interviul de angajare: ce nu le place patronilor sa vada in prima zi
Interviurile Manager.ro

Impresie proasta la interviul de angajare: ce nu le place patronilor sa vada in prima zi

today24 Apr. 2024
Ai incredere in terapie cum are terapeutul incredere in tine
Life Style

Ai incredere in terapie cum are terapeutul incredere in tine

today23 Apr. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x