LIVE TEXT Australian Open 2019: Simona Halep si Serena Williams - Marea Confruntare

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
LIVE TEXT Australian Open 2019: Simona Halep si Serena Williams - Marea Confruntare
LIVE TEXT Australian Open 2019: Simona Halep si Serena Williams - Marea Confruntare
de Magda Florea la 21 Ian. 2019
Urmareste-ne pe Google News
simona halepserena williamsaustralian open 2019

Simona Halep - Serena Williams: Simona Halep(1 WTA) si Serena Williams (16 WTA) se intalnesc astazi in optimile turneului de Grand Slam de la Australian Open, incepand cu ora 10:00 (ora Romaniei). Meciul dintre Simona Halep si Serena Williams va fi primul din sesiunea de seara de pe arena Rod Laver. Aceasta va fi a zecea lor partida directa si prima de cand Serena a devenit mama.

Serena Williams castiga setul decisiv: Scor final Serena - Simona 6-1, 4-6, 6-4


Desi Halep nu a reusit sa castige meciu, romanca a dat dovada de mult profesionalism si a facut un joc solid il ultimele doua seturi. 



"A fost un meci incredibil. A trebuit sa ridic jocul, am jucat cu numarul 1 mondial si este lider pentru ca merita", a spus Serena dupa meci.

Halep a parasit terenul cu zambetul pe buze, constienta de faptul ca a facut un joc exceptional in ultimele doua seturi, demn de liderul mondial.

4-5 Game Halep
Simona revine in joc si revendica un game cu multa usurinta in fata lui Williams. 

3-5 Game Williams Simona serveste pentru a ramane in meci. Campioana noastra pare mai putin concentrata si sigura pe ea in ultimele doua game-uri.

3-4 Break WIlliams Serena castiga destul de usor acest punct in fata liderului mondial. . Dupa ce a ratat trei mingi de break in game-ul precedent, americanca fructifica prima oportunitate. Halep e obligata sa loveasca inghesuit, de pe linia de fund.

3-3 Game Williams Serena a castigat cel mai lung game al meciului. Cele doua s-au luptat infernal pentru fiecare punct, 

3-2 Game Halep Simona a revenit exceptional dupa ce a pierdut primul set, joaca din ce in ce mai bine si da dovada de adevarat profesionalism. Simona joaca relaxat, este agresiva si calculata, o plimba pe Serena si o pune in dificultate, oferindu-i lovituri pe care geu le intoarce in teren.

2-2 Game Williams Americanca risca din ce in ce mai mult, semn ca tensiunea isi spune cuvantul, iar Halep o pune in dificultate.

2-1 Game Halep Un game alb pentru Halep, castigat nesperat de usor. Serena are multe erori nefortate.

1-1 Game Williams Serena Williams reuseste sa se impuna in fata Simonei, egaland scorul

1-0 Game Halep Un game psihologic de inceput de set decisiv, castigat de numarul 1 mondial. Halep joaca mai agresiv si domina jocul. Halep pare relaxata si joaca tactic, desi acest lucru este extrem de dificil in fata unei jucatoare ca Serena Williams. 

UPDATE 10:16 A inceput setul decisiv dintre Simona Halep si Serena Williams in optimile de finala de la Australian Open 2019.

Simona o plimba pe Serena stanga - dreapta, joaca mingii lungi, mai aproape de linia de fund, joc ce o avantajeaza pe campioana noastra. Pusa sub presiune de Simona, Serena este din ce in ce mai vulnerabila facand numeroase greseli. Din pacate, serviciul doi ramane punctul slab al Simonei, sa speram ca va recupera acest dezavantaj mizat mai mult pe primul serviciu, care oricum a crescut in frecventa, ajungand la 70%.


Simona Halep intoarce meciul extraordinar si castiga setul secund : 6-4 in fata Serenei Williams


Minge de break si de set 2 pentru Simona. Hai, Simo!

5-4 Game Halep 
Halep a obtinut un game urias pe propriul serviciu. Game-ul incepe cu o mica pauza, dupa care va servi Serena.

4-4 Game Williams  Serena serveste un as, la teu, milimetric in coltul careului de serviciu, apoi isi creeaza prima minge de break dupa o minge contestata de Halep cu hawk-eye. Serena ajunge la 6 asi.

4-3 Game Halep In ultimele doua game-uri, Williams este de nerecunoscut, fiind vulnerabila in schimburile lungi de lovituri. Halep se impune in fata campioanei americane luptand pentru fiecare punct si plimband-o pe Serena pe tot terenul.

3-3 Game Williams Serena egaleaza scorul, trimite doi asi, al doilea cu o viteza de 187 km/h.

3-2 Game Halep Game fulger al liderului WTA! Simona castiga la 0. La punctul care ii aduce game-ul, serviciul in exterior a fost urmat de un forehand in lung de linie. Serena pare obosita, gresind puncte usoare. 

2-2 Break Halep reuseste sa revina in forta in meci, recastigandu-si increderea in propriul joc. Simona Halep are avantaj in raliurile lungi. Are si un avantaj cand joaca in cealalta parte de teren, fiind ajutata de vant.

Se joaca a doua minge de break pentru Halep. este un game psihologic. Ambele jucatoare evolueaza din ce in ce mai bine si isi calculeaza mai atent fiecare miscare.

1-2 Break Williams  Pe erorile nefortate ale Simonei, Williams isi construieste un atac invincibil, castigand inca un game in fata liderului mondial. Serena joaca exceptional, cu o forta si precizie incredibile. Totusi, Simona reuseste sa faca fata serviciului impecabil si mingiilor lungi si bine plasate. Williams are 8 lovituri castigatoare in doar 3 game-uri disputate in actul secund. 

1-1 Game Williams Campioana din America nu o lasa pe Simona sa se departajeze mult, si o egaleaza. Tensiunea se simte in joc, Simona Halep face multe erori nefortate, de pe urma carora Williams profita.

1-0 Game Halep Simona pare sigura pe ea si incepe setul secund in maniera specifica ei, readucand scorul in avantajul sau. 

Update 10:40 A inceput setul al doilea la Australian Open 2019. Setul secund debuteaza cu un set lung de lovituri, primul dintre cele doua in aceasta confruntare.


Serena Williams castiga primul set al confruntarii: 6-1 


Durata actului de debut este neverosimila, doar 20 de minute. Williams castiga primul act cu break si set 6-1.

1-5 Game Williams  Serena loveste decisiv de cate ori are ocazia, ajungand deja la 7 lovituri castigatoare. Simona nu are momentan raspuns

1-4 Game Williams Serena reuseste al patrulea game consecutiv, in fata Simonei care pare a avea ceva probleme de deplasare, Simona nu reuseste sa ajunga mingiile trimise de Serena in tot terenul. Halep castiga primele doua puncte. Serena raspunde cu o lovitura de backhand in cross plasata chirurghical. Doua servicii puternice, la teu, ii aduc punctele triumfatoare, fara lupta. 

Romanca joaca in continuare cu gamba bandajata urmare a unor dureri resimtite in meciul din turul secund, contra Sofiei Kenin. Totusi, Halep a declarat ieri ca nu are probleme la picior, nu simte un inconvenient major. 

1-3 Game Williams Serena isi continua atacul, reusind al treilea game consecutiv in fata liderului mondial. Simona Halep nu reuseste sa castige niciun punct jucat pe serviciul al doilea. 

1-2 Game Williams Serena Williams duce scorul la 2-1, datorita serviciului bine plasat

1-1 Break Williams Serena loveste puternic cu forehandul pe serviciul secund al liderului WTA. Prinde linia laterala cu doua lovituri si inchide game-ul la „30”, cu un voleu din preajma fileului.

1-0 Break Halep Simona Halep incepe in forta partida si face break din primul game. Serena, la serva, este ezitanta.

UPDATE 10.18 A inceput meciul. Serena serveste prima

UPDATE 10.10 Are loc prezentarea celor doua jucatoare, care si-au inceput incalzirea pentru meci.

UPDATE 10.00 Inceputul meciului va avea o intarziere de aproximativ 15 minute
 

Cu siguranta, meciul dintre Serena si Simona este cel mai asteptat meci al turneului, fiindca pune fata in fata doua jucatoare foarte bune, fiecare ocupand un loc in tenisul de top. Serena este cea mai buna jucatoare de tenis din istorie, iar Simona, numarul unu mondial.
 

Serena Williams Australian Open | Simona Halep are un mare avantaj

 
"Cel mai mare avantaj al Simonei contra Serenei e legat de programul avut pana acum. Williams nu a avut inca o adversara pe masura, iar acest lucru poate fi o capcana. De partea cealalta, Simona nu putea cere o mai buna pregatire pentru acest meci. A avut doua dispute grele, pe care le-a depasit si a capatat multa incredere, pentru ca apoi sa o invinga fara drept de apel pe Venus", noteaza ESPN.
 

Serena Williams Australian Open | Serena e favorita tuturor

 
Desi Simona Halep este numarul unu mondial, majoritatea specialistilor o considera pe Serena Williams favorita in a zecea confruntare directa dintre cele doua.
 
 ”Serena a jucat incantator, atat de bine incat o vad favorita in meciul cu Halep. A acoperit excelent terenul si a servit la parametri cei mai inalti.
 
Nicio alta jucatoare din turneu nu a aratat nivelul pe care l-a avut sora mai mica a familiei Williams pana in acest moment. A fost cea mai buna, dar evident ca in partea a doua a turneului se pot intampla multe”, a spus Evert, inainte de marele meci.
 

Simona Halep - Serena Williams Australian Open | Serena, favorita caselor de pariuri
 

Casele de pariuri nu considera ca vom avea parte de un duel echilibrat intre numarul unu mondial si cea considerata cea mai buna jucatoare din istorie. Astfel, cota la victorie a Serenei este de doar 1.40, in timp ce Halep a primit o cota de 3.
 
Interesant e ca tot o cota de 3 are Serena Williams si la castigarea primului Grand Slam al anului. ”Simo” are o cota de 10 pentru a ridica trofeul deasupra capului, la Melbourne.

Evolutia lui Halep si Williams la Australian Open 2019


Meciurile Serenei Williams la Australian Open 2019:
 
Turul I: 6-0, 6-2 cu Maria (73 WTA) 
 
Turul II: 6-2, 6-2 cu Bouchard (79 WTA) 
 
Turul III: 6-2, 6-1 cu Yastremska (57 WTA) 
 
Meciurile Simonei Halep la Australian Open 2019:
 
Turul I: 6-7, 6-4, 6-2 cu Kanepi (71 WTA) 
 
Turul II: 6-3, 6-7, 6-4 cu Kenin (37 WTA) 
 
Turul III: 6-2, 6-3 cu V. Williams (36 WTA)

Meciurile directe dintre Simona Halep si Serena Williams: 
 
2011, Wimbledon: 3-6, 6-2, 6-1 pentru Serena 2013, Roma: 6-3, 6-0 pentru Serena 2013, Cincinnati: 6-0, 6-4 pentru Serena 2014, Turneul Campioanelor: 6-0, 6-2 pentru Simona 2014, Turneul Campioanelor: 6-3, 6-0 pentru Serena 2015, Miami: 6-2, 4-6, 7-5 pentru Serena 2015, Cincinnati: 6-3, 7-6 pentru Serena 2016, Indian Wells: 6-4, 6-3 pentru Serena 2016, US Open: 6-2, 4-6, 6-3 pentru Serena 
 

Senior Editor Manager.ro

Ultimele NOUTATI

Noi schimbari la Codul fiscal: ce se intampla cu impozitele romanilor
Economie

Noi schimbari la Codul fiscal: ce se intampla cu impozitele romanilor

today03 Mai. 2024
Bancile din Romania intorc banii cu lopata: profituri colosale pentru bancheri
Financiar-Bancar

Bancile din Romania intorc banii cu lopata: profituri colosale pentru bancheri

today03 Mai. 2024
Dezamagire pentru clientii ING Bank? Mesajul de la banca pentru toti clientii, ce nu mai poti face
Financiar-Bancar

Dezamagire pentru clientii ING Bank? Mesajul de la banca pentru toti clientii, ce nu mai poti face

today02 Mai. 2024
Vine reforma fiscala peste Romania: anul 2026 e capat de linie
Economie

Vine reforma fiscala peste Romania: anul 2026 e capat de linie

today02 Mai. 2024
Ghid de calatorie in Santorini: Lucruri de facut in Santorini, Grecia
Travel

Ghid de calatorie in Santorini: Lucruri de facut in Santorini, Grecia

today01 Mai. 2024
1 Mai in Romania comunista: Ceausescu scotea oamenii la parade, astazi iesim la mici si bere, live pe Tiktok
Analize

1 Mai in Romania comunista: Ceausescu scotea oamenii la parade, astazi iesim la mici si bere, live pe Tiktok

today01 Mai. 2024
Cum inchiriezi cea mai ieftina masina pentru vacanta din Italia in 2024: trucuri de la agentii
Travel

Cum inchiriezi cea mai ieftina masina pentru vacanta din Italia in 2024: trucuri de la agentii

today30 Apr. 2024
Cum arata un aragaz de ultima generatie?
Afla...

Cum arata un aragaz de ultima generatie?

today30 Apr. 2024
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Dezamagire pentru clientii ING Bank? Mesajul de la banca pentru toti clientii, ce nu mai poti face
Financiar-Bancar

Dezamagire pentru clientii ING Bank? Mesajul de la banca pentru toti clientii, ce nu mai poti face

today02 Mai. 2024
Vine reforma fiscala peste Romania: anul 2026 e capat de linie
Economie

Vine reforma fiscala peste Romania: anul 2026 e capat de linie

today02 Mai. 2024
Ghid de calatorie in Santorini: Lucruri de facut in Santorini, Grecia
Travel

Ghid de calatorie in Santorini: Lucruri de facut in Santorini, Grecia

today01 Mai. 2024
1 Mai in Romania comunista: Ceausescu scotea oamenii la parade, astazi iesim la mici si bere, live pe Tiktok
Analize

1 Mai in Romania comunista: Ceausescu scotea oamenii la parade, astazi iesim la mici si bere, live pe Tiktok

today01 Mai. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x