"Cea mai buna friptura la gratar se face pe roca vulcanica"

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Cea mai buna friptura la gratar se face pe roca vulcanica "Cea mai buna friptura la gratar se face pe roca vulcanica"
de Manager.ro la 17 Ian. 2014
Urmareste-ne pe Google News
cea mai buna friptura la gratar se face pe roca vulcanicared angus steakhousejustin costellofripturacarne de vitamaste chefmanagermuschi de vitaraw vegansirloinrib eye steaktenderloincote de boeufmuzicacentrul istoric al bucurestiuluiafaceri

Cine n-a mancat niciodata o friptura inseamna ca e Raw Vegan de cand s-a nascut.

 
Ceea ce inseamna ca nu prea demult. Sau nu e de pe Terra. Vreun extraterestru proaspat aterizat, caruia mirosul unei fripturi bune nu i-a "gadilat" simtul olfactiv. Sau n-a dat inca de reteta de milioane a lui Justin Costello, managerul Red Angus Steakhouse, o cladire de la intrarea in centrul istoric al Bucurestiului...
 
Inspirat de cele mai bune case de fripturi la gratar din Statele Unite, Franta, Regatul Unit al Marii Britanii, Olanda, Austria, Germania si cu o investitie in oameni care au reusit sa-i asigure o constanta in calitate si servire, Costello este un Master Chef care-si pastreaza cu strasnicie secretul unei retete "transpirate" de aroma si fragezime. Pentru asta, angajatii selectati cu mare atentie (unii dintre ei au muncit pe vase de croaziera de lux) au semnat clauze de confidentialitate pentru ca informatiile legate de modul de pregatire a carnii sa nu zboare in cele 4 vanturi. Este cat se poate de firesc avand in vedere ca specialistul a lucrat la slefuirea abilitatilor sale inca de la varsta de 15 ani, ca ospatar  intr-un orasel din Africa de Sud, la Durban. O cariera de mai bine de 30 de ani in restaurante cu specific i-au cladit apoi reputatia si i-au asigurat clienti fideli.
 
Detaliile de preparare a carnii raman un mister si cu siguranta asa vor ramane. Pentru a-i deschide ambitiosului manager un drum spre extinderea unei afaceri in care foloseste o varietate de carne de vita de pe 3 continente. Si un mod de preparare diferentiat in functie de client, de rasa, de preferinta, de temperatura, de gradul de patrundere a carnii. Rezultatul este o friptura asa cum iti place si asta e important pentru a te intoarce si a doua, si a treia oara, si de cate ori vrei sa simti gustul unic. Sau sa pleci imbatat de parfumul unui gratar pe roca vulcanica, care ar fi "the best of the best", dupa cum "sufla" maestrul insusi lui addplayers.ro.
 
Contributia pentru crearea unei atmosfere cat mai placute o aduce si designul restaurantului. O creatie a unei companii de arhitectura si design americana, desavarsita de o echipa de experti romani si de aspectul deosebit al unui mobilier din lemnul nostru autohton. Se pare ca numai asa poti savura mai bine vrabioara (Sirloin), antricotul (Rib Eye Steak),  muschiul de vita (Tenderloin) sau combinatia fericita intre muschi si vrabioara (T-bone). Doar acolo, friptura Cote de Boeuf o poti asezona cu un vin-selectie tot de pe 3 continente, dar si cu muzica live. 
 
Dupa un timp, daca te simti vinovat ca ai cazut ispitei si vrei sa reduci, macar mental, din portia calorica, poti sa te informezi despre cele 60-80% cruditati care mentin corpul la o greutate normala, dand pinteni unui sistem imunitar fara cusur si unei sanatati de fier (sau alt metal!). Insa, cu siguranta, mintea nu se va lasa pacalita prea mult si va "frunzari" salata de branza de capra, pestele si fructele de mare care ii faceau cu ochiul la Red Angus, oprindu-se in final, fara niciun fel de remuscari, la mixul de friptura si creveti, un Waterloo Surf and Turf, specific unui steakhouse din America de Nord.
 

Ultimele NOUTATI

Salariul mai mare se obtine la interviu, nu dupa angajare! Sfaturi de la experti HR pentru negocieri in timpul interviului
Companii

Salariul mai mare se obtine la interviu, nu dupa angajare! Sfaturi de la experti HR pentru negocieri in timpul interviului

today05 Iul. 2025
Impactul majorarii TVA pentru HoReCa - se anunta falimente in lant
Economie

Impactul majorarii TVA pentru HoReCa - se anunta falimente in lant

today05 Iul. 2025
Pulsul industriei IT din Romania - cand toata Europa concedia masiv, Romania facea angajari. Nici azi nu o ducem mai rau
Companii

Pulsul industriei IT din Romania - cand toata Europa concedia masiv, Romania facea angajari. Nici azi nu o ducem mai rau

today05 Iul. 2025
Japonia se pregateste sa fie lovita de o serie de cutremure puternice  Autoritatile avertizeaza populatia sa nu creada zvonurile apocaliptice
Economie

Japonia se pregateste sa fie lovita de o serie de cutremure puternice Autoritatile avertizeaza populatia sa nu creada zvonurile apocaliptice

today05 Iul. 2025
Patronatele avertizeaza: Pana in toamna puterea de cumparare va scadea cu pana la 40%, preturile vor creste cu pana la 10% din cauza majorarii TVA
Economie

Patronatele avertizeaza: Pana in toamna puterea de cumparare va scadea cu pana la 40%, preturile vor creste cu pana la 10% din cauza majorarii TVA

today05 Iul. 2025
Divortul, sport national in Romania: 4 din 10 cupluri se cearta din cauza banilor
Ultimele stiri economice

Divortul, sport national in Romania: 4 din 10 cupluri se cearta din cauza banilor

today04 Iul. 2025
2025 aduce soc fiscal: orice firma plateste impozit pe cel putin 30% din profit, chiar daca in trecut a inregistrat pierderi mari
Companii

2025 aduce soc fiscal: orice firma plateste impozit pe cel putin 30% din profit, chiar daca in trecut a inregistrat pierderi mari

today04 Iul. 2025
Incepe marele exod fiscal? De teama masurilor de austeritate, firmele romanesti si-ar putea muta sediile fiscale in alte tari
Companii

Incepe marele exod fiscal? De teama masurilor de austeritate, firmele romanesti si-ar putea muta sediile fiscale in alte tari

today04 Iul. 2025
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE
Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.
Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special de mai jos?
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE

Aboneaza-te la
Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole
despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare,
Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT
Raportul Special
"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform cu Regulamentului UE 679/2016
x