Zambetul poate fi un instrument puternic in acest domeniu, insa trebuie sa stii cum sa ii maximizezi potentialul. Pe de alta parte, acesta trebuie sustinut si de o postura deschisa, de un limbaj potrivit, de atitudine pozitiva si un ton al vocii cald. Toate acestea actioneaza impreuna, influentand prima impresie. Iata de ce este important sa ai un zambet impecabil in afaceri.
Fie ca este vorba de un angajat nou, un client sau un colaborator, prima impresie pe care o lasi are o mare importanta pentru modul in care veti interactiona. Atunci cand intalnim prima data pe cineva, primul impact il are aspectul fizic. Fata si zambetul sunt primele care ne atrag atentia la o persoana.
O expresie faciala neutra, plictisita sau ostila poate face interlocutorul sa te judece gresit si sa nu isi mai doreasca o a doua interactiune cu tine. In schimb, un zambet cald si larg te va ajuta sa castigi increderea interlocutorului si sa stimulezi cooperarea. Zambetul creeaza o atmosfera primitoare, pozitiva si te face sa pari fericit. Si cine nu vrea sa fie in preajma oamenilor fericiti? La nivel subconstient, prin zambet, ii determini pe ceilalti sa isi doreasca sa faca afaceri cu tine.
Zambetul are si alte beneficii pentru compania ta, cum ar fi:
Bineinteles, ca sa beneficiezi de avantajele zambetului, acesta trebuie sa fie larg, iar dantura trebuie sa aiba un aspect estetic. O dantura fara defecte te ajuta sa ai incredere de sine atunci cand zambesti, iar cei din jur vor fi fascinati. Ce poti face pentru a avea un zambet perfect?
Ei bine, in primul rand, este foarte important sa ai o igiena orala corecta:
De asemenea, daca ai defecte estetice majore la nivelul danturii, cum ar fi dinti strambi, galbeni, patati sau dinti lipsa, poti apela la proceduri de estetica dentara. Aparatul dentar, fatetele dentare, implanturile dentare, coroanele dentare, procedurile de albire profesionala sunt cateva dintre procedurile stomatologice la care poti apela pentru a obtine un zambet impecabil.
Prin urmare, investeste in zambetul tau si profita de acesta in interactiunea cu ceilalti, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.
Ultimele NOUTATI
Ce este colectarea selectiva a deseurilor si de ce conteaza pentru mediu si societate?
Romania urca in clasamentul avutiei nationale: salt de 4 pozitii pana pe locul 29 in Europa
Fraudele de tip spoofing fac ravagii: cum ajung romanii victime ale noii escrocherii
Mediul privat isi revine? Scade puternic numarul firmelor care isi suspenda activitatea
Partenerii nostri
Incadrarea in munca a persoanelor cu handicap! OBLIGATIILE angajatorilor si amenzile de 50.000 lei
Desfiintarea unor posturi. Procedura, etape, conditii
Dreptul la pensia privata din Pilonul II. Cum, cand si in ce mod se poate retrage suma depusa?
Plata dividende catre o persoana fizica nerezidenta: Ce obligatii fiscale are societatea din Romania
Reglementarea licentelor de transport: Tipuri si acte necesare
Contractul de mandat: Care sunt obligatiile unui administrator
Cum functioneaza tichetele de masa: Ce sunt, cine le emite, ce spune legea