Se cauta degustatori de ciocolata: 10.000 de dolari salariu, fara experienta
ferrerodulciuriciocolatadegustator ciocolatabaniitaliasalariu
Ferrero, una dintre cele mai renumite companii din industria mondiala a ciocolatei, este in cautarea a 60 de persoane pe care sa le angajeze pe post de "degustator profestionst" de Nutella, bomboane Ferrero-Rocher, Tic-Tac sau Kinder.
Potrivit Travel&Leisure, cele 60 de posturi disponibile se adreseaza amatorilor, iar candidatilor nu li se cere o pregatire speciala.
Singurele cerinte solicitate de companie sunt ca oamenii sa nu aiba alergii, sa stie sa foloseasca computerul, si sa fie discusi sa se mute in Italia, la Alba, aproape de sediul companiei, unde pot sa mai ia cu ei inca o persoana.
Potrivit reprezentantilor companiei, programul de lucru ar fi de doua zile pe saptamana, cate doua ore pe zi.
Cei selectati vor trece printr-o pregatire speciala timp de trei luni, in care vor invata tehnicile de degustare. La finalul trainingului, 20 de candidati considerati cei mai talentati vor fi angajati.
Anuntul de angajare a fost publicat in limba italiana, ceea ce inseamna ca doritorii trebuie sa cunoasca aceasta limba.
Citeste si:
Mediul privat, in picaj liber: Numarul firmelor intrate in insolventa a crescut cu 12% in primele cinci luni
Istoria Ferrero a inceput in 1946, cand Pietro Ferrero a inventat o crema de alune cu ciocolata care putea fi unsa pe paine. Initial s-a chemat Pasta Gianduja, insa, ulterior, dupa ce fiul sau Michelle a preluat conducerea companiei, a modificat putin reteta si a redenumit-o Nutella. A inceput sa devina populara in intreaga lume incepand cu 1964.