Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Oferte last minute pentru Revelion la restaurant


Oferte last minute pentru Revelion la restaurant
de la 27 Dec. 2012
Oferte last minute pentru Revelion la restaurant
Tags: oferte last-minuterevelioncaru cu bererestaurant

Daca inca nu v-ati decis unde sa petreceti noaptea de Revelion, aveti inca timp sa faceti rezervari la unul dintre restaurantele din Bucuresti. Preturile sunt pentru toate buzunarele, iar distractia este pe masura.


Icre negre si muzica buna!
 
La Jubilee - The Ballroom, pentru ultimele 100 de locuri, pretul este de 349 de lei/persoana, in cazul unor grupuri de cel putin zece persoane. 

Meniul este include, printre altele, rulada de cascaval cu spuma de branza si strugure rosu, mix de salate cu bacon crocant, mousse de sunca, file de peste alb cu sos de unt si lamaie, rulada de vita, muschiulet de porc cu ierburi aromatice si garnitura de cartofi taranesti.
 
La desert, puteti alege intre tort, diverse sortimente de prajituri si fructe. De asemenea, aveti la alegere o gama variata de bauturi alcoolice si non-alcoolice.  Pentru dans, pe parcursul noptii va intretine atmosfera Delia Matache, precum si Star DJ, existand si un recital de muzica folclorica.

Pentru 400 de lei/persoana puteti petrece Revelionul la Amberry Hall, in Pipera. Exista parcare pentru 45 de masini, cu paza si supraveghere video, garderoba si acces la terasa. Mesele vor fi puse pentru 8 - 12 persoane fiecare, avand aranjamente florale. 

La masa va veti bucura de preparate traditionale si specialitati de Revelion, bauturi alcoolice si non-alcoolice nelimitat, in sistem open bar, tort festiv si sampanie.

Revelionul la Restaurantul Picaddilly costa 340 de lei de persoana. Programul incepe la ora 21.30, iar meniul include tartine cu icre de Manciuria, rulada de somon cu spanac si crema de branza fina, salata de telina, capere si creveti, frigaruie de cascaval cu struguri, costini de ficat de fazan si gem de coacaze, cruditati asortate, file de somon in crusta de parmezan, iar la desert, veti avea tort tiramisu si fructe proaspete. 

Grande Cinema v-a pregatit o petrecere de Revelion cu mai multi invitati, ce vor canta live toata noaptea, respectiv formatia Select Band, taraful Marian Hagiu si Cover Band - Ovidiu Anton. De asemenea, vor exista un DJ si dansatori. 

Ca aperitive se vor servi, printre altele, salata boeuf, ficatei in bacon, ardei cu pasta de branza si oua umplute, iar, la felul principal, veti avea diverse tipuri de fripturi, cu muraturi sau salata de varza. La desert se vor servi mai multe tipuri de prajituri, iar bauturile sunt la discretie. Aici, pretul este de 280 de lei/persoana. 

La Caru’ cu bere, revelionul costa 490 lei

Daca vreti sa petreceti Revelionul intr-un mod mai neobisnuit, puteti face rezervari la Imperial Ballroom, unde se va desfasura un bal mascat, pretul fiind de 390 de lei/persoana. In plus, va veti rasfata cu un mix de branzeturi, tartine de icre de somon, rulada de porc cu ciuperci, curcan la cuptor, muschi impanat de porc. La desert, pe langa tort, veti avea la dispozitie o fantana de ciocolata si fructe. 

La Palace Pub, meniul costa 320 de lei/persoana si include gustari reci, gustari calde, ceafa de porc sau piept de curcan la gratar cu diverse garnituri si un tort special. 

Pentru a va petrece Revelionul la restaurantul Caru' cu bere va trebui sa platiti 490 de lei/persoana. Masa va fi plina de mai multe feluri de branza, somon fume pe pat de legume si branza gorgonzola, rosii cherry cu pasta de ton, ciuperci cu legume si gratinate cu cascaval, foie gras cu dressing de fructe de padure, biban de mare file la gratar cu sos pesto, muschi de vacuta Argentina la gratar cu sos glace asortat cu garnitura de cartofi gratinati si mix de salata.
 
La desert, se va servi tort charlotte cu fructe de padure. Bautura este in sistem open bar, la discretie. 
 



Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Manager


Newsletter zilnic GRATUIT
7 modele de contracte si formulare - actualizate conform GDPR 2019
Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Manager.ro pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
Top imagine

Comentarii

0 comentarii


Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Top imagine
Newsletter zilnic GRATUIT
7 modele de contracte si formulare - actualizate conform GDPR 2019
Aboneaza-te la newsletterul Manager.ro si primeste ultimele noutati pe email.

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit  "7 modele de contracte si formulare - actualizate conform GDPR 2019".


Cele mai citite stiri




Advertisement
Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.
Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"7 modele de contracte si formulare - actualizate conform GDPR 2019"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016