Danco Vision prinde viteza si incheie 2023 cu peste 3 milioane de euro cifra de afaceri

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Danco Vision prinde viteza si incheie 2023 cu peste 3 milioane de euro cifra de afaceri
Danco Vision prinde viteza si incheie 2023 cu peste 3 milioane de euro cifra de afaceri
de Redactia Manager la 07 Feb. 2024
Urmareste-ne pe Google News
marketing digital

Interviu cu Daniel ionescu, CEO & Founder Danco Vision



Agentia full-service de marketing digital Danco Vision a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri care a depasit 3 milioane de euro. Fata de 2022, rezultatele sunt mai mari cu 20%, fiind determinate si de o crestere a numarului de clienti cu 30%.  Cu o echipa in plina expansiune si viziunea de a adopta si integra rapid cele mai noi tehnologii emergente, Danco Vision isi propune sa fie in continuare unul dintre pionierii revolutiei digitale, nu doar un simplu participant. Afla in continuare de la Daniel ionescu, CEO & Founder Danco Vision, care au fost performantele anului trecut, ce rol va avea AI-ul in procesele creative, ce atribute de forta are agentia si care sunt directiile de business in 2024.
 
Reflectand asupra anului incheiat, care sunt cele mai importante repere de business din 2023 pentru Danco Vision?
 

Anul 2023 a fost un punct de cotitura in evolutia Danco Vision, marcand o crestere remarcabila. am sporit numarul angajatilor cu peste 50%, demonstrand adaptabilitatea intr-un mediu dinamic si capacitatea de a face fata cu brio nevoilor clientilor. Am improspatat echipa, inclusiv la nivel de management, am investit mult in oameni si in a le upgrada know-how-ul, am integrat noi tehnologii si am imbunatatit toate procesele existente.
 
Cum au fost integrate tehnologiile creative ai in fluxurile de lucru ale departamentelor agentiei?
 
La Danco Vision, integrarea AI in fluxurile de lucru a fost o miscare strategica, accentuand inovatia si eficienta pe toate planurile. Am riscat, urmarind ca abordare un personaj deopotriva controversat si genial in abordarea sa si, asemeni lui Steve Jobs, ne-am propus sa facem tehnologia mai accesibila si mai intuitiva pentru echipa noastra, sporind astfel creativitatea si calitatea serviciilor.

Am pariat pe integrarea inteligentei artificiale intr-un mod controlat si non-exhaustiv in toate departamentele noastre. Dupa multa munca, schimbari de mentalitate si investitii financiare importante, am ajuns in punctul in care reusim sa livram rezultate mai bune intr-un timp mai scurt, devenind, poate, cea mai eficienta agentie de marketing digital din Romania.
 
Cum a evoluat raportul  dintre clientii noi si cei traditionali in 2023?
 
In 2023, Danco Vision a echilibrat cu succes atragerea de noi clienti cu mentinerea celor existenti. Acest echilibru reflecta abilitatea noastra de a ne extinde global, mentinand totodata o baza solida in piata locala, o strategie esentiala in viziunea noastra de crestere continua.

In cifre, am reusit sa crestem portofoliul de clienti cu 30% si sa avem o distributie aproape egala intre proiectele internationale si cele de pe piata locala.
 
Din ce industrii vin cei mai multi dintre clientii nou adaugati in portofoliul Danco Vision?
 
Diversitatea portofoliului nostru de clienti a crescut in 2023 cu entitati importante din tehnologie, e-commerce si sanatate, adaugand astfel noi industrii la cele principale din anii precedenti, precum: real estate, igaming, finance si retail. aceasta diversitate reflecta capacitatea Danco Vision de a inova si a adapta permanent serviciile la nevoile variate ale pietei globale, indiferent de industrie.

Trebuie sa mentionez si ca Danco Vision gestioneaza cele mai mari bugete de marketing pentru proiecte imobiliare, aceasta fiind una din specializarile principale ale agentiei, desavarsita printr-o abordare 3600 unica in Romania.
 
Un nou UsP - Viteza
 
Care sunt valorile si atributele de forta cu care Danco Vision reuseste sa fidelizeze clientii din portofoliu?

Inovatia, adaptabilitatea si orientarea spre client sunt valorile cheie ale Danco Vision. Aceste atribute ne-au permis sa construim relatii de lunga durata si loialitate cu clientii nostri. In ultima timp am investit foarte mult in echipa si oameni, astfel incat sa putem adauga un USP pe lista de mai sus -  viteza. Plecand de la timpul de raspuns foarte scurt si disponibilitatea aproape permanenta, pot spune ca suntem, probabil, cea mai rapida agentie din Romania cand vine vorba de implementari de marketing, de dezvoltare de website-uri, de realizare de concepte creative sau de obtinere de rezultate pozitive pentru clientii nostri.
 
Cu ce cifre cheie a incheiat anul 2023 agentia Danco Vision si cum arata acesti indicatori in raport cu anul 2022?
 
Danco Vision a incheiat anul 2023 cu o cifra de afaceri care a depasit 3 milioane de euro, reprezentand o crestere de 20% fata de rezultatele inregistrate in anul precedent. Am extins echipa cu 50%, majorand in acelasi timp cu 70% fondul total de salarii. Numarul de clienti a crescut si el, dupa cum mentionam mai sus, cu 30%. Toate acestea sunt un indicator al stabilitatii noastre pe plan global si al extinderii pe piata locala.
 
Care sunt serviciile cu cea mai mare valoarea adaugata oferite clientilor in anul trecut? Au fost premiere in ceea ce priveste gama de servicii oferite?
 
In 2023, Danco Vision a introdus servicii inovatoare bazate pe AI, adaugand o valoare semnificativa pentru clientii nostri. De asemenea, am extins cu succes gama de servicii de publicitate oferite, organizand cu succes evenimente offline de anvergura (peste 5000 de participanti), sau shooting-uri video de calitate crescuta, realizate 100% in-house. Aceste initiative reflecta dorinta noastra constanta de inovare si imbunatatire, precum si capacitatea de a oferi clientilor nostri intr-adevar un one-stop-shop pentru toate nevoile de business si promovare ale acestora.
 
 
Pionieri in revolutia digitala si in 2024
 
Exista trenduri sau tehnologii emergente in marketingul digital suficient de influente pentru a fi adoptate de Danco Vision in 2024 si utilizate in proiectele urmatoare?
 
Pentru acest an, Danco Vision are in vedere adoptia unor tehnologii emergente, precum ai avansat si personalizarea experientelor utilizatorului, pentru a ramane in fruntea inovatiilor din industrie. Viziunea noastra este de a fi pionieri, nu doar participanti, in revolutia digitala. Vom lucra in continuare pentru a descoperi si crea trenduri, tehnologii sau solutii dedicate nevoilor curente, iar clientii care ne rasplatesc cu increderea lor vor beneficia de cele mai bune servicii de pe piata, in unele cazuri, cu mult inaintea competitorilor lor. Finalul anului trecut ne-a adus noi recunoasteri la nivel international, unele dintre cele mai de succes proiecte din zona de marketing integrat, social media, web design & development si productie video fiind premiate in competitii dedicate creativitatii digitale.
 
Indreptandu-ne catre 2024, care sunt directiile de business si obiectivele principale pentru Danco Vision?
 
Agentia se va concentra in 2024 pe depasirea exponentiala a obiectivelor pe care ni le propunem alaturi de clientii nostri de suflet, pe consolidarea parteneriatelor cu clienti de renume si pe imbunatatirea echilibrului munca-viata la nivelul echipei. Din nou, ne inspiram din abordarile vizionare ale lui Steve Jobs si Elon Musk de a crea nu doar afaceri de succes, ci si medii de lucru care valorizeaza confortul si bunastarea fiecarui om din echipa.
 
Ca CEO, ce lectii cheie din 2023 duceti in noul an?
 
Principalele lectii din 2023 pentru Danco Vision au fost adaptabilitatea si inovatia. Aceste valori ne vor ghida in 2024, ajutandu-ne sa navigam printre provocari si sa profitam de oportunitati. La nivel personal, lectia principala a fost una de incredere. O stiam deja, dar anul 2023 a fost un bun reminder: atunci cand iubesti ceea ce faci, atunci cand aloci pasiune catre obiectivele tale si ale clientilor tai, atunci cand esti aproape de oamenii din echipa ta, atunci cand esti onest si profesionist, indiferent de conditiile externe, de intemperiile interne, de schimbarile climatice, de crizele politice sau financiare, vei continua sa iti cresti visul. Aceasta a fost lectia lui 2023 pentru mine.


Ultimele NOUTATI

6 sfaturi pentru a te prezenta impecabil in timpul calatoriilor de afaceri
Business

6 sfaturi pentru a te prezenta impecabil in timpul calatoriilor de afaceri

today26 Apr. 2024
PEPE inregistreaza o crestere de 15% dupa listare pe Coinbase. In ce directie se indreapta Dogeverse? (P)
Business

PEPE inregistreaza o crestere de 15% dupa listare pe Coinbase. In ce directie se indreapta Dogeverse? (P)

today26 Apr. 2024
Pune co-crearea in practica prin Idea Morph
Life Style

Pune co-crearea in practica prin Idea Morph

today26 Apr. 2024
Top 5 motive pentru ca proprietarii de afaceri si terase HoReCa sa investeasca in acoperiri cu pergole de inalta calitate
Business

Top 5 motive pentru ca proprietarii de afaceri si terase HoReCa sa investeasca in acoperiri cu pergole de inalta calitate

today26 Apr. 2024
5 idei profitabile de afaceri in agricultura
Business

5 idei profitabile de afaceri in agricultura

today26 Apr. 2024
Ce se intampla cu cele 5 milioane de pensii, inainte de Paste: cand intra toti banii pe card
Economie

Ce se intampla cu cele 5 milioane de pensii, inainte de Paste: cand intra toti banii pe card

today26 Apr. 2024
Guvernul modifica din nou Codul fiscal:  romanii care au locuinte scumpe se vor trezi somati de ANAF
Economie

Guvernul modifica din nou Codul fiscal: romanii care au locuinte scumpe se vor trezi somati de ANAF

today26 Apr. 2024
Specialist in Finante: Desi cresc impozitele, se adanceste deficitul, ceea ce inseamna ca statul risipeste prea mult banul public
Economie

Specialist in Finante: Desi cresc impozitele, se adanceste deficitul, ceea ce inseamna ca statul risipeste prea mult banul public

today26 Apr. 2024
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Pune co-crearea in practica prin Idea Morph
Life Style

Pune co-crearea in practica prin Idea Morph

today26 Apr. 2024
Top 5 motive pentru ca proprietarii de afaceri si terase HoReCa sa investeasca in acoperiri cu pergole de inalta calitate
Business

Top 5 motive pentru ca proprietarii de afaceri si terase HoReCa sa investeasca in acoperiri cu pergole de inalta calitate

today26 Apr. 2024
5 idei profitabile de afaceri in agricultura
Business

5 idei profitabile de afaceri in agricultura

today26 Apr. 2024
Ce se intampla cu cele 5 milioane de pensii, inainte de Paste: cand intra toti banii pe card
Economie

Ce se intampla cu cele 5 milioane de pensii, inainte de Paste: cand intra toti banii pe card

today26 Apr. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x