Prietenii nostri de la pefoc.ro ne prezinta cateva modele din gama semineu de gradina pe cat de inovataore, pe atat de spectaculoase.
Acum nu mai este nevoie de un semineu pe lemne sau de o soba lemne pentru a experimenta seri perfecte de toamna, primavara sau vara tarzie, petrecute la lumina si caldura focului. Cu ajutorul semineelor speciale de exterior, care functioneaza pe baza de bioethanol, gaz, GPL sau peleti, te poti bucura de aceleasi momente inedite, respirand aerul curat de afara.
Semineele pe gaz sau GPL
Semineele modulare pe gaz, reprezinta o solutie stilata pentru infrumusetarea unui spatiu in aer liber. Sunt ideale intr-un cadru festiv sau pe terasa unui restaurant, conferind o nota de eleganta in timpul unei petreceri sau in timpul servirii mesei. Sunt disponibile in variante moderne de culoare alba sau neagra, fiind dispuse cu panouri negre si laterale din sticla. Modelul cu GPL este prevazut cu spatiu special in partea inferioara cu rol de mascare a buteliei. Unul dintre avantajele principale este constituit de faptul ca in timpul arderii, nu se produce zgomot, miros sau fum.
Semineul de exterior pe bioethanol
Cunoscute sub denumirea de bioseminee, acestea ard cu flacara adevarata datorita gelului ecologic turnat in rezervorul special. Disponibile intr-o paleta diversificata de marimi, forme si culori, sunt facil de intretinut si extrem de versatile, putand fi montate inclusiv pe o masa in aer liber sau direct pe iarba din curte. Se bucura de o candoare deosebita, efect generat de arderea ambientala a flacarilor, fara efectele deranjante ale fumului sau mirosului.
Un biosemineu poate fi accesorizat in functie de preferintele de design ale fiecaruia, prin aplicarea de pietre decorative din sticla, imitatie de jar sau lemne ceramice ce imprumuta din aspectul lemnelor veritabile, toate acestea bucurandu-se de o toleranta sporita la temperaturi inalte.
Pentru cei interesati, bioethanolul este un combustibil 100% ecologic, provenit dintr-o sursa regenerabila prin fermentarea componentelor de zahar si amidon din plante (trestie de zahar, cereale, porumb, cartofi, lapte, orez, struguri, sfecla). Arderea acestuia este curata si genereaza vapori de caldura, apa si dioxid de carbon, contribuind astfel si la imbunatatirea umiditatii aerului.
Semineu de exterior pe peleti Torch
Acest tip de semineu reprezinta o solutie decorativa si perfect functionala, ce contribuie la crearea unei atmosfere de neuitat atunci cand este montat afara. Poate fi accesorizat cu lemne ceramice sau pietre decorative si se potriveste atat in terasele sau gradinile locuintelor, cat si in restaurante cu terasa exterioara. Bucurandu-se de posibilitatea ancorarii direct in podea, semineul de exterior Torch, functioneaza pe baza de peleti cu diametrul de 6 mm, intr-un rezervor cu capacitatea de 5 kg ce permite arderea continua vreme de aproximativ 4 ore.
Asadar, daca te-am convins de beneficiile semineelor de exterior si esti hotarat sa dai o sansa acestei solutii de incalzire inedite, expertii de la pefoc.ro sunt disponibili pentru sugestii, intrebari sau consultanta specializata, astfel incat tu sa iei cea mai buna decizie pentru locuinta sau afacerea.
Ultimele NOUTATI
Angajatii din Romania nu mai pun pe primul loc salariul! Ce a ajuns sa conteze mai mult, in zilele noastre, mai ales pentru tineri
ANAF iti poate stabili impozitul din oficiu! Modificarea fiscala care vizeaza romanii cu masini si case de lux
Redirectionarea a 3,5% din impozitul anual pe venit in 2025 – Tot ce trebuie sa stii despre Formularul 230
Micile afaceri din Romania, lovite din nou! Modificari fiscale in materie de TVA
O firma din Bucuresti, prinsa de ANAF cum nu a platit contributiile la sanatate, pensie si somaj pentru angajati. Inspectorii au calculat un prejudiciu de e 5 milioane lei
Partenerii nostri
Durata maxima concediu medical COD 13 si reglementari cheie
Eficientizarea activitatilor administrative: aspecte cheie pentru conformitatea in munca
REVISAL a fost inlocuit de REGES online! Ce noutati exista si ce GRESELI puteti comite?
CAEN Rev. 3: Guvernul a stabilit un termen de 18 luni pentru actualizarea codurilor
Controale ANAF: Ce nereguli fiscale au fost descoperite la firme si PFA in luna februarie
Inspectie fiscala: Monografia contabila pentru diminuarea bazei impozabile
Sedinte de judecata prin videoconferinta: Noua lege ii va scuti pe oameni de drumuri si costuri
Te-ar putea interesa si
ANAF iti poate stabili impozitul din oficiu! Modificarea fiscala care vizeaza romanii cu masini si case de lux
Redirectionarea a 3,5% din impozitul anual pe venit in 2025 – Tot ce trebuie sa stii despre Formularul 230