Astfel, pe langa echipamente de vlogging performante, un vlogger are nevoie si de idei pentru un continut cat mai original, iar in cele ce urmeaza iti oferim cateva sugestii inspirate din materialele unor vloggeri de succes.
Vlogurile care prezinta tutoriale atrag de fiecare data multe vizualizari. O conditie principala in acest caz este aceea de a avea o bun experienta in domeniul din care face parte tutorialul si de a nu prezenta lucruri banale. Atunci cand incepi sa filmezi vlogul trebuie sa stii exact care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi in cadrul tutorialului, de aceea este bine sa repeti inainte fiecare etapa. O idee originala, daca ai oarecare experienta in domeniu, este realizarea unui vlog in care sa oferi sfaturi pentru vlogging, pentru cei care vor sa-ti calce pe urme.
Clipurile bazate pe prezentarea altor persoane adauga varietate continutului, iar vlogurile cu interviuri atrag multe vizualizari, chiar daca persoana intervievata nu este o celebritate. Poate fi chiar un membru al familiei tale, un prieten, sau chiar un om de pe strada, dar nu trebuie sa ratezi nici oportunitatea de a intervieva o personalitate cunoscuta. Persoana respectiva trebuie sa se incadreze in sfera preferintelor celor care iti urmaresc vlogul sau sa desfasoare o activitate care le suscita interesul.
O practica extrem de apreciata este realizarea de vloguri avand ca personaje principale chiar pe unii dintre fanii autorului. Pentru asta, trebuie sa interactionezi cu cei care iti urmaresc postarile si sa gasesti unul sau mai multi fani care au ceva special si cu care te poti intalni pentru a face o filmare. Astfel de vloguri sunt foarte apreciate, intrucat arata cat de mult iti pretuiesti publicul.
Fie ca mergi la un concert, festival, spectacol de teatru sau un alt eveniment de orice alta natura, ia cu tine si echipamentul de filmare, pentru a impartasi aceasta experienta cu fanii tai. In unele cazuri vei avea nevoie de aprobarea organizatorului pentru a putea filma, insa aceasta se obtine fara probleme, cu conditia sa faci o cerere din timp. Filmeaza momentele importante, ia impresii „la cald” din public, iar daca poti, stai de vorba si cu doua-trei vedete.
Dupa aceea, fa o cronica obiectiva a evenimentului, impartasind experienta proprie si prezentand partile bune si pe cele mai putin bune.
Vlogurile in care autorii incearca sa faca ceva pentru prima data sunt o alta reteta de succes in atragerea unui numar mare de vizualizari. Nu conteaza foarte mult ce faci, dar important e sa fie in premiera absoluta si sa surprinzi toate momentele savuroase. Poti sa prepari un fel de mancare exotic sau sa incerci o mancare pe care n-ai mai gustat-o pana acum, sa inveti sa mergi pe role, sa te dai cu sania pe scari, sa iesi pe strada intr-o tinuta extravaganta si orice altceva. Pentru ca lucrurile sa fie si mai interesante, poti cere sugestii de la abonatii canalului tau si sa consideri aceasta interactiune o reala provocare.
Pentru a crea continut care sa genereze zeci sau chiar sute de mii de vizualizari trebuie sa fii tot timpul in cautare de noi idei si sa aduci imbunatatiri celor care au avut deja succes. In acest sens, nu ezita sa-ti consulti si abonatii, pentru a afla direct de la ei ce doresc sa urmareasca pe canalul tau, iar in acest mod le vei arata ca tii cont de parerea lor.
Ultimele NOUTATI
Pretul mediu pentru o garsoniera de doar 40mp in Bucuresti Se apropie de 75.000 de euro. Suntem in bula imobiliara?
Casa Verde Fotovoltaice 2024 pune romanii pe jar. E bataie pe finantarea de 30.000 lei, de frica facturilor mari in 2025
12.000 de lei salariu NET pentru romanii cu liceu, fara facultate: cele mai bine platite joburi din Romania
Afacerea pe care o poti deschide la tine in curte, la tara, cu doar 500-1.000 de lei. Din prima vanzare castigi 5.000 de lei!
Dispare amenda automata pentru lipsa rovinietei - Legea noua mult asteptata de soferi
Ce se mai intampla cu pensiile private ale romanilor? Ultima lor speranta la o batranete linistita
Partenerii nostri
Baza de calcul pentru concediu medical - este influentata de indicele de inflatie?
Ce conteaza cu adevarat pentru tinerii din generatia Z la locul de munca
Cum sa folositi SAGA pentru PFA: Ghid pentru evidente fiscal-contabile perfect legale
Imprumuturi intre societati: care sunt conditiile de acordare?
Reducerea programului de lucru de la 5 zile la 4 zile pe saptamana: obligatiile angajatorului
Litigiile de munca si drepturile angajatilor: Cand este timpul sa apelezi la un avocat?
Te-ar putea interesa si
12.000 de lei salariu NET pentru romanii cu liceu, fara facultate: cele mai bine platite joburi din Romania
Afacerea pe care o poti deschide la tine in curte, la tara, cu doar 500-1.000 de lei. Din prima vanzare castigi 5.000 de lei!