Chiar daca lucrezi intr-o corporatie sau intr-un mediu care impune o tinuta zilnica eleganta si protocolara, cateva accesorii discrete pot scoate din anonimat uniforma sau sacoul anost, de care te-ai plictisit dupa cateva luni.
Iata cateva modalitati de a integra accesoriile in tinuta ta office, pentru a contura un look profesional si chic, in acelasi timp!
Probabil ca intuiesti deja acest lucru: cerceii statement, lungi sau voluminosi, cu pietre stralucitoare si culori stridente nu reprezinta chiar cea mai potrivita optiune pentru o tinuta office.
Cu toate acestea, nu inseamna ca trebuie sa porti cei mai banali si mai plictisitori cercei. Alege o pereche de cercei pe lob, cu perla, din argint sau din aur galben, roz sau alb. Daca porti si alte accesorii, asigura-te ca toate au aceeasi culoare si un design similar.
Cerceii mici pot fi si ei extrem de chic, daca alegi o pereche simpla, cu un design elegant si rafinat. Daca vrei sa aduci un element jucaus in tinuta, poti opta chiar pentru niste cercei care sa denote ceva despre tine (o pasiune, un hobby), dar pastrand o linie simpla si feminina.
Lanturile si coliere reprezinta un subiect destul de sensibil. Acestea pot transforma o tinuta profesionala monotona intr-una super cool sau, dimpotriva, pot ruina outfitul atent selectat.
Pentru a obtine primul efect, alege intotdeauna un lant cu lungime standard – un choker nu este potrivit pentru mediul profesional, iar un lant prea lung te poate incomoda si, de asemenea, nu este chiar cea mai inspirata decizie.
Alege un lant subtire, discret, ce poate fi completat cu un colier mic, cu amuleta ta norocoasa sau cu un simbol care te inspira zi de zi.
Chiar daca adori sa porti cate zece inele, care de care mai speciale, la job ar fi bine sa te rezumi doar la unul preferat sau la cateva inele mai discrete, combinate intr-un mod stylish. Nu uita sa ai si o manichiura ingrijita si discreta!
Oricat ar fi de tentant sa iti cumperi si sa porti saptamanal cate o pereche noua de cercei sau un colier simpatic, pastreaza aceste accesorii pentru timpul tau liber.
Cand vine vorba de cadrul profesional, este indicat sa porti doar bijuterii de calitate superioara, din materiale fine, precum aurul alb sau galben si argintul. In caz contrar, ele se vor deteriora destul de repede, iar un aspect neingrijit nu va fi niciodata chic.
Asadar, daca esti in cautare de accesorii noi, click aici si descopera colectii intregi de bijuterii din materiale calitative. Ai zeci de modele dintre care sa alegi ce iti place!
Cand te gandesti la accesorii, probabil ca iti vin in minte toate bijuteriile despre care am discutat mai sus. Cu toate acestea, o tinuta poate fi accesorizata si prin intermediul altor elemente, precum esarfe, genti, curele, incaltaminte, dresuri sau accesorii pentru par.
Opteaza intotdeauna pentru incaltari confortabile, ingrijite si cu un toc inexistent sau mediu. Asorteaza-le cu o geanta potrivita, iar atunci cand adaugi si o esarfa tinutei, asigura-te ca aceasta este in armonie cu restul accesoriilor.
In materie de dresuri, alege nuante neutre, uni sau cu model discret. Cand vine vorba despre curele, poti indrazni mai mult. Avand in vedere ca restul tinutei este „cuminte”, adauga o nota speciala cu o curea interesanta, care sa marcheze talia si sa adauge acel ceva extra.
Indiferent daca vei alege sa porti inele, bratari, un anumit tip de pantofi sau o esarfa, gandeste-te daca acestea te vor incomoda in orice fel atunci cand iti performezi meseria.
De exemplu, daca lucrezi cu mainile, evita sa porti inele, bratari sau chiar ceas, deoarece acestea pot fi o sursa suplimentara de bacterii si pot cauza lovituri, zgarieturi sau disconfort.
De asemenea, daca lucrezi intr-un mediu medical, evita sa porti cercei voluminosi, unghii false sau alte accesorii ce te pot incomoda atunci cand lucrezi cu pacientii.
Nu in ultimul rand, retine ca un singur accesoriu de calitate sau doua accesorii imbinate cu stil pot avea un efect mult mai elegant si mai rafinat decat o colectie intreaga de bijuterii, purtata intr-o singura zi!
Ultimele NOUTATI
Secretele freelancingului de succes: cum poti sa faci bani online fara experienta anterioara
Premiile Comertului Online Romanesc acordate in cadrul editiei de 19 ani a Galei Premiilor eCommerce
Nu ai bani de chirie? Iata cum poti negocia cu proprietarul, desi ai contract deja semnat
4 mari greseli pe care le fac toti oamenii saraci cand vine vorba de bani – si cum sa le eviti!
Cum sa platesti cu 50% mai putin la intretinere in aceasta iarna. Furnizorii nu vor sa stii cum!
Partenerii nostri
Documente necesare pentru decontarea diurnei si a cheltuielilor de transport si cazare
Concediere pentru inaptitudine medicala - PROCEDURA explicata de specialisti
Ministrul Muncii: Reducerea deficitului de forta de munca este prioritara
Incasare in numerar PFA: este obligata sa achizitioneze casa de marcat?
[INFOGRAFIC] PFA in sistem real vs. PFA la norma de venit: ce taxe si impozite datoreaza in 2024
Reevaluarea imobilizarilor corporale: GHID complet de teorie si practica
Somajul tehnic, ca solutie pentru reducerea costurilor: ce trebuie sa stii
Adeverinta vechime in munca MODEL
Demisie dupa prima zi la locul de munca. "Suntem obligati sa-i platim persoanei ziua respectiva?"
Te-ar putea interesa si
Nu ai bani de chirie? Iata cum poti negocia cu proprietarul, desi ai contract deja semnat
4 mari greseli pe care le fac toti oamenii saraci cand vine vorba de bani – si cum sa le eviti!