Bineinteles, nu ne referim la micile afaceri de cartier, care deservesc exclusiv locuitorii de pe cateva bulevarde si strazi, ci la casele de servicii funerare profesioniste, cu o arie de acoperire mare si o experienta de cel putin cativa ani pe piata.
Un exemplu in acest sens este Casa Bucur - funerarii-bucuresti.ro, care isi desfasoara activitatea in toate cele sase sectoare din Bucuresti, dar si in judetul Ilfov.
Aceasta ofera servicii de imbalsamare / tanatopraxie, transport funerar, inhumare / incinerare, consultanta funerara predeces (o premiera pe piata din Romania), iar de curand a introdus in oferta si posibilitatea de repatriere decedati. Principalele motive din spatele acestei decizii au fost urmatoarele:
1. Numarul mare de romani plecati in strainatate. Conform celor mai recente statistici, in mod oficial, in Italia locuiesc peste 1,2 milioane de conationali, in Germania - 965.000, in Spania - 671.000, in Marea Britanie - 434.000, iar in Franta - 118.000.
Vorbim astfel de peste 3,2 milioane de romani care traiesc in principalele cinci tari de pe continent, ca sa nu ii mai punem la socoteala pe cei din SUA, Canada, Israel, Brazilia si celelalte tari europene.
Chiar daca majoritatea acestora sunt tineri sau cel mult de varsta a doua, vorbind despre o populatie activa din punct de vedere profesional, posibilitatea inregistrarii deceselor este mare, avand in vedere numarul total de expati romani.
In aceste conditii, firmele de pompe funebre trebuie sa puna la dispozitia rudelor ramase in tara servicii de repatriere decedati. Cu ajutorul acestora, trupul neinsufletit este readus acasa, realizandu-se astfel o reparatie morala fata de persoana trecuta in nefiinta sau poate chiar indeplinirea ultimei sale dorinte.
2. O firma de pompe funebre care se respecta ofera servicii funerare complete.
Din respect pentru clientii sai si durerea si nevoia de liniste pe care acestia le resimt in momentele grele ale pierderii unei persoane apropiate, o casa de pompe funebre profesionista trebuie sa ofere pachetul complet.
Cu alte cuvinte, sa cuprinda in oferta sa atat serviciile funerare descrise mai sus, inclusiv repatrierea decedatilor, dar si produse funerare, precum sicrie si capace frigorifice, pachete pentru pomana si parastas, coroane si jerbe, dar si monumente funerare.
De asemenea, Casa Bucur nu se rezuma la produse si servicii funerare complete, ci ofera pe site-ul sau si informatii utile cu privire la: Legea Funerara, ajutorul de inmormantare / deces, documentatia preliminara necesara inhumarii, plata pensiei neincasate a pensionarului decedat, despagubirile in caz de deces prin accident de munca; eliberarea certificatului de deces; informatii privind serviciile de repatriere decedati etc.
Nu in ultimul rand, pe site-ul acestei firme profesioniste de pompe funebre veti regasi lista completa a bisericilor si cimitirelor din Bucuresti, pentru a vedea care sunt mai apropiate de locuinta dumneavoastra si a decide pentru care dintre ele optati, in cazul nefericit al decesului unei persoane apropiate.
Articol realizat de iAgency.ro
Ultimele NOUTATI
Coinbase devine prima companie cripto inclusa in S&P 500: un moment istoric pentru industria activelor digitale
Guvernul are ca obiectiv sa termine renegocierea PNRR-ului pana la finalul lunii mai, fix dupa alegeri
Statul continua sa faca concurenta bancilor! Lanseaza noi titluri de stat la dobanzi foarte avantajoase in comparatie cu depozitele bancare
Descopera metalul mai scump decat aurul: de ce valoreaza atat de mult si unde se gaseste
Partenerii nostri
CNPP: Numarul pensionarilor, in crestere. La ce valoare a ajuns pensia medie, in Romania?
Incadrarea in munca a persoanelor cu handicap! OBLIGATIILE angajatorilor si amenzile de 50.000 lei
SAGA pe intelesul tuturor: Ghiduri pentru o evidenta contabila fara greseli
e-TVA: Atentie la amenzile contraventionale in 2025!
Control fiscal: CAND si CUM se inregistreaza in contabilitate TVA stabilita suplimentar
Reglementarea licentelor de transport: Tipuri si acte necesare
Contractul de mandat: Care sunt obligatiile unui administrator
Cum functioneaza tichetele de masa: Ce sunt, cine le emite, ce spune legea