Aceasta varianta nu este, insa, cea mai potrivita, iar in bucatariile profesionale se foloseste o solutie mult mai eleganta. Este vorba despre echipamentele pentru mentinere la cald, de care vom vorbi in continuare.
Un furnizor cu o experienta indelungata, asa cum este Fresco, care sustine geniul in bucatariile profesionale din Romania inca din anul 1992, pune la dispozitia clientilor sai, patroni si administratori de unitati de alimentatie publica, numeroase echipamente pentru mentinere la cald.
Este vorba despre planuri calde, lampi de pastrare la cald, module de sertare pentru mentinere la cald, statii incalzite de expunere si transare si carucioare termice de tip banquett. Toate acestea provin din oferta platformei internationale Virtus Group GmbH, ceea ce le garanteaza calitatea, durata indelungata de viata, dar si consumul relativ redus de energie electrica.
Un alt avantaj pe care Fresco Expert il ofera angajatilor din bucatarii profesionale, mai ales in contextul unei perioade extrem de dificile pentru industria HoReCa, este legat de reducerile consistente practicate la anumite produse.
Mai mult decat atat, echipamentele pentru mentinere la cald sunt insotite de garantie Base Care inclusa in pret, care consta in montaj, 12 luni piese de schimb si manopera. Fara alte introduceri, sa vedem in continuare cateva exemple de produse comercializate de catre acest furnizor, alaturi de pretul lor, discount-ul oferit si principalele lor caracteristici si specificatii tehnice:
Plan cald, GN 2/1 - pret 1.028 de lei
Dotari: sticla tratata termic / Temperatura de lucru: 0-90 de grade Celsius / Dimensiuni: 73x56x5,4 centimetri / Greutate: 8,7 kilograme;
Sertar pentru incalzit chifle - pret 1.328 de lei (redus de la 1.744 de lei)
Dotari: controlul automat al umiditatii, tava de colectare detasabila / Temperatura de lucru: 80 de grade Celsius / Dimensiuni: 54,5x46x22 de centimetri / Greutate: 17 kilograme;
Lampi cu infrarosu cu montare pe acoperis - pret 1.862 de lei
Dotari: cadru din otel inoxidabil, pentru montare pe acoperis in bucatariile profesionale / Dimensiuni: 104x53x24 de centimetri / Greutate: 10 kilograme / Capacitate: 3 GN 1/1;
Statie incalzita de expunere/transare, 2 GN 1/2 - pret 2.720 de lei
Dotari: 2 lampi cu halogen, sistem anti-stranut pentru bucatariile profesionale / Temperatura de lucru: 30-90 de grade Celsius / Dimensiuni: 80x60x75 de centimetri / Greutate: 30 de kilograme;
Dispozitiv electric de incalzire cartofi prajiti - pret 5.249 de lei
Dimensiuni: 40x90x25 de centimetri / Greutate: 19 kilograme / Capacitate: 1 GN 1/1 / Fara suport;
Modul sertar incalzit, 3 sertare GN 1/1 - pret 5.677 de lei
Dimensiuni: 82,5x63x96 de centimetri / Greutate: 106 kilograme / Temperatura de lucru: 0-90 de grade Celsius;
Carucior termic de tip banquett, 11 GN 2/1 - pret 6.039 de lei
Dimensiuni: 71,7x88,8x180,3 centimetri / Greutate: 111 kilograme / Temperatura de lucru: 0-70 de grade Celsius.
Ultimele NOUTATI
Guvernul are ca obiectiv sa termine renegocierea PNRR-ului pana la finalul lunii mai, fix dupa alegeri
Statul continua sa faca concurenta bancilor! Lanseaza noi titluri de stat la dobanzi foarte avantajoase in comparatie cu depozitele bancare
Descopera metalul mai scump decat aurul: de ce valoreaza atat de mult si unde se gaseste
Partenerii nostri
CNPP: Numarul pensionarilor, in crestere. La ce valoare a ajuns pensia medie, in Romania?
Incadrarea in munca a persoanelor cu handicap! OBLIGATIILE angajatorilor si amenzile de 50.000 lei
SAGA pe intelesul tuturor: Ghiduri pentru o evidenta contabila fara greseli
e-TVA: Atentie la amenzile contraventionale in 2025!
Control fiscal: CAND si CUM se inregistreaza in contabilitate TVA stabilita suplimentar
Reglementarea licentelor de transport: Tipuri si acte necesare
Contractul de mandat: Care sunt obligatiile unui administrator
Cum functioneaza tichetele de masa: Ce sunt, cine le emite, ce spune legea
Te-ar putea interesa si