Pe langa relatiile stranse pe care agentii unei firme de servicii funerare sector 6 le dezvolta cu Casa de Pensii si alte institutii ale statului, acestia trebuie sa cunoasca foarte bine cimitirele si bisericile din zona. In ceea ce priveste locurile pentru odihna vesnica din sector, acestea sunt Ghencea Militar (Bd. Ghencea nr. 22), Ghencea Civil (Bd. Ghencea nr. 18), Domnesti Ghencea (Prelungirea Ghencea nr. 85-86), Calvin (Calea Giulesti nr. 101), Militar Ghencea 3 (Str. Cooperativei nr. 9) si Cimitirul Parohial Militar (Bd. Uverturii).
In ceea ce priveste lacasurile de cult, Casa Bucur, firma profesionista de servicii funerare din sectorul 6, colaboreaza cu urmatoarele trei:
1. Biserica Bunavestire Giulesti (Adresa: Calea Giulesti, nr. 111A)
Avand hramul Buneivestiri si al Sfintei Ecaterina, biserica este unul dintre cele mai importante simboluri care infrumuseteaza Calea Giulesti. Situata dincolo de Podul Grant, aceasta se remarca in special prin turnul clopotnita, construit in anul 1995, in stil neobrancovenesc, pe doua niveluri. Initial, in acest loc se afla un lacas de cult construit de preotul macedonean Ioan Ghiorghiade, grav avariat insa de cutremurul din 1940 si bombardamentele de patru ani mai tarziu. Restaurata de doua ori, prima data intre 1969 si 1981 si a doua oara intre 1988 si 1989, biserica si-a pierdut totusi din stralucire odata cu construirea unui bloc inalt de locuinte in imediata apropiere.
2. Biserica Sfantul Andrei (Adresa: Aleea Parva, nr. 1B)
Acest lacas de cult cu care colaboreaza firma de servicii funerare din sectorul 6 are hramul Sfantului Andrei si este slujita de un paroh si alti trei preoti. Fiind construit in timpul comunismului, cartierul Drumul Taberei nu avea initial nicio biserica, iar aceasta a fost ridicata intre anii 2001 si 2008. Cu o lungime de 30 de metri si o latime de 25 de metri, acest lacas de cult are o capacitate de pana la 3.000 de credinciosi. In paralel, a fost construit si Centrul Social Multifunctional "Sfantul Andrei", care include o gradinita sociala cu 120 de copii.
3. Biserica Studenteasca Agape (Adresa: Strada Plutonier Topor Ion, nr. 18)
Unul dintre cele mai atipice lacasuri de cult cu care colaboreaza casele de servicii funerare din sectorul 6, Biserica Studenteasca Agape este crestin-baptista. Pastorul acesteia este un sud-coreean, pe numele sau David Kim. Provenind dintr-o familie saraca, acesta si-a dorit in copilarie sa fie bogat, insa s-a reorientat in timpul facultatii, prin studiul Bibliei. Dupa cativa ani, Kim a venit in Romania, drept misionar printre studentii romani, iar in prezent ii ajuta pe acestia sa il cunoasca mai profund pe Dumnezeu. Prin includerea acestei biserici in lista celor cu care colaboreaza, firma de servicii funerare din sectorul 6 Casa Bucur dovedeste ca este deschisa tuturor oamenilor, indiferent de religia, credinta sau obiceiurile lor.
Ultimele NOUTATI
Studiu: Calitatea alimentelor, nu doar tipul dietei, scade riscul de boli cardiace. De ce dietele low-fat si low-carb nu sunt suficiente
Oferte last minute vs. rezervari in avans la bilete de avion - avantaje si dezavantaje
Cu doar 27.000 de euro venituri pe familie in Romania, depasim Cehia si Ungaria la puterea de cumparare
Cum se va calcula noul impozit pe proprietate - de la 1 ianuarie 2026 se schimba regulile si pentru apartamente, dar si pentru case
Piata imobiliara, la un pas sa repete criza din 2008. Creditele ipotecare s-au prabusit, romanii nu se mai arunca sa isi cumpere case pe 30 de ani
Partenerii nostri
Instruirea SSM la continuarea activitatii dupa pensionare - reglementari cheie
Ce se intampla daca depasesti 90 zile concediu medical. Drepturi si obligatii
Chitanta neinregistrata in anul 2024: Cum se remediaza situatia
Renuntarea la dividende in favoarea celorlalti asociati: Care este solutia legala sigura si corecta?
Monografii Contabile 2025: Modele grupate pe domenii, gata de folosit
Te-ar putea interesa si
Oferte last minute vs. rezervari in avans la bilete de avion - avantaje si dezavantaje
Cu doar 27.000 de euro venituri pe familie in Romania, depasim Cehia si Ungaria la puterea de cumparare