Brazer ramane in meniul KFC
kfc romaniaplatforma brazerlansare brazermeniu kfctwister
Dupa lansarea de la sfarsitul lunii iulie din acest an, platforma Brazer a depasit estimarile de vanzari in tara si ramane in meniul restaurantelor KFC din Romania.
Dupa succesul inregistrat in Marea Britanie, Franta si Polonia, la o luna de la lansarea din Romania, au fost vandute peste 100.000 de produse Brazer in resutaurantele din toata tara, mai precis in Bucuresti, Constanta si Cluj.
Noul produs contine piept de pui romanesc la gratar in trei variante: sandwich, salata sau twister. Sandwich-ul este conceput tinand cont de preferintele romanilor, unele ingrediente fiind inlocuite pentru ca potentialii clienti sa manance usor si echilibrat.
"Platforma Brazer este o noua directie care completeaza produsele existente in meniul KFC din Romania. Sunt primele produse cu piept de pui la gratar, si, desi lansate de KFC in editie limitata, au avut succes in randul clientilor. Ei sunt cei care au decis ca Brazer sa ramana in meniu, iar noi nu putem decat sa ne bucuram pentru acest fapt", a declarat Monica Eftimie, director de marketing al KFC Romania.
Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, primul restaurant fiind deschis in anul 1997 de catre US Food Network. In prezent, Romania gazduieste peste 40 de restaurante in Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov, dar si in Republica Moldova.