CIUC RADLER prezinta Romanian Corporate Sports - MTB

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
CIUC RADLER prezinta Romanian Corporate Sports - MTB CIUC RADLER prezinta Romanian Corporate Sports - MTB
de Redactia Manager la 26 Sep. 2012
Urmareste-ne pe Google News
ciuc radlerromanian corporate sportsmtbmpgsportservicii

Cei care inca nu s-au inscris in competitia Romanian Corporate Sports - MTB prezentata de CIUC RADLER, programata in 6 octombrie, pe un traseu din padurea Baneasa, ar fi bine sa se grabeasca. Numarul total al celor inscrisi a fost limitat la 500, pentru ca fiecare participant sa poata profita la maximum de propria aventura pe doua roti si pentru ca organizatorii sa le poata oferi tuturor o experienta placuta.

Prin urmare, inscrierile functioneaza dupa principiul primul venit, primul servit, pana cand cifra ciclistilor amatori inscrisi ajunge la 500, respectiv 250 de echipe. Participarea va fi, asadar, in echipe formate din doua persoane, la oricare dintre cele trei categorii: feminin, masculin si mixt. Toate detaliile inregistrarii in competitie sunt mentionate pe site-ul oficial, la sectiunea INSCRIERI.

Traseul

Intrecerea de ciclism programata in 6 octombrie va avea loc pe un traseu de 38,4 km (12,8 km x 3 ture), conceput de Razvan Juganaru, campion national la ciclocros si vicecampion national la MTB Maraton.


“Desi nu  e foarte mare, Padurea Baneasa ascunde numeroase carari si drumuri spectaculoase, la mica distanta de aglomeratul Bucuresti. Unele dintre ele sunt cunoscute pasionatilor de la alte concursuri organizate aici, dar noi am incercat sa le abordam pe cele mai frumoase si mai putin umblate. Circa 80% din traseu e folosit pentru prima data intr-o competitie. Traseul propriu-zis e unul cat se poate de usor, destinat tuturor categoriilor de participanti, cu o dificultate scazuta si care imbina portiuni de drum forestier cu single-trackuri spectaculoase, presarate pe alocuri cu radacini si poteci destul de virajate. Distanta exacta a acestuia e de 12,8 km, iar diferenta de nivel pe tura este de aproximativ 100 m.

Traseul va avea un marcaj de baza, din sageti si X-uri de culoare alba realizate cu sprayul pe copaci sau pe suprafata de rulare, combinate pe alocuri cu sageti si X-uri facute din foaie plastifiata. Cea de-a doua varianta va fi folosita pe portiunile unde traseul se suprapune cu alte trasee si unde exista mai multe sageti de culori diferite. Zonele unde exista radacini pronuntate sau cioturi periculoase vor fi marcate cu spray de culoare rosie.

Pe intreg traseul vor exista patru puncte de control si mai multe puncte intermediare, unde voluntarii vor indica directia corecta pentru o desfasurare fara incidente a competitiei. Va fi un singur punct de alimentare, care se va afla in zona startului si pe la care se va trece cate o data la fiecare tura” – a declarat Razvan.

Harta traseului este disponibila aici.

Pachetul de concurs

Fiecare participant va primi in pachetul individual de concurs toate cele necesare pentru a parcurge in siguranta traseul si pentru a i se facilita obtinerea unor performante cat mai bune: numar de concurs, cip electronic de cronometrare, ghidul competitiei, prosop si apa. Pentru o experienta completa, sponsorii vor mai adauga bere si bratara Ciuc Radler, baton energizant si ghid de nutritie isostar, baton ciocolata Kandia, gel antibacterian de curatare Regina Maria, vouchere de discount oferite de Giant, PerfectBike, Halewood Wines, F64 si MPG, si ghid Romanian Corporate Sports.

Inainte de cursa, participantii si sustinatorii lor vor avea parte de un program inedit de incalzire oferit de WorldClass. Si tot inainte de start, pentru cei care vor avea nevoie de o ultima verificare a bicicletei vor exista doua puncte de reglaje/reparatii, unul asigurat de Giant, celalalt de Free Rider. Tot cu ajutorul Free Rider, toti cei prezenti vor putea asista, inaintea festivitatii de premiere, la o demonstratie de bike trial, sustinuta de doi dintre cei mai buni rideri din Romania: Alexandru Calta (Miez), fondatorul primei scoli de pedalat din tara (Mieztrials Bike School), si Gabriel Stefan (Noni).

Premii

Premiile acordate de organizatori castigatorilor cat si tuturor participantilor, prin tombola organizata la finalul competitiei, vor fi in valoare de 10.000 euro.

Echipele clasate pe primele trei locuri la fiecare categorie (masculin, feminin si mixt) vor fi recompensate din plin, valoarea totala a premiilor depasind 6.000 euro.

• Locul I: troler business, voucher Giant (300 de lei), ciclocomputer Sigma, pachet isostar (batoane, pudra, bidon si sapca), vin Halewood Wines.

• Locul II: troler business, ciclocomputer Sigma, pachet isostar (batoane, pudra, bidon si sapca), vin Halewood Wines si pachet AVON.

• Locul III: troler business, ciclocomputer Sigma, pachet isostar (batoane, pudra, bidon si sapca) si vin Halewood Wines.

Pe langa premierea performantei, va fi recompensata si participarea, toti cei inscrisi in cursa avand sansa unor castiguri consistente la tombola cu premii in valoare totala de 4.000 de euro. Norocosii celor 15 premii acordate prin tombola vor avea sansa sa castige: un cadru Giant (6999 lei), un voucher Giant (200 lei), o bicicleta Haibike oferita de Perfectbike (1799 lei), seturi tricou + sapca CIUC, rucsaci DPD, o bicicleta Pegas,  un aparat foto Canon 1100D 18-55 IS, un aparat foto Canon D20, ultimele trei oferite de F64.

In plus, pentru autorii celor mai bune fotografii realizate in timpul evenimentului, F64 pune in joc si doua imprimante color Canon, care vor fi acordate in cadrul concursului de fotografie Romanian Corporate Sports – MTB.

Sponsori si parteneri

Title Sponsor: CIUC RADLER

Sponsori oficiali: Giant, Force1, Green - Agent de Asigurare, Omniasig, Pullman, Regina Maria, DPD Romania

Energizantul oficial: isostar

Partener tehnic: Käercher

Parteneri: Federatia Romana de Ciclism, Free Rider, AIESEC

Sponsori: F64, Canon, Apanova Veolia, WorldClass, MX Shop, Kandia, Perfect Bike

Parteneri media: MBike, Inga Media, Zile si Nopti, romaniapozitiva.ro, liberinmiscare.ro, hotcity.ro, doingbusiness.ro, manager.ro, Radio Prahova

Intrecerea este organizata de MPG, in cadrul Romanian Corporare Sports, cel mai amplu sistem de campionate sportive pe echipe adresat companiilor din Romania, si este dedicata tuturor pasionatilor de ciclism.

Despre Romanian Corporate Sports

Romanian Corporate Sports este cel mai complex sistem de campionate sportive pe echipe adresat companiilor si organizatiilor din Romania. Initiat si dezvoltat de MPG, Romanian Corporate Sports desfasoara doua editii/an: de primavara (februarie - iulie) si de toamna (septembrie - noiembrie).

Companiile isi pot inscrie echipe la 11 sporturi: baschet, tenis de masa, darts, biliard, bowling, fotbal, tenis de camp, golf, karting, sah si ciclism.

Despre MPG

MPG este o companie de marketing sportiv care ofera servicii specializate de consultanta sportiva si activare a sponsorizarilor, generand oportunitati de promovare locale si nationale prin sport. In cei 15 ani de activitate, MPG a acumulat o experienta unica, prin dezvoltarea si implementarea a peste 600 de evenimente sportive asociate cu campanii de comunicare specifice si vectori media specializati. Din portofoliul de clienti ai MPG fac parte unele dintre cele mai importante corporatii din Romania. Avand expertiza si capacitatea de a intelege publicul sportiv, practicantii unui sport si pasiunile acestora, MPG implementeaza pentru clientii sai concepte de promovare mai eficiente si mai usor masurabile.

Ultimele NOUTATI

Guvernul modifica din nou Codul fiscal:  romanii care au locuinte scumpe se vor trezi somati de ANAF
Economie

Guvernul modifica din nou Codul fiscal: romanii care au locuinte scumpe se vor trezi somati de ANAF

today26 Apr. 2024
Specialist in Finante: Desi cresc impozitele, se adanceste deficitul, ceea ce inseamna ca statul risipeste prea mult banul public
Economie

Specialist in Finante: Desi cresc impozitele, se adanceste deficitul, ceea ce inseamna ca statul risipeste prea mult banul public

today26 Apr. 2024
HR Barometru: Au crescut salariile specialistilor in industria serviciilor pentru afaceri
Economie

HR Barometru: Au crescut salariile specialistilor in industria serviciilor pentru afaceri

today26 Apr. 2024
Cele mai importante motive pentru care sa faci investitii in parcuri fotovoltaice acum
Business

Cele mai importante motive pentru care sa faci investitii in parcuri fotovoltaice acum

today26 Apr. 2024
Ce sunt monedele de aur de investitii?
Life Style

Ce sunt monedele de aur de investitii?

today26 Apr. 2024
Suferi de artroza? Afla despre tratamentul pentru artroza, infiltratiile pentru genunchi
Sanatate

Suferi de artroza? Afla despre tratamentul pentru artroza, infiltratiile pentru genunchi

today25 Apr. 2024
Romanii cu panouri solare pe casa sunt loviti de o noua lege: alta obligatie pentru prosumatori
Casa si gradina

Romanii cu panouri solare pe casa sunt loviti de o noua lege: alta obligatie pentru prosumatori

today25 Apr. 2024
5 Lucruri pe care sa le iei in considerare atunci cand alegi un card cadou de Paste pentru angajati
Companii

5 Lucruri pe care sa le iei in considerare atunci cand alegi un card cadou de Paste pentru angajati

today25 Apr. 2024
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

HR Barometru: Au crescut salariile specialistilor in industria serviciilor pentru afaceri
Economie

HR Barometru: Au crescut salariile specialistilor in industria serviciilor pentru afaceri

today26 Apr. 2024
Cele mai importante motive pentru care sa faci investitii in parcuri fotovoltaice acum
Business

Cele mai importante motive pentru care sa faci investitii in parcuri fotovoltaice acum

today26 Apr. 2024
Ce sunt monedele de aur de investitii?
Life Style

Ce sunt monedele de aur de investitii?

today26 Apr. 2024
Suferi de artroza? Afla despre tratamentul pentru artroza, infiltratiile pentru genunchi
Sanatate

Suferi de artroza? Afla despre tratamentul pentru artroza, infiltratiile pentru genunchi

today25 Apr. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x