Peste 230 de bucuresteni inoata si strang fonduri sambata aceasta la Swimathon

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Peste 230 de bucuresteni inoata si strang fonduri sambata aceasta la Swimathon Peste 230 de bucuresteni inoata si strang fonduri sambata aceasta la Swimathon
de Redactia Manager la 03 Iul. 2015
Urmareste-ne pe Google News
donatiistrangere de fondurifundatie

Swimathon Bucuresti, competitia de strangere de fonduri prin inot, are loc sambata, 4 iulie, la Complexul Sportiv Dinamo, bazinul acoperit ā€˛Tolea Grintescuā€¯, de la 9 la 14. Evenimentul se afla la a treia editie la Bucuresti si este organizat de Fundatia Comunitara Bucuresti FCB. Evenimentul de atragere de fonduri aduce la start 16 cauze din comunitate, 48 de echipe si peste 230 de inotatori - oameni cu spirit civic, angajati din companii, antreprenori si chiar copiii, alaturi de persoane publice, artisti si sportivi.

Gazdele evenimentului sunt realizatorii emisiunii Sound of science, de la radio Gold FM, Sorin Badea si Petru Stratulat. Organizatorii isi propun sa stranga peste 120.000 lei pentru proiectele inscrise pe swimathonbucuresti.ro si asteapta 1.000 de spectatori la eveniment.

Campania de fundraising Swimathon Bucuresti 2015 strange fonduri pentru proiecte din domenii diverse – sanatate, educatie, muzica, dezvoltare personala, implicare civica. Bugetele initiativelor inscrise sunt cuprinse intre 8.000 si 27.000 de lei. Fiecare echipa de inotatori are maximum 5 membri, fundraiseri-eroi, care si-au mobilizat propriile retele sociale pentru donatii.

Proiectele editiei 2015


Asociatia Consultantilor in Lactatie din Romania, pentru infiintarea primei banci de lapte matern din tara.

 - Asociatia De-a Arhitectura pentru manuale si caiete de exercitii pentru cursurile de arhitectura, materie optionala la clasele primare.

- Asociatia Invingem Autismul, pentru ca 30 de copii sa primeasca tratament individual gratuit la centrul multidisciplinar pentru educatie si interventie in cazul copiilor cu autism. Din echipa fac parte si creatoarele de moda Irina Marinescu si Adelina Ivan.

- Fundatia Motivation Romania participa cu un proiect care asigura transport scolar adaptat elevilor cu dizabilitati motorii.

- Asociatia MagiCamp strange bani pentru o tabara destinata copiilor cu afectiuni oncologice si este un proiect al realizatoarei TV, Melania Medeleanu. Din echipa fac parte Cosmin Alexandru, antreprenor si cel mai bun fundraiser la Swimathon 2014, Mihai Gainusa - realizator de radio si TV, actorul Vladimir Draghia si realizatorul radio George Vintila.

- Fundatia Policy Center for Roma and Minorities strange bani pentru mese calde acordate timp de un an copiilor care vin la Clubul de Educatie Alternativa din cartierul Ferentari.

 - Asociatia Touched Romania isi propune sa atraga donatori pentru sustinerea Casei Agar, centru rezidential pentru victime ale violentei domestice si saraciei.

- Asociatia Unu si Unu strange fonduri pentru a lansa prima forma de sprijin telefonic din Romania pentru familiile cu copii prematuri. Ambasadorii celor doua echipe sunt actritele Tily Niculae si Dana Rogoz, iar echipa e formata din bloggeritele de parenting, Bogdana Dobre si Ana-Maria Mitrus, Kamara (artist) si sportivi de performanta de polo.

- Asociatia pentru Dravet si alte Epilepsii Rare s-a inscris cu o initiativa de editare a unei carti pentru copii al carei erou este un baietel afectat de epilepsie – personaj real, care va si inota la eveniment. Echipa feminina de polo ii sustine a treia oara la Swimathon.

- Fundatia Special Olympics Romania atrage fonduri pentru a sustine participarea delegatiei romanesti de sportivi cu dizabilitati la Jocurile Mondiale de Vara Special Olympics, pentru care inoata copii cu sindrom Down, Roxana Lupu, sportiva de anduranta si aventura, dar si Peter Barta, antreprenor si consultant pentru organizatii non-profit.

- Fundatia Make-A-Wish Romania aduce la Swimathon un proiect dedicat indeplinirii dorintelor copiilor care sufera de afectiuni medicale ce le pun in pericol viata. Pentru Make-a-wish inoata Virgil Stanescu, Presedintele Clubului de baschet Steaua, si Teodora Maftei, fotograf.

- Scoala de Valori vine la Swimathon cu o tabara de autocunoastere pentru fetele cu varsta intre 17 si 21 de ani, care au nevoie de indrumare pentru primii pasi in viata adulta. Pentru ei inoata si Carmen Bunaciu, inotatoare olimpica, si chef Viorel Copolovici.

- Centrul de Resurse pentru Participare Publica strange fonduri pentru asistenta in advocacy acordata grupurilor si comunitatilor locale.

- Asociatia Music Camp International inoata la Swimathon Bucuresti 2015 pentru o tabara muzicala pentru copii, care pleaca de la convingerea ca oricine poate invata sa cante.

 - Asociatia Romana de Dezbateri, Oratorie si Retorica strange bani pentru a trimite echipa Romaniei la Campionatul Mondial de Dezbateri de la Singapore. In echipa inoata si avocatul Florentin Tuca de la Tuca, Zbarcea si Asociatii.

- Fundatia Comunitara Bucuresti, organizator al evenimentului, strange fonduri pentru a acoperi o parte din costurile editiei Swimathon din acest an.

Intrarea la evenimentul de sambata este libera, iar donatiile se pot face la bazin, in timpul competitiei, sau pana la 31 iulie, online pe platforma swimathonbucuresti.ro.

Sponsorii Swimathon Bucuresti 2015

Compania Porsche Romania este sponsorul principal al editiei a treia Swimathon Bucuresti. Compania sustine cu o echipa proprie de angajati proiectul Make-a-wish, si mai ales pe Alin, un baietel care sufera de Medula Blasto de Fosa Cerebrala Posterioara si care isi doreste sa devina un super erou (Sportacus), ca sa salveze alti copii si sa poata sa faca sport din nou.

Banca Comerciala Romana (BCR) sustine proiectul  Joaca la greu!, al Asociatiei MagiCAMP, care strange bani pentru o tabara destinata copiilor cu afectiuni oncologice. Angajatii BCR pot sustine proiectul MagiCAMP si pe Bursa Binelui, singura platforma online unde donatiile sunt necomisionate, incurajand astfel si donatorii care vor sa participe cu sume mici.

Orange Romania isi aduce o echipa de angajati pentru Asociatia Învingem Autismul. Este a doua oara cand angajatii Orange Romania aleg sa inoate pentru aceasta cauza: anul trecut ei au contribuit la strangerea de fonduri pentru un nou centru de zi pentru copiii care sufera de autism.

Asociatia Învingem autismul este sustinuta si UniCredit Tiriak Bank. Anca Nuta, directorul de marketing al companiei, inoata pentru a doua oara la Swimathon in sustinerea acestei organizatii.

Pe parcursul campaniei Swimathon 2015, cei peste 230 de inotatori au beneficiat de consultanta sportiva si de nutritie de la Cori Gramescu, fondator LadyFIT Gym, prima sala din Bucuresti dedicata in exclusivitate doamnelor si domnisoarelor. Antrenamentele de inot ale echipelor au fost sustinute de partenerul evenimentului, Club Moving, care ofera si abonamente echipelor castigatoare.

Cei 15 copii care inoata la Swimathon vor primi cadouri caluti de mare textili, confectionati de Atelier Simplus special pentru acest eveniment.

Pentru cei care vin sa-si sustina echipele, organizatorii au pregatit o zona de relaxare si mancare, alaturi de de Bacania Veche, berea Zaganu si inghetata Gelato Mio.

Despre Swimathon Bucuresti

Swimathon este un mecanism prin care comunitatea se intalneste, interactioneaza si se implica sa stranga fonduri pentru proiectele pe care le considera relevante. Organizatiile sau grupurile de initiativa inscriu cauze din comunitatea locala, companiile si inotatorii aleg pentru ce se implica, iar sustinatorii doneaza pentru fiecare lungime de bazin inotata de favoritii lor.

Swimathon se desfasoara de sase ani in Romania prin fundatiile comunitare locale si a finantat pana acum peste 230 de proiecte cu peste 1,3 milioane de lei, stransi de la aproape 10.000 de donatori. In anul 2014, Swimathon are loc in sapte orase din tara.

Despre Fundatia Comunitara Bucuresti
Fundatia Comunitara Bucuresti
colecteaza fonduri de la afaceri locale si persoane particulare, pentru a finanta proiecte care stimuleaza initiativa si aduc oamenii impreuna in comunitati. Fundatia Comunitara Bucuresti s-a infiintat in 2011 si este parte dintr-o miscare nationala, alaturi de alte 11 fundatii comunitare din tara.

Lucrurile se misca. Daca faci valuri!


Pentru mai multe detalii:
Delia Grigoroiu, manager de comunicare
delia.grigoroiu@fundatiacomunitarabucuresti.ro
0749951753

Ultimele NOUTATI

3 moduri de a purta costumul de dama
Life Style

3 moduri de a purta costumul de dama

today28 Mar. 2024
Joburile din Romania pentru care nu bate nimeni la usa patronilor:
Companii

Joburile din Romania pentru care nu bate nimeni la usa patronilor: "Nu vor sa munceasca"

today28 Mar. 2024
Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari
Ultimele stiri economice

Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari

today28 Mar. 2024
Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului
Imobiliare

Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului

today28 Mar. 2024
Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla
Financiar-Bancar

Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla

today28 Mar. 2024
Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei
Analize

Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei

today28 Mar. 2024
250.000 de romani nu au serviciu, sunt someri. Cum traiesc acesti oameni?
Companii

250.000 de romani nu au serviciu, sunt someri. Cum traiesc acesti oameni?

today28 Mar. 2024
Tara europeana unde pensionarii primesc 2.000 de euro lunar de la stat: sunt cei mai fericiti oameni din lume
Economie

Tara europeana unde pensionarii primesc 2.000 de euro lunar de la stat: sunt cei mai fericiti oameni din lume

today28 Mar. 2024
Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari
Ultimele stiri economice

Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari

today28 Mar. 2024
Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului
Imobiliare

Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului

today28 Mar. 2024
Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla
Financiar-Bancar

Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla

today28 Mar. 2024
Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei
Analize

Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei

today28 Mar. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x