Tine cont de ele, iar valoarea locuintelor pe care le faci va creste. In plus, sansele ca acestea sa se vanda imediat si ca tu sa iti recureperezi investitia initiala foarte repede sunt mai mari. Asadar, care sunt factorii de care ar trebui sa tii intotdeauna seama?
Daca vrei sa investesti intr-un teren pentru ridicarea unui nou bloc, ia in calcul in primul rand zona in care se afla acesta. Exista racordaj la reteaua de canalizare, de gaze? Strazile sunt asfaltate? Exista iluminat public? Este important sa nu existe astfel de lipsuri in cartierul in care vrei sa construiesti, pentru ca altfel va fi destul de greu sa iti vinzi imobilul.
Mai mult decat atat, chiar daca vei cheltui mai mult la inceput, investeste mai degraba intr-un teren aflat intr-o zona buna, cu acces facil la mijloacele de transport in comun si la diferite puncte de interes (supermarketuri, gradinite, scoli, piete etc). Nu trebuie sa fie neaparat central, ci sa corespunda cat mai multor criterii ale potentialilor clienti. Acestia vor fi intotdeauna atrasi de imobilele cu o pozitionare buna si le vor alege in detrimentul altor optiuni.
Oamenii cauta de fiecare data apartamente noi care sa arate bine, care sa fie spatioase si sa aiba cat mai multe dotari, pentru ca ei sa nu fie nevoiti sa faca investitii suplimentare, sa se complice cu alte comenzi si cu instalarea unor produse.
Tocmai din acest motiv, locuintele pe care le pui la vanzare ar trebui sa reprezinte pachetul complet pentru ei: finisaje, geamuri termopan, interfon, usi, centrala termica (daca sunt mai multe apartamente in bloc, poti opta intre diferite seturi de centrale termice la preturi avantajoase), aer conditionat, obiecte sanitare, calorifere sau sistem de incalzire prin pardoseala. Pe langa constructia in sine a imobilului, ocupa-te si de aceste detalii pentru a spori valoarea locuintelor, dar si sansele ca acestea sa se vanda mai repede.
Foarte multe persoane se plang de calitatea finisajelor din ansamblurile rezidentiale construite recent, de faptul ca trebuie sa faca tot felul de reparatii la scurt timp dupa ce se muta in ele. In consecinta, oamenii sunt acum mai atenti ca niciodata la finisajele caselor pe care le cumpara, ba chiar aduc specialisti in constructii atunci cand vin la vizionari.
Pentru a le oferi potentialilor tai clienti cele mai bune optiuni, tine cont de doua sfaturi importante: alegerea unei echipe de muncitori de incredere, profesionisti care stiu sa faca o treaba buna, si gasirea unor furnizori de materiale de constructii de calitate, care isi respecta termenul-limita pentru livrarea acestora. Astfel, constructia se va desfasura conform planului si fiecare locuinta in parte va fi pregatita corespunzator, cu finisaje executate impecabil, pentru viitorul proprietar.
Acestea fiind spuse, inainte de a incepe o noua constructie, este important sa iti iei din timp toate masurile de precautie si sa te asiguri ca dispui de resursele necesare pentru a te ocupa ca la carte de proiect.
Sursa foto: Pexels.com
Ultimele NOUTATI
Mediul privat isi revine? Scade puternic numarul firmelor care isi suspenda activitatea
Oficial! Se dau salarii compensatorii pentru acesti angajati din Romania
Fondatorul 5 to go readuce la viata un brand legendar din comunism: surpriza care va rescrie istoria
Greu de crezut? Un scaun de birou ergonomic poate face un angajat mai productiv!
Partenerii nostri
Incadrarea in munca a persoanelor cu handicap! OBLIGATIILE angajatorilor si amenzile de 50.000 lei
Desfiintarea unor posturi. Procedura, etape, conditii
Dreptul la pensia privata din Pilonul II. Cum, cand si in ce mod se poate retrage suma depusa?
Plata dividende catre o persoana fizica nerezidenta: Ce obligatii fiscale are societatea din Romania
Reglementarea licentelor de transport: Tipuri si acte necesare
Contractul de mandat: Care sunt obligatiile unui administrator
Cum functioneaza tichetele de masa: Ce sunt, cine le emite, ce spune legea
Te-ar putea interesa si