BenQ lanseaza 25 de produse noi in Romania

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
BenQ lanseaza 25 de produse noi in Romania BenQ lanseaza 25 de produse noi in Romania
de Manager.ro la .
Urmareste-ne pe Google News
splitersemnalscenariiafisajbenqmonitoare benq

BenQ lanseaza 10 noi proiectoare pentru mediile educational si de business. Totodata, BenQ completeaza gama de monitoare cu modele profesionale pentru proiectare si design pe calculator din seria ProGraphics, dar si din noua serie ProGaming, cu tehnologia unica Low Blue Light, ce ajuta la cresterea confortului vizual prin reducerea luminii albastre daunatoare retinei.

De asemenea, BenQ lanseaza si o noua gama de ecrane pentru afisaj profesional (Digital Signage) si ecrane interactive de mari dimensiuni dedicate mediilor de business si educational, cu posibilitate de functionare in regim fara intrerupere, 24 de ore, sapte zile pe saptamina. Acestea dispun si de aplicatii de administrare de la distanta.
 
Noile proiectoare pentru mediile de business si educatie
 
BenQ lanseaza in Romania noile modele de proiectoare MW665, MX666, MW769, MX768, MW853UST si MX852UST. Acestea dispun de rezolutii de la XGA (1024 x 768p) la WXGA (1280 x 800p), si luminozitate de pana la 4.200 ANSI lumeni. Durata de viata a lampilor noilor proiectoare ajunge pana la 7.000 de ore comparativ cu 3.500 de ore pentru modelele anterioare, datorita imbunatatirii tehnologiei SmartEco de reducere a consumului de energie si protectie a lampii. Totodata, BenQ lanseaza primele sale proiectoare cu lentile interschimbabile, modelele PW9500 si PX9600, care ofera o flexibilitate totala la instalare datorita celor sapte sisteme optice optionale cu care se adapteaza distanta de proiectie in functie de dimensiunea salii.
 
Proiectorul BenQ MW853UST ofera posibilitatea realizarii proiectiilor interactive datorita tehnologiei PointWrite, prin intermediul a pana la patru pen-uri digitale, care au un timp de raspuns foarte rapid, mai mic de 0,016 secunde. BenQ MW853UST proiecteaza de la distante ultra-scurte si are o durata de viata a lampii de 7.000 de ore in modul SmartEco. Modelul dispune de rezolutie High Definition WXGA (1200 x 800p) la un contrast nativ de 8.000:1, luminozitate de 3.200 ANSI lumeni si o diagonala a imaginii de 2,5 metri de la doar 0,7m. 
 
MX852UST are o lampa cu luminozitate de 3.000 ANSI lumeni, iar durata de functionare este de 7.000 de ore in modul SmartEco, optiune care permite adaptarea automata a puterii lampii in functie de continutul proiectat. Paleta de 1,07 miliarde de culori, alaturi de contrastul nativ de 8.000:1 asigura imagini clare si detaliate in orice prezentare, la o diagonala a imaginii de 2,15 metri la rezolutie XGA (1024x768p).
 
BenQ SH915 si SW916 sunt doua noi proiectoare Full HD (1920 x 1080p) si HD WXGA (1280 x 800p), cu luminozitate de 4.000, respectiv 5.000 ANSI lumeni, cu conexiune Cloud Access prin wireless sau LAN, cu USB si LAN Display. Mai mult, contrastul de 11.000:1, paleta de 1.07 miliarde de culori, impreuna cu functiile speciale de reglaj ale imaginii:  ajustarea imaginii pe verticala (H&V Keystone), corectia imaginii in functie de suprafata (Surface Fit) si unghiurile peretelui pe care se face proiectia(Corner Fit) si zoom-ul optic de 1,5x, le recomanda pentru o gama variata de proiectii in sali de dimensiuni medii si mari.
 
MW769 reda imagini in format HD WXGA (1280x800p), cu o paleta de 1,07 miliarde de culori, iar lampa cu o luminozitate de 4.200 ANSI lumeni si contrast nativ de 13.000:1 ofera imagini clare si detaliate, chiar si la proiectarea unor secvente intunecate. In plus, tehnologia SmartEco, cea mai eficienta tehnologie de protejare a mediului de la BenQ, poate aduce o economie de energie de 70%, consumul proiectorului atunci cand nu detecteaza sursa de semnal (in mod stand by) scazand sub 0,5W. Proiectorul MW769 se poate conecta direct la dispozitive inteligente cu sistem de operare Android sau iOS (smartphone sau tableta), avand posibilitatea de afisare a imaginilor si a documentelor de tip PDF, PPT, XLS, DOC sau oferind acces la internet pentru navigare.
 
Modelul MX768 dispune de zoom optic 1,6x care permite instalarea la diverse distante fata de ecran, dar si in unghiuri diferite, astfel incat utilizarea acestuia sa nu reprezinte o provocare in niciun tip de camera, nici din punctul de vedere al dimensiunii, nici din cel al luminozitatii din incapere. Mai mult, acesta proiecteaza la rezolutie XGA (1024x768), cu luminozitatea de 4.000 ANSI Lumeni, contrast 13.000:1, paleta de 1,07 miliarde de culori, la o diagonala de pana la 7,6 metri. 
 
Modelele MW665 si MX666 sunt compacte, usor de transportat si de instalat si permit conectarea smartphone-urilor sau tabletelor prin wireless, conexiuni HDMI sau prin port MHL (Mobile High-definition Link). Cu rezolutii WXGA (1280 x 800p) si XGA (1024 x 768p) si, impreuna cu luminozitatea de 3.500, respectiv 3.200 ANSI lumeni si contrastul de 13.000:1, noile modele indeplinesc cu succes toate cerintele utilizatorilor care au nevoie de proiectii de foarte buna calitate in incaperi mici si medii din orice tip de sursa de semnal.
 
BenQ PX9600 si BenQ PW9500 sunt primele proiectoare BenQ cu lentile interschimbabile, capabile de proiectii de la mica distanta pana la proiectie de la foarte mare distanta, oferind astfel cel mai mare grad de flexibilitate in instalare. Luminozitatea de 6.500, respectiv 5.700 ANSI lumeni, procesorul de imagine HQV (Hollywood Quality Video) si posibilitatea ajustarii proiectiei la 360 de grade in orice directie, verticala sau orizontala, recomanda noile proiectoare pentru orice tip de spatiu, chiar si pentru proiectii pe tavane sau podele. Cele doua noi proiectoare sunt prevazute cu un sistem bazat pe doua lampi, care asigura prezentari la o luminozitate optima chiar si atunci cand una dintre lampi a incetat functionarea. Luminozitatea ridicata, contrastul si rezolutia asigura proiectii detaliate, la o calitate profesionala.
 
Monitoare dedicate segmentului office si de gaming
 
BenQ extinde gama de monitoare profesionale pentru proiectare si design pe calculator (solutii CAD/CAM), prin lansarea modelului BL3200PT special proiectat pentru cei care lucreaza in programe specializate precum SolidWorks, PTC, AutoCAD sau Maya, dar si a celor care lucreaza in industria animatiei digitale. Redarea gamei complete de culoare de 100% sRGB, alaturi de o diagonala de 32 de inci si rezolutia WQHD (2560x1440), faciliteaza proiectele grafice. Monitorul include tehnologiile de protectie a ochilor Flicker-Free, ce imbunatateste experienta vizuala si reduce oboseala ochilor dupa folosirea indelungata, dar si Low Blue Light, ce ajuta la obtinerea unui nivel superior de confort vizual prin reducerea de lumina albastra daunatoare retinei.
 
De asemenea, monitorul dispune de telecomanda OSD (On Screen Display) care permite utilizatorilor sa comute rapid si comod intre modurile de vizualizare sRGB, CAD/CAM si Low Blue Light. 
 
BL3200PT are o rama ingusta, ce permite alaturarea a doua sau mai multe monitoare pentru realizarea unor arhitecturi necesare in zona de office si poate fi ajustat pe verticala, in functie de cerintele proiectului grafic.
 
BenQ completeaza gama de monitoare dedicate segmentului pentru acasa cu seria EW40, cu diagonale, de 24, respectiv 27 de inci si display Full HD VA LED. Cele doua monitoare dispun de porturi de conectivitate VGA si HDMI, iar pentru a reda continutul disponibil pe smartphone sau pe tableta, fie in memoria dispozitivului, fie online, noile modele sunt echipate si cu port MHL (Mobile High-Definition Link). Noile monitoare din seria EW40 imbina profilul ultra-subtire cu tehnologia inovativa de redare Flicker Free si functia Low Blue Light, pentru cresterea timpului petrecut in fata ecranului  la un standard de confort fara precedent. De asemenea, prin modurile Superior Resolution si Cinema Mode, monitorul ofera o experienta vizuala imbogatita.
 
Noile monitoare XL2420Z si XL2411Z completeaza gama de monitoare de gaming dispunand de modurile de redare FPS (First Person Shooter) si RTS (Real Time Strategy), ce ofera nivelul optim de luminozitate, contrast si claritate, pentru o experienta similara turneelor profesioniste de gaming. In plus, optiunea Game Mode Loader ofera posibilitatea incarcarii unor setari de afisaj special create si utilizate de gamerii profesionisti. 
 
Impreuna cu rezolutia Full HD, timpul de raspuns de 1 ms si rata de refresh de 144 Hz, tehnologia Motion Blur Reduction imbunatateste calitatea vizuala a fiecarui cadru in miscare. Sesiunile prelungite de gaming devin mai confortabile datorita tehnologiei Low Blue Light de ajustare a spectrului de lumina albastra, cauza principala a oboselii ochilor. Totodata,  tehnologia Flicker-free elimina palpaitul la toate nivelurile de luminozitate, reducand disconfortul vizual si oboseala ochilor. 
 
Gaming Refresh rate Optimization Management (GROM) ofera rate de reimprospatare optime de 144/120/100Hz pentru rezolutii diferite, iar tehnologiile Display Mode (Mod afisare) si Smart Scaling (Scalare inteligenta) ofera pasionatilor de jocuri un plus de actiune si realism. 
 
Functia Black eQualizer este conceputa pentru a oferi un nivel fara precedent de control si de vizibilitate, prin iluminarea locala a scenelor intunecate.
 
Ecranele interactive si pentru afisaj profesional dedicate segmentelor de business si comercial
 
BenQ lanseaza seria de ecrane pentru afisaj profesional (Digital Signage) si modelele cu panel-uri PID (Public Interactive Display), dedicata companiilor ce se concentreaza asupra comunicarii vizuale in relatia cu partenerii si clientii, dar si profesorilor care vor sa aduca mai multa interactivitate in sala de clasa. Noua gama adresata segmentului business este creata astfel incat sa poata opera 24 de ore, 7 zile pe saptamana, spre deosebire de televizoarele conventionale a caror durata de viata si functionare este considerabil mai redusa. Ecranele BenQ incorporeaza functii special create pentru utilizarea in regim intensiv, precum si un software de administrare de la distanta (Multi Display Administrator) prin intermediul caruia pot fi controlate pana la 98 de display-uri prin LAN si un numar foarte mare in cazul conectarii la portul RS232, de la un singur computer. Mai mult, acestea integreaza suita software EZ, ce permite redarea de fisiere prin intermediul unei memorii USB sau wireless, cu ajutorul unui PC sau dispozitiv cu iOS sau Android. 
 
Noua gama de ecrane pentru afisaj profesional include trei serii de monitoare: Seria IL cu panouri interactive pentru educatie, birouri, hoteluri, banci, puncte de informare; Seria SL pentru afisare in magazine, vitrine, spatii pentru reclama; Seria P de panouri cu rama extrem de ingusta, de doar cinci milimentri intre doua monitoare alaturate (2 + 3mm) si care este dedicata afisarilor de tip multi-monitor sau wall matrix.
 
Spre deosebire de ecranele conventionale, noile panouri de afisaj profesional si cele interactive pot fi administrate de la distanta si dispun de functii de calibrare automata a culorilor, de controlul temperaturii si pot fi conectate in matrice fara sa fie necesara folosirea unor cabluri de partajare a semnalului (spliter), fiind astfel recomandate pentru scenarii profesionale multiple.

Ultimele NOUTATI

Firmele de asigurare, revoltate ca pretul la RCA ramane plafonat: e iar haos pe piata asigurarilor auto obligatorii
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul auto

Firmele de asigurare, revoltate ca pretul la RCA ramane plafonat: e iar haos pe piata asigurarilor auto obligatorii

today27 Mar. 2024
Antreprenorii romani tuna si fulgera: avem e-factura, e-transport, e-sigiliu si cu toate astea marii infractori nu sunt prinsi niciodata
Companii

Antreprenorii romani tuna si fulgera: avem e-factura, e-transport, e-sigiliu si cu toate astea marii infractori nu sunt prinsi niciodata

today27 Mar. 2024
Se scumpesc taxele locale pentru proprietati. Nu scapa nici macar firmele, ce spune noua legislatie fiscala
Economie

Se scumpesc taxele locale pentru proprietati. Nu scapa nici macar firmele, ce spune noua legislatie fiscala

today27 Mar. 2024
Salarii litoral 2024. Cat de generosi sunt patronii, salarii si de 10.000 de lei bani in mana, lunar
Economie

Salarii litoral 2024. Cat de generosi sunt patronii, salarii si de 10.000 de lei bani in mana, lunar

today27 Mar. 2024
Atentie, soferi: in caz de accident, la 45km/h esti proiectat prin parbriz, daca nu porti centura
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul auto

Atentie, soferi: in caz de accident, la 45km/h esti proiectat prin parbriz, daca nu porti centura

today27 Mar. 2024
Crocs: Revolutia pantofilor
Life Style

Crocs: Revolutia pantofilor

today27 Mar. 2024
Curatenia de primavara bate la usa! Pregateste-te cu produse profesionale care sa-ti faca munca mai usoara!
Life Style

Curatenia de primavara bate la usa! Pregateste-te cu produse profesionale care sa-ti faca munca mai usoara!

today27 Mar. 2024
7 sfaturi utile pentru organizarea nuntii perfecte
Life Style

7 sfaturi utile pentru organizarea nuntii perfecte

today27 Mar. 2024
Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Se scumpesc taxele locale pentru proprietati. Nu scapa nici macar firmele, ce spune noua legislatie fiscala
Economie

Se scumpesc taxele locale pentru proprietati. Nu scapa nici macar firmele, ce spune noua legislatie fiscala

today27 Mar. 2024
Salarii litoral 2024. Cat de generosi sunt patronii, salarii si de 10.000 de lei bani in mana, lunar
Economie

Salarii litoral 2024. Cat de generosi sunt patronii, salarii si de 10.000 de lei bani in mana, lunar

today27 Mar. 2024
Atentie, soferi: in caz de accident, la 45km/h esti proiectat prin parbriz, daca nu porti centura
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul...

Atentie, soferi: in caz de accident, la 45km/h esti proiectat prin parbriz, daca nu porti centura

today27 Mar. 2024
Crocs: Revolutia pantofilor
Life Style

Crocs: Revolutia pantofilor

today27 Mar. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x