Ce noutati aduce LG la IFA 2014

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Ce noutati aduce LG la IFA 2014
de Manager.ro la 05 Sep. 2014
Urmareste-ne pe Google News
lgberlinifa 2014smart inverter motorinvitatilg studioinovatii

Inainte de IFA 2014, cea mai mare expozitie de electronice de larg consum din Europa, ce va avea loc intre 5 si 10 septembrie, in Berlin, LG Electronics (LG) se pregateste sa lanseze o linie spectaculoasa de produse pentru a demonstra cat de prezent a devenit LG in viata consumatorilor. Avand ca tema Inovatia pentru o viata mai buna, LG va incerca sa se pozitioneze in continuare ca un brand care ofera o experienta de utilizare rafinata, inteligenta pe intreaga sa gama de electronice de larg consum si de electrocasnice, gama care include primul televizor 4K OLED din lume, G Watch R cu Android WearT, aspiratoare si aparate CordZero care raspund la mesajele text in limba nativa.

"Ceea ce isi doresc cu adevarat consumatorii este sa duca o viata mai buna, fara a renunta la tehnologia care, de cele mai multe ori, ne face viata mai complexa", a declarat Wayne Park, vicepresedinte executiv si agent de marketing si de vanzari la nivel global al LG Electronics. "Oamenii isi doresc ca tehnologia sa fie prezenta in permanenta, dar efectul secundar al acestei dorinte este reprezentat, de cele mai multe ori, de si mai multa complexitate. Compania LG este pregatita sa prezinte consumatorilor, la Berlin, inovatiile cele mai avansate, care au fost dezvoltate cu scopul unic de a face viata oamenilor mai buna si mai confortabila."

Viitorul in materie de televizoare: televizorul LG OLED 4K 

Sustinut de  primele televizoare 4K OLED din lume care dispun de cea mai buna tehnologie de afisare disponibila in prezent, LG continua sa fie lider in dezvoltarea pietei televizoarelor OLED. La IFA 2014, televizoarele 4K OLED de la LG vor oferi o expresie perfecta a culorilor, un contrast infinit si o rezolutie 4K - 33 de milioane de sub-pixeli - pentru o experienta de vizionare unica, cu imagini incredibil de clare, detaliate si rata de contrast infinita. Ecranul ergonomic curbat al televizorului ofera o experienta de vizionare complet captivanta si se mandreste cu un unghi larg de vizualizare.

Un alt  progres tehnologic recent este televizorul flexibil de 77 de inci LG OLED care permite utilizatorilor sa regleze gradul de curbura in functie de marimea audientei sau tipul de continut vizualizat. Acest televizor OLED avansat optimizeaza in mod automat calitatea sunetului si a imaginii pentru a se potrivi gradului de curbura. LG va prezenta, de asemenea, un nou televizor curbat OLED de 55 inci, ce dispune de un suport cu cristale Swarovski. Cristalele sclipitoare completeaza culorile stralucitoare, precise produse de pixelii auto-iluminatori LG, iar rezultatul este de o eleganta de necomparat.

Cea mai buna calitate a imaginii, capacitati inteligente 

LG  va prezenta colectia sa de televizoare inteligente ULTRA HD, cu dimensiuni ale ecranului de 49, 55, 65, 79, 84, 98 si 105 inci. Multumita panoului LG IPS 4K care ofera o reproducere precisa a culorilor si un unghi larg de vizualizare, utilizatorii pot privi la aceste televizoare din aproape orice unghi fara a detecta vreo portiune fara culoare sau pierderi de contrast. Televizorul curbat de 105 inci ULTRA HD, cu ecran CinemaScope cu raport 21:9, are o rezolutie de 5K (5120 x 2160) care aduna cu 30 la suta mai multi pixeli decat televizoarele obisnuite 4K. Ecranul mare al acestui televizor va oferi telespectatorilor o adevarata experienta cinematografica cu ale sale canale impresionante 7.2 si sistemul de sunet de 150 wati.

Toate  televizoarele LG ULTRA HD vor arata tipuri diferite de continut Ultra HD, ca urmare a diferitelor parteneriate cu furnizori cum ar fi Netflix, Amazon si Wuaki, precum si programe Ultra HD pentru consumatorii europeni prin parteneriate cu Filmbox Live, Maxdome, videociety si Okko. Iar cu 4K Engine de la LG, definitia standard a continutului (SD) si continutul de inalta definitie (HD) pot fi imbunatatite la o calitate aproape 4K pentru placere mai mare de vizualizare.

Prezenta in toate televizoarele OLED si HD ULTRA, platforma  webOS Smart+ de la LG ofera utilizatorului o experienta simpla si intuitiva, cu acces rapid si usor la o lume a divertismentului. Platforma webOS de la LG ofera o cautare de continut mai facila, care permite utilizatorilor sa comute fara probleme intre aplicatii, servicii, emisiuni live si alt tip de continut stocat pe dispozitivele externe. Cu ajutorul personajului animat BeanBird, platforma webOS face configurarea si conectarea televizorului o activitate extrem de confortabila. La IFA 2014, vizitatorii vor putea sa-si creeze propriile personaje BeanBird pentru a fi afisate pe un ecran mare de la standul LG.

O alta surpriza de care vor beneficia vizitatorii  IFA este faptul ca LG va dezvalui primul sau televizor 8K (7680 x 4320), o unitate de 98 de inci care are o rezolutie de saisprezece ori mai mare decat televizorul Full HD si de patru ori mai mare decat conventionalul televizor 4K.

Dispozitivele portabile - un pas inainte

Mergand  pe urmele LG G Watch, unul dintre primele dispozitive portabile alimentate de Android Wear de pe piata, LG isi propune sa devina lider in segmentul de dispozitive usor de purtat, prin fuziunea dintre design-ul clasic si tehnologia progresiva. Noul LG G Watch R este primul ceas din lume care dispune de un afisaj circular, din plastic OLED (P-OLED), care utilizeaza 100 la suta din cadranul ceasului. Cel mai nou portabil Android de la LG are un aspect clasic, este imbracat intr-un cadru de otel inoxidabil rezistent, cu o colectie de afisaje, care sunt accesibile cu o simpla atingere a degetului.

KizON , dispozitivul portabil de tip bratara pentru copii de la LG, arata angajamentul LG de a realiza produse care pe langa faptul ca sunt inovatoare, sunt, de asemenea, si family-friendly. Conceput exclusiv pentru prescolarii si copiii de scoala primara, KizON ofera informatii in timp real cu privire la locul in care se afla copiii, permitandu-le parintilor sa urmareasca traiectoria copiilor lor de pe un smartphone pentru a fi linistiti.

Gama completa de smartphone-uri G3

Seria  completa G3 de la LG va fi prezentata la IFA 2014, incluzand G3 Beat, G Vista si G3 Stylus, impreuna cu extrem de apreciatul G3. Reprezentand angajamentul LG de a oferi o experienta consistenta utilizatorului pe toate segmentele de consum, aceste smartphone-uri preiau design-ul si experienta de utilizare premium (UX) din originalul LG G3, precum si caracteristicile cheie ale G3, optimizate pentru stilul unic al fiecarui model, toate la un pret corect, care nu compromite calitatea.

G3 Beat  (G3 s in Europa si CSI) ofera o tehnologie UX premium si Laser Auto Focus rapida intr-un pachet mai compact, proiectat in jurul unui ecran de 5 inci. G Vista ofera un ecran expansiv de 5,7 inci pentru a va bucura de divertisment la orice pas, intr-o forma care pastreaza ADN-ul lui G3. In cele din urma, G3 Stylus ofera un ecran IPS de 5.5 inci si un stilou Rubberdium pentru cei care cauta sa schiteze diverse lucruri luand notite sau desenand.

Smart Home cu capacitati lingvistice naturale

LG  Smart Home expusa la IFA 2014 este construita in jurul ideii de mai multe aparate inteligente unificate intr-un sistem conectat, de coeziune, cu scopul de a spori confortul si simplitatea. In esenta sa, este vorba despre LG HomeChat, platforma de mesagerie revolutionara care ofera utilizatorilor control si conectivitate fara precedent pentru a duce la indeplinire sarcinile. Folosind un smartphone, proprietarii de case se pot bucura de un control fara precedent al ecosistemului lor inteligent, precum si de economisire de timp si energie, cu optiuni precum Leaving Home, Coming Home sau Vacation.

LG  Smart Home este compatibil cu sistemele existente pe platforma LG, dar si cu aparate si dispozitive de la diferiti producatori, prin intelegeri deschise, cum ar fi AllJoyn, software-ul sponsorizat de AllSeen Alliance. AllJoyn permite utilizatorilor sa ramana informati cu privire la starea aparatelor lor inteligente LG, de exemplu, sa fie notificati de sistemul de operare webOS Smart+ al televizorului ca masina de spalat a terminat ciclul de spalare.

Electrocasnice mai inteligente si mai eficiente energetic 

La  IFA 2014, LG va prezenta intreaga gama de produse electrocasnice, oferind confortul maxim si economie de energie incredibila, toate proiectate in functie de standardele inalte ale consumatorilor europeni. Vedeta colectiei va fi noua serie de aspiratoare premium fara fir CordZero de la LG, care include aspiratorul recipient CordZero, dual-functionalul CordZero 2 in 1, aspiratoarele robotizate HOM-BOT SQUARE si CordZero Bedding pentru curatarea cearceafurilor si saltelelor. Dupa cum indica si numele, gama CordZero ofera o experienta de curatare puternica si convenabila, fara necesitatea vreunui fir datorita inovatorului Smart Inverter Motor si bateriilor reincarcabile avansate.

LG  va prezenta, de asemenea, cele mai noi frigidere eficiente energetic ale sale, care nu ofera doar economii mai mari de energie, ci si o functionare mai silentioasa si o prospetime mai indelungata, cum ar fi Total No Frost cu racire de la baza, care depaseste rata energetica A+++ cu 20 la suta. Noua masina de spalat LG, care va fi prezentata la IFA, poate finaliza un ciclu complet de spalare in doar 49 de minute si depaseste rata energetica A+++ cu 55 la suta datorita tehnologiei TurboWash. LG Studio este un pachet de bucatarie elegant si modern intr-un stil unic, proiectat tinand cont de pretentiile proprietarului european cel mai exigent, oferind o colectie premium ce include frigider, cuptor electric, masina de spalat vase, plita electrica si hota LG. Vizitatorii  IFA sunt invitati sa vina si sa vada cele mai recente inovatii din portofoliul LG in sala 11.2 din Messe Berlin.

Ultimele NOUTATI

Suferi de artroza? Afla despre tratamentul pentru artroza, infiltratiile pentru genunchi
Sanatate

Suferi de artroza? Afla despre tratamentul pentru artroza, infiltratiile pentru genunchi

today25 Apr. 2024
Romanii cu panouri solare pe casa sunt loviti de o noua lege: alta obligatie pentru prosumatori
Casa si gradina

Romanii cu panouri solare pe casa sunt loviti de o noua lege: alta obligatie pentru prosumatori

today25 Apr. 2024
5 Lucruri pe care sa le iei in considerare atunci cand alegi un card cadou de Paste pentru angajati
Companii

5 Lucruri pe care sa le iei in considerare atunci cand alegi un card cadou de Paste pentru angajati

today25 Apr. 2024
Credite online, garantate de stat, pentru plata chiriei, nunta si chiar masina second hand: vezi aici conditiile ca sa iei banii cu dobanda mica
Economie

Credite online, garantate de stat, pentru plata chiriei, nunta si chiar masina second hand: vezi aici conditiile ca sa iei banii cu dobanda mica

today25 Apr. 2024
Doteaza eficient si igienic spatiile sanitare ale afacerii tale!
Companii

Doteaza eficient si igienic spatiile sanitare ale afacerii tale!

today25 Apr. 2024
Cum sa-ti rotunjesti salariul, stand pe telefon sau laptop: idei de facut bani online
Banii tai - sectiune de educatie financiara

Cum sa-ti rotunjesti salariul, stand pe telefon sau laptop: idei de facut bani online

today25 Apr. 2024
Investitorii PEPE isi redirectioneaza fondurile catre aceasta prevanzare noua (P)
Business

Investitorii PEPE isi redirectioneaza fondurile catre aceasta prevanzare noua (P)

today25 Apr. 2024
Cumperi de pe Temu si Shein? E ANCHETA MARE in acest moment in ROMANIA
Companii

Cumperi de pe Temu si Shein? E ANCHETA MARE in acest moment in ROMANIA

today25 Apr. 2024
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

5 Lucruri pe care sa le iei in considerare atunci cand alegi un card cadou de Paste pentru angajati
Companii

5 Lucruri pe care sa le iei in considerare atunci cand alegi un card cadou de Paste pentru angajati

today25 Apr. 2024
Credite online, garantate de stat, pentru plata chiriei, nunta si chiar masina second hand: vezi aici conditiile ca sa iei banii cu dobanda mica
Economie

Credite online, garantate de stat, pentru plata chiriei, nunta si chiar masina second hand: vezi aici conditiile ca sa iei banii cu dobanda mica

today25 Apr. 2024
Doteaza eficient si igienic spatiile sanitare ale afacerii tale!
Companii

Doteaza eficient si igienic spatiile sanitare ale afacerii tale!

today25 Apr. 2024
Cum sa-ti rotunjesti salariul, stand pe telefon sau laptop: idei de facut bani online
Banii tai - sectiune de educatie...

Cum sa-ti rotunjesti salariul, stand pe telefon sau laptop: idei de facut bani online

today25 Apr. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x