Principalul motiv pentru care acest lucru a devenit o obisnuinta este faptul ca, in trecut, a fost ceva firesc. Accentul era pus pe implementarea unor solutii IT, si nu pe implementarea unora pentru afaceri, iar oferta era foarte restransa. Totul se rezuma la livrarea unui produs software, configurarea acestuia si finalizarea lucrarii. In urma acestui proces, o intreaga echipa, care ar fi trebuit sa utilizeze produsul, ramanea in aer si in nesiguranta.
Astazi, orice companie este expusa schimbarilor rapide si sa devina agile, pentru ca nu se mai poate seta un trend pe solutiile IT pe termen lung. Adoptarea unor solutii software este necesar sa se faca dincolo de potentialul tehnic pe care acestea le ofera. Concentrarea trebuie realizata pe obiectivele de business ale companiei si cum acestea pot fi atinse cu ajutorul solutiilor software pe care le alegem. Aplicatiile sunt mijloace si nu scopuri. Un mijloc trebuie adaptat constant la nevoile de business ale firmei. Este necesar sa fie flexibil si sa ne ofere oricand eficienta si productivitate. Rolul cel mai important al lor este sa te ajute sa iti manageriezi afacerea constant, in mod corect si la cele mai inalte standarde, dar si sa-ti ofere avantaje competitive. Daca aceasta cerinta de baza nu este indeplinita, este de recomandat sa refuzi sa investesti bani si timp in proiecte de implementare. Foarte multe solutii software au sfarsit uitate in sertarele birourilor, desi au costat foarte mult pentru a fi implementate tehnic, deoarece nu sunt utilizate de catre personalul companiilor.
Dar ce inseamna ca un soft sa te ajute, sa iti ofere parghiile necesare, pentru a-ti manageria corect afacerea?
Multe organizatii decid sa imbratiseze schimbarea la nivel de management, inlocuind o solutie veche cu una noua. Suntem constienti de faptul ca schimbarea nu este chiar cel mai placut lucru pentru multi. Am intalnit oameni care se opun schimbarii, in mai multe procese de implementare ale CIEL ERP, mai ales cand vine vorba de schimbarea ritualului muncii, deoarece schimbarea presupune depunerea unui efort. Adesea, este mai confortabil sa te plimbi de la o activitate de rutina la alta, in timp ce ridici indoieli (rationale sau irationale) in defavoarea schimbarii.
Cu toate acestea, daca schimbarea va aduce imbunatatire, mai multa eficienta, mai multa productivitate, atunci merita sa o demarezi!
In foarte multe cazuri, CIEL ERP s-a aratat a fi o solutie oportuna pentru preluarea controlului asupra afacerii. A reusit sa acopere cu succes nevoile privind o raportare corecta in baza careia sa se ia decizii de business inteligente si rapide.
Solutiile CIEL au fost dezvoltate cu focus pe a putea fi exploatate rapid, fara a fi nevoie de configurari complexe pentru a putea incepe sa fie utilizate. Discutam de ore, nu de zile sau chiar luni de zile!
Daca e sa luam ca exemplu aplicatia in CLOUD CIEL Salarii, mobilitatea pe care aceasta o ofera a dus la o flexibilitate mai mare in randul utilizatorilor care au ales-o.
Schimbarea unei solutii cu o alta nu este doar o mutare de date dintr-o parte in alta, pastrand aceleasi fluxuri ineficiente sau date irelevante introduse de-a lungul timpului. Este important sa existe suport in curatarea acestor informatii si in definirea unor procese noi mai bune, mai simple si, totusi, mai eficiente. Acestea sunt activitati dincolo de potentialul tehnic al unei solutii software, dar care sunt corelate cu posibilitatile functionale pe care aplicatia le ofera.
De exemplu, in cadrul CIEL Gestiune, trecerea se poate face curat, utilizand un import simplu de stocuri initiale pe articole si un import de nomenclatoare (articole, parteneri [clienti / furnizori]). Este o optiune aleasa in dese randuri de catre clienti, in detrimentul unui import de istoric din vechea aplicatie unde exista posibilitatea sa fie aduse printre informatii utile si unele care sunt irelevante.
Avantajele solutiilor CIEL:
- Acces la informatiile financiare ale companiei, direct de pe telefonul mobil;
- Integrarea cu orice aplicatie software, fie ea desktop sau web (ex: cu magazinul online) prin servicii web;
- Eviti exporturile si importurile prin fisiere, manipularea datelor in fisiere excel;
- Actualizari legislative gratuite si constante;
- Acces la versiuni noi de aplicatie care includ aceste modificari legislative, dar si noi functionalitati utile;
- Acces la formarea angajatilor, la grupuri de lucru si informare;
- Beneficiezi de o echipa de suport pe tot parcursul colaborarii, atat telefonic cat si prin email;
- Reduci timpul petrecut pe activitati, prin accesul la functionalitati ce automatizeaza procesele;
- Acces la rapoarte care iti ofera in timp real informatii utile, pentru a putea lua decizii de business;
- Primesti informatii actualizate, stocate intr-o singura baza de date;
- Personalizarea fluxurilor de lucru, dupa propria dorinta si dupa specificul industriei in care activezi;
- Control printr-un sistem detaliat de drepturi acordate utilizatorilor in functie de specificul activitatilor pe care le presteaza;
- Stabilitate, fiind niste solutii mature, cu un set de chei de verificare care diminueaza posibilitatea de a introduce in sistem informatii eronate.
Scopul implementarii unei noi solutii software este de a deveni mai bun, mai eficient, mai rapid si sa poti avea un control mai riguros asupra afacerii tale. Solutiile CIEL te provoaca sa faci aceste schimbari. Asta pentru ca, inainte de implementare vom discuta astfel incat sa validam impreuna urmatoarele informatii:
Fa astazi primul pas pentru o schimbare eficienta! Economiseste timp, bani si resurse, utilizand solutiile CIEL Romania! Detalii la 021 9341
Ultimele NOUTATI
Ce este colectarea selectiva a deseurilor si de ce conteaza pentru mediu si societate?
Romania urca in clasamentul avutiei nationale: salt de 4 pozitii pana pe locul 29 in Europa
Fraudele de tip spoofing fac ravagii: cum ajung romanii victime ale noii escrocherii
Mediul privat isi revine? Scade puternic numarul firmelor care isi suspenda activitatea
Partenerii nostri
Incadrarea in munca a persoanelor cu handicap! OBLIGATIILE angajatorilor si amenzile de 50.000 lei
Desfiintarea unor posturi. Procedura, etape, conditii
Dreptul la pensia privata din Pilonul II. Cum, cand si in ce mod se poate retrage suma depusa?
Plata dividende catre o persoana fizica nerezidenta: Ce obligatii fiscale are societatea din Romania
Reglementarea licentelor de transport: Tipuri si acte necesare
Contractul de mandat: Care sunt obligatiile unui administrator
Cum functioneaza tichetele de masa: Ce sunt, cine le emite, ce spune legea