LIVE TEXT si FOTO: Finala de la Doha 2019. Simona Halep pierde trofeul in fata lui Elise Mertens

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
LIVE TEXT si FOTO: Finala de la Doha 2019. Simona Halep pierde trofeul in fata lui Elise Mertens
LIVE TEXT si FOTO: Finala de la Doha 2019. Simona Halep pierde trofeul in fata lui Elise Mertens
de Magda Florea la 16 Feb. 2019
Urmareste-ne pe Google News
finala dohalive text halep mertenswta dohadoha qatartenis

Simona Halep, 2 WTA, a jucat sambata cu trofeul pe masa, finala turneului WTA din Qatar. Simo o infruntat-o pe Mertens, o belgianca in varsta de 23 de ani, locul 21 WTA. Campioana noastra a inceput meciul intr-o forma de exceptie, insa, pana la final, Mertens a reusit sa se impuna, castigand trofeul cu scorul final de 6-3, 4-6, 3-6.

Finala WTA Doha 2019: Setul decisiv

Mertens a castigat finala WTA Doha 2019. Scor final Halep - Mertens 6-3, 4-6, 3-6



3-6 Break Mertens
: Belgianca face break-ul care ii aduce trofeul de la Doha 2019 in palmares. 

3-5, Game Mertens: Simona nu reuseste sa isi faca jocul de picioare, fortand in zadar rebreak-ul. Din pacate, belgianca se indreapta hotarata spre victorie.
 
Hai, Simo!
 
2-4 Game Mertens: Belgianca se impune cu multa usurinta pe propriul serviciu si se distanteaza in decisiv. Mertens este la doar doua game-uri de castigarea meciului.

2-3 Break Mertens: Desi Halep a jucat agresiv, Menters reuseste sa se impuna in fata campioanei noastre. Mertens e din nou in fata, la jumatatea setului decisiv

2-2 Break Halep: Simona da semne de revenire, profita si de numeroasele erori ale lui Mertens si reuseste sa egaleze la 2. Halep inalta mingea si reuseste sa schimbe ritmul jocului in avantajul ei.
 
1-2 Game Halep: Simona opreste seria de 5 game-uri consecutive a lui Mertens si ramane aproape de belgianca in setul secund. Halep s-a impus la 0, ajutata si de un serviciu plasat foarte bine de fiecare data.
 
0-2 Game Mertens: Game deosebit de lung castigat de Mertens, in care belgianca a salvat doua mingi de break ale Simonei Halep. Mertens consuma multa enorgie, alearga in fiecare colt al terenului si, cu toate acestea, pare mult mai proaspata din punct de vedere fizic decat Halep.

0-1 Break Mertens: Halep isi cedeaza serviciul in game-ul inaugural din decisiv. Halep a avut sansa de a trece in avantaj, dar a gresit nepermis. Mertens a returnat foarte solid si a reusit in cele din urma break-ul

A inceput setul decisiv dintre Halep si Mertens, la finala WTA Doha 2019. Simona Halep are nevoie sa revina la forma initiala si puterea psihica din primul set si sa uite greselile si sansele pierdute in setul secund. Mertens a abordat in forta al doilea set si il incepe la fel si pe cel decisiv, simtindu-se o ezitare in jocul Simonei, care n-are nicio legatura cu debutul de meci al romancei noastre.

Simona cedeaza serviciul in startul setului decisiv. Romanca noastra are mult mai multe erori decat in primul set. 

Scor: Halep-Mertens 6-3, 4-6


Finala WTA Doha 2019: Setul 2

4-6 Game, Set Mertens. Belgianca isi adjudeca setul secund dupa un game in care a manageriat excelent situatia pe propriul serviciu, reusind sa-si pastreze calmul si sa incheie game-ul cu un backhand superb dintr-o pozitie deloc favorabila. 

4-5 Game Mertens. Halep a facut cel mai slab game al sau din meci, pierdut fara drept de apel, la zero, pe propriul serviciu. Mertens serveste acum pentru castigarea setului.



4-4 Game Mertens: Belgianca reuseste sa-i mai ia Simonei un punct

4-3 Game Halep: Cu un As, Simo reuseste sa se impuna in fata lui Mertens si duce scorul la 4-3.

3-3 Game Mertens: Simona Halep a condus cu 40-15 pe serviciul adversarei, dar belgianca a avut o serie incredibila din acel moment, castigand 4 puncte cu ajutorul serviciului si reusind sa echilibreze din nou scorul in setul secund.

3-2 Game Halep: Simona castiga un game foarte echilibrat, in care Mertens a venit tare din spate si a avut chiar o minge de break. 

2-2 Game Mertens  Mertens pare sa fi revenit cu forte proaspete pe teren si reuseste sa egaleze scorul in setul al doilea. 





Mertens s-a intors pe teren.

Mertens a cerut o pauza medicala de cateva minute, ducandu-se la vestiar. Simona Halep incearca sa isi mentina forma fizica, exersand singura pe teren, in asteptarea adversarei sale. Sa speram ca aceasta pauza nu ii va afecta jocul romancei noastre.

2-1 Break Mertens: Belgianca profita de un game ezitant facut de Simona Halep pe propriul serviciu si reuseste sa faca un break.

2-0 Break Halep: Simona o domina pe Mertens si reuseste un nou break. 2-0, avantaj imens luat de Halep in economia finalei

1-0 Game Halep: Un nou game la 0 castigat de Simona. Jucatoarea noastra pare dezlantuita si isi doreste cu ardoare sa castige.

A inceput setul secund, Simona se afla la serviciu!
 

Finala WTA Doha 2019: Setul 1


6-3 SET HALEP. Romana noastra a reusit sa castige primul set in finala de la WTA Doha 2019. Simo joaca agresiv si isi plimba adversara pe teren, fiind intr-o forma fizica exceptionala.



5-3 Halep: este la doar un punct de castigarea setului. Adversara Simonei nu reuseste sa castige niciun punct in fata romancei din momentul in care a egalat la 30. A trecut doar o jumatate de ora de joc.

4-3 Break Halep: Simona nu se lasa doborata de cele doua game-uri consecutive pe care le-a pierdut in ultimele minute si reuseste sa faca un nou break.
 
Simona a impins-o pe Mertens mult in spatele liniei de fund, si s-a impus la zero, incheiand game-ul in fata, la fileu, unde a fost neiertatatoare

3-3 Break Mertens: Belgianca nu cedeaza! Exercita o presiune imensa la retur, ataca cu multa hotarare vulnerabilul serviciu doi al Simonei si reuseste sa faca break, egaland la 3
 
3-2 Game Mertens: Elise Mertens scapa deocamdata de furia Simonei Halep si isi adjudeca in multa liniste game-ul, profitand de pasivitatea aratata de jucatoarea noastra in unele momente

3-1 Game Halep: Al doilea game consecutiv castigat la zero de jucatoarea noastra. Belgianca pare sa nu ii puna mari probleme Simonei, care a inceput partida relaxata si da dovada clara ca domina meciul fara efort. Mertens nu gaseste raspuns deocamdata la jocul extrem de agresiv al Simonei Halep.

2-1 Break Halep: Halep face un break la zero, dupa o serie de lovituri puternice care au scos-o din ritm pe belgianca

1-1 Break Mertens: Simona isi cedeaza usor serviciul, la 15, dupa o serie de greseli nefortate ale campioanei noastre


1-0 Break Halep: Simo incepe meciul in forta, impunandu-se pe serviciul lui Elise Mertens in startul meciului, dupa un game care a durat peste 10 minute.

Simona a lovit agresiv, si-a creat mai multe oportunitati de break, insa Mertens a fost la randul ei prezenta in joc si a anihilat sansele Simonei. Pana la urma, jucatoarea noastra a inchis game-ul cu un forehand in lung de linie.



Mertens este prima la serviciu. 

Cele doua jucatoare au iesit la incalzire, iar meciul va incepe in scurt timp.



 

Simo joaca, dupa o pauza de cinci luni, finala unui turneu WTA. Ultima oara cand a jucat cu trofeul pe masa a fost in august 2018, cand s-a inclinat in finala de la Cincinnati in fata lui Kiki Bertens. 
 
Astazi, Halep o va avea ca adversara pe Elise Mertens, 21 WTA. Belgianca in varsta de 23 de ani a trecut, ieri, in semifinale de Angelique Kerber cu 6-4, 2-6, 6-1. In palmaresul sau apar cinci finale jucate, toate de categorie International, dintre care Mertens a castigat patru. 
 
Simona si Elise s-au mai intalnit in circuitul WTA de doua ori, la Madrid si la Roland Garros, in 2018, si de fiecare data Halep s-a impus cu lejeritate.
 
Madrid, 2018: Simona Halep - Elise Mertens 6-0, 6-3
Roland Garros, 2018: Simona Halep - Elise Mertens, 6-2, 6-1
 
"Abia astept sa joc contra Simonei, este un meci important pentru mine, dar nu am nimic de pierdut", a declarat Elise Mertens.
 
Simona Halep s-a calificat in finala de la Doha dupa un meci de poveste, in care a dovedit inca o data ca taria de caracter este un atribut al sportivei noastre.
 
Condusa cu 4-1 in decisiv de Elina Svitolina, marea noastra campioana a revenit uluitor si si-a trecut in cont victoria, cu un scor final de 6-3, 3-6, 6-4.
 
Sursa foto: DigiSport, Facebook WTA
Senior Editor Manager.ro

Ultimele NOUTATI

Cati km mai poti sa mergi cu masina dupa ce ti se aprinde martorul de bord pentru combustibil
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul auto

Cati km mai poti sa mergi cu masina dupa ce ti se aprinde martorul de bord pentru combustibil

today19 Mar. 2024
4 din 10 bugetari din Romania spun ca merita salarii de cel putin 1.500 de euro
Companii

4 din 10 bugetari din Romania spun ca merita salarii de cel putin 1.500 de euro

today19 Mar. 2024
Ghidul angajatorului. De ce este vitala monitorizarea timpului de lucru al salariatilor?
Companii

Ghidul angajatorului. De ce este vitala monitorizarea timpului de lucru al salariatilor?

today19 Mar. 2024
Primii speakeri anuntati la GPeC SUMMIT 20-21 Mai & start la inscrieri in programul GPeC Proficiency
Comunicate

Primii speakeri anuntati la GPeC SUMMIT 20-21 Mai & start la inscrieri in programul GPeC Proficiency

today19 Mar. 2024
S-a dat legea care te poate lasa fara pensie: cine e in pericol sa ramana pe dinafara
Economie

S-a dat legea care te poate lasa fara pensie: cine e in pericol sa ramana pe dinafara

today19 Mar. 2024
Probleme neasteptate cu e-Factura: ce piedici au mai descoperit patronii
Financiar-Bancar

Probleme neasteptate cu e-Factura: ce piedici au mai descoperit patronii

today19 Mar. 2024
Marea teapa cu masini electrice: la teste s-a aflat ca autonomia reala e  si cu o treime mai mica decat cea promisa de producatori
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul auto

Marea teapa cu masini electrice: la teste s-a aflat ca autonomia reala e si cu o treime mai mica decat cea promisa de producatori

today19 Mar. 2024
In Romania muncesc in jur de 5 milioane de oameni, peste 1,2 milioane sunt bugetari
Economie

In Romania muncesc in jur de 5 milioane de oameni, peste 1,2 milioane sunt bugetari

today19 Mar. 2024
Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Ghidul angajatorului. De ce este vitala monitorizarea timpului de lucru al salariatilor?
Companii

Ghidul angajatorului. De ce este vitala monitorizarea timpului de lucru al salariatilor?

today19 Mar. 2024
Primii speakeri anuntati la GPeC SUMMIT 20-21 Mai & start la inscrieri in programul GPeC Proficiency
Comunicate

Primii speakeri anuntati la GPeC SUMMIT 20-21 Mai & start la inscrieri in programul GPeC Proficiency

today19 Mar. 2024
S-a dat legea care te poate lasa fara pensie: cine e in pericol sa ramana pe dinafara
Economie

S-a dat legea care te poate lasa fara pensie: cine e in pericol sa ramana pe dinafara

today19 Mar. 2024
Probleme neasteptate cu e-Factura: ce piedici au mai descoperit patronii
Financiar-Bancar

Probleme neasteptate cu e-Factura: ce piedici au mai descoperit patronii

today19 Mar. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x