Simona Halep CASTIGA WIMBLEDON 2019 6-2; 6-2 in fata Serenei Williams

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Simona Halep CASTIGA WIMBLEDON 2019 6-2; 6-2 in fata Serenei Williams Simona Halep CASTIGA WIMBLEDON 2019 6-2; 6-2 in fata Serenei Williams
de Magda Florea la 13 Iul. 2019
Urmareste-ne pe Google News
finala wimbledon 2019simona halep serena williamswimbledonhalep williamsgrand slamroland garros 2019

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) a castigat finala Wimbledon 2019 in fata Serenei Williams (37 de ani, 11 WTA), in doua seturi: 6-2; 6-2, dupa un meci de 55 de minute, dominat din toate punctele de vedere de Simo.

HALEP A CASTIGAT WIMBLEDON-UL 2019: 6-2 6-2 Prima romanca care castiga titlul pe iarba londoneza. BRAVO, HALEP!

Update: Simona Halep-Serena Williams 6-2 Simona Halep este campioana Wimbledon 2019.

Update: Simona Halep-Serena Williams 5-2 HALEP SERVESTE PENTRU TITLU!

Update: Simona Halep-Serena Williams 4-2 Simo confirma break-ul. Dupa 48 de minute de joc, are in fata americancei un prim set luat 6-2 si 2 game-uri avantaj. 


Update: Simona Halep-Serena Williams 3-2 Simo trece din nou in avantaj, cu un prim break al setului secund. Doar trei game-uri o despart pe Simo de castigarea Finalei Wimbledon 2019

Update: Simona Halep-Serena Williams 2-2 Simona Halep are un joc tehnico-tactic ireprosabil. Romana noastra joaca perfect, reuseste sa ajunga si la cele mai difice lovituri ale Serenei si returneaza mingiile cu precizie si forta. Exceptional!

Update: Simona Halep-Serena Williams 1-2 Serena a servit puternic si si-a calculat foarte bine loviturile, reusind sa o domine pe SImo in acest game.

Update: Simona Halep-Serena Williams 1-1 Simo isi face serviciul si revine in joc, aducand egalitate. Este 1-1.

Update: Simona Halep-Serena Williams 0-1 Serena ia primul game al setului secund. Americanca a controlat meciul, dupa cateva ezitari ale Simonei.


A inceput al doilea set al Finalei Wimbledon 2019 LIVE TEXT



Update: Simona Halep-Serena Williams 6-2 Halep a luat primul set al Finalei de la Wimbledon, dupa 26 de minute impotriva Serenei Williams


STATISTICA PRIMULUI SET:
 
Serena Williams: 0 asi, 80% procentajul primului serviciu, 69% puncte castigate pe primul serviciu, 8 lovituri castigatoare, 10 greseli nefortate
 
Simona Halep: 1 as, 73% procentajul primului serviciu, 79% puncte castigate pe primul serviciu, 8 lovituri castigatoare, 2 greseli nefortate


Update: Simona Halep-Serena Williams 5-2 Americanca reuseste sa castige un duel de lovituri agresive castigand al doilea game al setului de debut. Williams a servit foarte bine cu primul serviciu, controland schimbul de lovituri, dupa ce a pus-o pe Halep in dificultate, aceasta returnand slab.

Update: Simona Halep-Serena Williams 5-1 Forehead in cross. Simo reactioneaza din defensiva si face 5-1. Simona Se deplaseaza exceptional in teren si este foarte agresiva.

Update: Simona Halep-Serena Williams 4-1 Serena reuseste sa obtina primul sau game de pana acum, servind pe dreapta Simonei, dupa un schimb furtunos de lovituri, care au alergat-o pe Halep in teren, insa sportiva noastra nu a reusit sa mai ajunga la ultima minge. Williams a servit mai bine in acest game, pe forehand-ul lui Halep.

Update: Simona Halep-Serena Williams 4-0 AS Simona Halep. Dupa 11 minute de joc, Halep are 4 game-uri la 0 in fata celei mai titrate jucatoare de tenis din lume. Simona a ratat un singur prim serviciu (9 din 10)

Update: Serena are 9 erori nefortate, Halep nu a facut niciuna pana in acest punct al meciului.

Update: Simona Halep-Serena Williams 3-0 Cu un rever spectaculos in lung de linie, Halep face 3-0 in fata Serenei Williams.



Update: Simona Halep-Serena Williams 2-0 Simo este intr-o forma exceptionala. Reuseste sa se impuna in fata americancei printr-un nou break si este acum la doua game-uri distanta de americanca. Reverul Simonei functioneaza exceptional.

Update: Simona Halep-Serena Williams 1-0 Break Halep pe serviciul Serenei Williams. Simona a inceput meciul in forta. Simo si-a adjudecat primul punct cu serviciul doi, americanca a jucat cu primul serviciu. Dupa un raliu intens, Simo castiga primul punct al finalei istorice.

Update: La tragerea la sorti s-a hotarat ca prima serva sa ii revina Serenei Williams.


A inceput Finala Wimbledon 2019. Primul set LIVE TEXT

Finala Wimbledon 2019: Astazi, Halep are sansa sa obtina al doilea trofeu de Grand Slam din Cariera

 
Simona Halep este pe val. La doar un an dupa ce si-a revendicat primul trofeu la un turneu de Grand Slam din cariera, sportiva noastra se afla la doar un pas sa castige Wimbledon-ul. 
 
Misiunea Simonei nu va fi usoara astazi, insa evolutia din ultimele saptamani a Simonei, precum si intregul sau parcurs profesional ne dau increderea ca Halep are inca multe de spus in tenis, iar Grand Slam-ul din 2018 a fost doar inceputul unui lung sir de victorii la acest nivel.
 
Halep intalneste astazi un titan al tenisului feminin. Cea mai buna jucatoare de tenis din lume, asa cum este considerata Serena  Williams de catre majoritatea specialistilor, va lupta cot la cot cu Simo pentru marele trofeu.
 
Simona a ajuns in Finala de la Wimbledon 2019 dupa un parcurs exceptional. Desi era considerata de bookmakeri a saptea favorita la castigarea trofeului, Simo si-a creat culoar printre adversare, ajungand astazi sa joace cu trofeul "pe masa".
 

 Parcursul Simonei Halep la Wimbledon 2019:

 
Turul 1: Aliaksandra Sasnovici (Belarus, 36 WTA)  6-4,7-5
Turul 2: Mihaela Buzarnescu (Romania, 53 WTA) 6-3, 4-6, 6-2
Turul 3: Victoria Azarenka (Belarus, 40 WTA) ) 6-3, 6-1
Optimi de finala: Cori Gauff (SUA, 313 WTA) ) 6-3, 6-3
Sferturi de finala: Shuai Zhang (China, 50 WTA) 7-6 (4), 6-1
Semifinale: Elina Svitolina (Ucraina, 8 WTA) 6-1, 6-3
 

Parcursul Serenei Williams la Wimbledon 2019:

 
Serena Williams a pornit in turneul de la Wimbledon cu a patra sansa. Iata traseul americancei pana in marea finala:
 
Turul 1: Giulia Gatto-Monticone (Italia, 161 WTA) 6-2, 7-5
Turul 2: Kaja Juvan (Slovenia, 133 WTA ) 2-6, 6-2, 6-4
Turul 3: Julia Goerges (Germania, 17 WTA) 6-3, 6-4
Optimi de finala: Carla Suarez Navarro (Spania, 31 WTA) 6-2, 6-2
Sferturi de finala: Alison Riske (SUA, 55 WTA) 6-4, 4-6, 6-3
Semifinale: Barbora Strycova (Cehia, 54 WTA) 6-1, 6-2
 

Simona Halep este prima romanca ce joaca o finala la Wimbledon:

 
Simona Halep nu stabileste doar un record personal prin participarea in finala de la Wimbledon 2019, ci si unul national. Nicio alta tenismena de origine romana nu a mai inregistrat aceasta performanta. Este un moment cu adevarat inaltator pentru Romania, care ii tine pumnii Simonei!
 
Ultimul turneu de Grand Slam castigat de o jucatoare romanca a fost cel de la Roland Garros din 1976. Atunci, romanca Victoria Ruzici aducea la Bucuresti marele trofeu.
 
La 40 de ani distanta, Halep a reusit aceeasi performanta, castigand Roland Garros-ul din 2018, iar astazi, la 41 de ani distanta este, din nou, in fata unei performante istorice.  

Doar Halep si Serena au reusit aceasta performanta


Serena Williams si Simona Halep sunt singurele jucatoare din circuitul WTA care au jucat macar o finala in fiecare din ultimele trei sezoane. O dovada statistica ce arata cum au dominat cele doua jucatoare tenisul feminin in ultimii ani.

 

Finala Wimbledon 2019: Care sunt sansele Simonei Halep in fata Serenei Williams

 
Doua jucatoare extrem de titrate, ambele foste detinatoare a primului loc in clasamentul WTA, Halep si Serena Williams ne vor oferi un meci istoric. 
 
Miza este uriasa pentru amandoua. Pe de-o parte, Simona Halep are un apetit proaspat deschis pentru castigarea finalelor de Grand Slam, iar pe de alta parte, Serena Williams este in cautarea confirmarii ca inca poate evolua in "prima liga" a tenisului feminin, dupa pauza pe care a facut-o ca sa dea nastere copilului sau.
 
Serena a pierdut 4 din ultimele 6 finale disputate, iar acest lucru poate insemna inceputul incheierii erei "Serena Williams". Serena pare astazi ca nu mai e la fel de invincibila, iar varsta inaintata pentru tenis e posibil sa inceapa sa isi spuna cuvantul.
 
Halep are avantajul entuziasmului si tineretii, formei fizice exceptionale pe care a demonstrat-o in semifinala impotriva Svitolinei si are si cateva intalniri directe cu Serena din care cu siguranta a invatat ce are de facut pe teren in fata americancei.

In ceea ce priveste cotele la pariuri, Serena Williams e considerata favorita in finala Wimbledon 2019, cu o cota de 1,54 la victorie, in timp ce o victorie a Simonei Halep ar returna de 2,5 ori banii investiti.
 

Finala Wimbledon 2019: Scorul intalnirilor directe Halep-Williams

 
Daca tot vorbim despre intalnirile directe dintre cele doua foste numar 1 WTA, americanca conduce intalnirile directe cu jucatoarea din Romania.
 
Simona Halep si Serena Williams s-au intalnit pana acum de 10 ori. Romanca are doar o singura victorie in fata americancei (6-0, 6-2), pe care a obtinut-o in 2014, in grupe, la Singapore, la Turneul Campioanelor.
 

Finala Wimbledon 2019: Palmaresul Simonei Halep vs. Palmaresul Serenei Williams

 
Meciul de astazi va pune fata in fata doua jucatoare care au reusit, de-a lungul timpului, sa ocupe primul loc WTA si sa impresioneze intreaga planeta cu loviturile lor.
 
Daca vorbim despre palmaresul Serenei Williams, trebuie sa spunem din start ca americanta este un monument viu al tenisului si, cu siguranta, va fi mult timp de acum incolo, o legenda de neegalat. Insa trebuie sa avem in vedere ca Simo, desi este mult mai tanara, a avut un parcurs foarte promitator si, cu siguranta, Roland Garrosul din 2018 nu va fi ultimul Grand Slam din cariera.
 
Americanca de 37 de ani are deja 7 trofee la Wimbledon, Halep este in premiera in finala de la Wimbledon, unde va juca a cincea finala de Grand Slam din cariera sa. Pana acum, a castigat una, Roland Garros-ul din 2018.
 
In cariera sa, Serena Williams a castigat 39 de titluri de Grand Slam: 23 la simplu, 14 la dublu feminin, si doua la dublu mixt. A castigat si patru medalii olimpice trei la dublu feminin si una la simplu feminin.
 
Halep a castigat la simplu de-a lungul carierei 18 turnee si a mai disputat alte 17 finale, fiind cea mai titrata jucatoare de tenis din istoria tarii noastre. 

Ce spun specialistii? "Simona Halep - Serena Williams va fi un meci de trei seturi"

 
Specialistii ESP spun ca meciul dintre Williams si Halep la vi unul exploziv, ce se va juca in 3 seturi. 
 
"Williams trebuie sa inceapa bine meciul. Trebuie sa o faca pe Simona sa nu se simta bine pe teren. In plus, trebuie sa anuleze acel backhand in lung de linie al Simonei. Halep va iesi invingatoare dupa trei seturi", a punctat jurnalistul Tom Hamilton.
 
"Simona trebuie sa fie concentrata, sa foloseasca backhand-ul si sa greseasca putin. Williams trebuie sa fie mai puternica decat Halep, sa scurteze punctele si sa fie la fel de calma ca in semifinala. Serena se impune in trei seturi", spune jurnalistul Alyssa Roenigk.
 
"Serena e sub presiune. Fanului de rand nu ii va pasa daca Halep va pierde. In tenis, nimeni nu e sub o presiune mai mare decat Serena, mai ales daca ne gandim la finala cu Osaka, de la US Open", a comentat jurnalistul D'arcy Maine.
 

Finala Wimbledon 2019: "Daca as antrena-o pe Simona, i-as spune sa stea mai in spatele terenului"

 
Simo a primit recomandari si de la Brad Gilbert, fost numar 4 ATP. Acesta a spus pentru ESP: "Cand Serena serveste bine, totul in jocul ei merge bine. Daca as antrena-o pe Simona, i-as spune sa stea mai in spatele terenului. Serena are 9-1 la meciurile directe. Daca Halep nu sta 2 metri in spatele terenului, va fi 10-1! Trebuie sa stai in spate si sa returnezi bine.
 
In plus, Halep trebuie sa aiba un prim serviciu foarte bun, cu un procentaj de 80%. Serena «o ingroapa» pe al doilea serviciu!
 
 In mod normal, Simona nu sta mult in spate, dar sa se uite la finala de anul trecut, sa vada ce a facut Kerber. A facut-o pe Serena sa serveasca si sa joace diferit. As vrea sa vad ca Halep face asta. 
 
Halep e un urias outsider! Da, urias. Serena are 9 victorii in fata ei. Chiar daca Halep a facut cel mai bun meci din cariera cu Svitolina, daca Serena joaca precum in semifinala nu o poti opri! Sper sa vad un meci bun, in trei seturi. Sa fie 8-6 in decisiv. Avem nevoie de asta”.
 

Finala Wimbledon 2019: Halep: "Sunt convinsa ca pot sa o inving pe Serena"

 
Halep a declarat, dupa semifinala castigata in fata Elinei Svitolina, ca are sansa ei in fata Serenei Williams si ca e convinsa ca o poate invinge.
 
”Am jucat multe meciuri impotriva Serenei Williams si unele dintre ele au fost foarte echilibrate. Am invatat din aceste partide ca am sansa mea. Acum, sunt convinsa ca pot sa o inving. Bineinteles, o respect enorm pentru ceea ce a facut in tenis si pentru ceea ce face in continuare, dar ma simt foarte puternica mental. Vom vedea ce va fi, va fi o provocare uriasa”, a spus Halep.
 
”Este o finala grea, dar si o provocare foarte mare. Ma simt bine, incerc doar sa fiu pozitiva si sa dau ce am mai bun. E o senzatie frumoasa, nemaipomenita, pe care nu o sa o uit niciodata. Vreau sa ma bucur de acest moment, iar maine sa resetez tot si sa ma concentrez pe finala", a spus Simo.
 
”Serena a fost unul dintre modelele mele. Sa vezi pe cineva ca poate castiga atat de multe titluri aici, pe iarba, nu are cum sa nu te motiveze”, a mai adaugat Simona.

Avertismentul lui Darren Cahill inainte de meci: "Nu ma asteptam la ..."

 
"Nu trebuie sa te uiti la faptul ca Serena a pierdut ultimele finale jucate, ci la felul cum a jucat in semifinala. Barbora Strycova a avut planul A, planul B si planul C, insa nimic n-a functionat.
 
Serena a jucat incredibil de bine, nu ma asteptam la acest nivel din partea ei. Dar n-a jucat bine doar in semifinala, ci inca din prima runda”, a declarat Darren Cahill pentru ESPN. 
 
Bafta, Simo!
 
Citeste si: Calvarul unei legende a tenisului: Boris Becker si-a vandut la licitatie trofeele ca sa-si achite o parte din datorii
Senior Editor Manager.ro

Ultimele NOUTATI

6 sfaturi pentru a te prezenta impecabil in timpul calatoriilor de afaceri
Business

6 sfaturi pentru a te prezenta impecabil in timpul calatoriilor de afaceri

today26 Apr. 2024
PEPE inregistreaza o crestere de 15% dupa listare pe Coinbase. In ce directie se indreapta Dogeverse? (P)
Business

PEPE inregistreaza o crestere de 15% dupa listare pe Coinbase. In ce directie se indreapta Dogeverse? (P)

today26 Apr. 2024
Pune co-crearea in practica prin Idea Morph
Life Style

Pune co-crearea in practica prin Idea Morph

today26 Apr. 2024
Top 5 motive pentru ca proprietarii de afaceri si terase HoReCa sa investeasca in acoperiri cu pergole de inalta calitate
Business

Top 5 motive pentru ca proprietarii de afaceri si terase HoReCa sa investeasca in acoperiri cu pergole de inalta calitate

today26 Apr. 2024
5 idei profitabile de afaceri in agricultura
Business

5 idei profitabile de afaceri in agricultura

today26 Apr. 2024
Ce se intampla cu cele 5 milioane de pensii, inainte de Paste: cand intra toti banii pe card
Economie

Ce se intampla cu cele 5 milioane de pensii, inainte de Paste: cand intra toti banii pe card

today26 Apr. 2024
Guvernul modifica din nou Codul fiscal:  romanii care au locuinte scumpe se vor trezi somati de ANAF
Economie

Guvernul modifica din nou Codul fiscal: romanii care au locuinte scumpe se vor trezi somati de ANAF

today26 Apr. 2024
Specialist in Finante: Desi cresc impozitele, se adanceste deficitul, ceea ce inseamna ca statul risipeste prea mult banul public
Economie

Specialist in Finante: Desi cresc impozitele, se adanceste deficitul, ceea ce inseamna ca statul risipeste prea mult banul public

today26 Apr. 2024
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Pune co-crearea in practica prin Idea Morph
Life Style

Pune co-crearea in practica prin Idea Morph

today26 Apr. 2024
Top 5 motive pentru ca proprietarii de afaceri si terase HoReCa sa investeasca in acoperiri cu pergole de inalta calitate
Business

Top 5 motive pentru ca proprietarii de afaceri si terase HoReCa sa investeasca in acoperiri cu pergole de inalta calitate

today26 Apr. 2024
5 idei profitabile de afaceri in agricultura
Business

5 idei profitabile de afaceri in agricultura

today26 Apr. 2024
Ce se intampla cu cele 5 milioane de pensii, inainte de Paste: cand intra toti banii pe card
Economie

Ce se intampla cu cele 5 milioane de pensii, inainte de Paste: cand intra toti banii pe card

today26 Apr. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x