Top 10 locuri din lume unde trebuie "sa-ti scuipi in san"

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Top 10 locuri din lume unde trebuie sa-ti scuipi in san Top 10 locuri din lume unde trebuie "sa-ti scuipi in san"
de Manager.ro la 30 Mai. 2014
Urmareste-ne pe Google News
top 10 locuri din lumefantomebantuitcastelchangi beachsingaporeohio universityathensamericascreaming tunnelniagara fallsontariobhangarh fortindiahighgate cemeterynorth londonenglandancient ram inngloucestershireangliamonte cristonew south walesaustraliaedinburgh castleedinburghscotiadominican hillbaguio cityphilippinesberry pomeroy castletotnessscotiakarl marx

Prezente ireale. O noapte mai neagra decat de obicei. O luna care se ascunde in spatele unor aburi ce dau senzatia ca norii sunt pusi la fiert...

 
Pasari care scot sunete de-ti ingheata sangele in vine. Asta daca mai ai vreun strop fluid. Tuneluri intortocheate, lugubre, care par ca nu se mai sfarsesc. Sau - da! - se termina doar ca sa simti ca ai cazut din lac in put.  Ce mai? Un film de groaza in toata "splendoarea". Capabil sa-ti salte emotiile de un anumit gen dincolo de respectul datorat vreunei scari care ar indrazni sa le masoare. Ce te faci insa cand nu mai e vorba despre o pelicula, cu o actiune pusa in scena de vreun abil regizor-scenarist? Ci de lucruri petrecute aievea, care au presarat peste timp note de mister, ce-si pastreaza aceeasi concentratie intensa?
 
Exista o serie de legende asociate unor locuri de pe glob ce si-au castigat popularitatea la capitolul "bantuite". O reputatie dobandita prin evenimentele care s-au desfasurat la un moment dat si care au lasat amprente atat de puternice incat par ca nu mai pot fi sterse cu nimic.
 
Iata care este top 10 ale celor mai bantuite locuri din lume, o clasificare dupa wonders-world.com:
 
1. Changi Beach, Singapore
 
Plaja Changi are un background istoric incarcat de masacrul din Sook Ching, cand mii de chinezi, suspectati ca sunt impotriva japonezilor, au fost torturati si ucisi in al doilea razboi mondial. Incidentele teribile nu numai ca nu se pot uita, dar sunt readuse prezentului prin plansete si tipete ciudate. Uneori, oamenii au raportat ca vad capete zburand peste tot sau trupuri decapitate plimbandu-se pe plaja. Si mai infricosator este faptul ca trecerea fantomelor lasa pete de sange. De asemenea, in timpul noptii, gropile "se sapa singure" pentru a inmormanta corpurile mutilate.
 
2. Ohio University, Athens, America
 
Universitatea din Ohio este campusul celui mai bantuit colegiu. Pana si Societatea Britanica de Cercetare Psihologica sustine ca Atena - Ohio este unul din cele mai bantuite locuri din lume. 
Povestea are la baza o tanara vrajitoare, care s-ar fi sinucis dupa ce a "pictat", cu propriul sange, peretii. Umplandu-i cu desene satanice si supranaturale. Exista si cinci cimitire dispuse intr-o pentagrama in semnul diavolului, care inconjoara campusul, avand drept centru cladirea administrativa.
Washington Hall este bantuit de fantomele jucatorilor de baschet cazati aici,  care au murit toti intr-un accident teribil de masina. Deseori, stafiile acestora pot fi auzite vorbind si producand zgomote ca si cum ar dribla.
Catacombele Jefferson Hall sunt "populate" cu fantome. Iar "The Ridges", un azil de nebuni abandonat, cunoscut pentru tratamentele cu socuri electrice, se "lauda" cu un pacient disparut si caruia i s-a aflat trupul descompus pe podea cinci saptamani mai tarziu. Pata lasata mai poate fi vazuta si astazi.
 
3. Screaming Tunnel, Niagara Falls, Ontario
 
Conform unei legende locale, cu vechime de peste un secol, focul declansat intr-o noapte a ars din temelii casa unei ferme situate in partea de sud a tunelului. O tanara cu hainele in flacari, in incercarea de se salva, ar fi iesit, tipand, in tunel, insa s-a prabusit si a murit. Firele povestii sunt insa sunt putin diferite, chiar daca finalul e tot o drama. Astfel, o alta versiune ne vorbeste despre un tata care si-ar fi incendiat fiica, cand a aflat ca sotia sa a castigat custodia copiilor sai, in urma unui divort complicat. Sau ca, de fapt, acolo ar fi fost violata o fata, iar apoi incendiata pentru a sterge urmele. Indiferent care ar fi fost realitatea, ideea este ca, de atunci, oricine sta la miezul noptii in tunel si aprinde un chibrit aude foarte clar  tipetele unei fete.
 
4. Bhangarh Fort, India
 
Bhangarh Fort, aflat intre  localitatile Jaipur si Alwar in Raasthan, India, se afla sub semnul unui blestem. Conform legendei, un vrajitor, pe nume Singhia, a blestemat palatul si pe toti cei care locuiesc in el. Nu numai ca acestia mureau, dar sufletele lor ramaneau captive acolo, fara sa mai poata renaste.
De asemenea, toate casele din aceasta zona sunt fara acoperisuri, pentru ca, aparent fara motiv, de cate ori se construieste o casa cu acoperis, acesta se surpa. In acest loc, recunoscut ca fiind cel mai bantuit din India, oamenii acuza stari de anxietate, de agitatie. Guvernul interzice accesul in zona dupa apusul soarelui. Iar daca se incumeta cineva sa ramana in palat dupa lasarea intunericului, are soarta pecetluita.
Institutul Arheologic din India a plasat si o placuta de avertisment, cu scopul de a frana avantul curiosilor: „In aceasta zona, este strict interzisa stationarea dupa apusului soarelui.”
 
5. Highgate Cemetery, North London, England
 
Mai ceva ca intr-un film de groaza, cimitirul  prezinta pietre funerare strambe si stranii, acoperite de iedera, pasaje mari si intunecate intre morminte, toate demne sa bage in sperieti pe toti cei care nu au frane si vor sa viziteze un loc din Marea Britanie cu mare popularitate la sectiunea „bantuiala”. Dar stim ca numai pe timpul noptii toate pisicile par negre. Ziua, cimitirul ofera o spectaculoasa arhitectura gotica . Prilej de o excursie fascinanta, avand alaturi un ghid dibaci.
Highgate este cimitirul care-l adaposteste si pe Karl Marx. 
 
6. Ancient Ram Inn, Gloucestershire, Anglia
 
Crezi sau nu in fantome, daca esti tare de inima, se zice ca Ancient Ram merita o excursie. Chiar si cu riscul unei experiente tulburatoare. Insa inainte de a cauta ruta cea mai directa, e bine sa iei aminte ca vei avea parte de un parchet care scartaie, ca vei fi intampinat de ziduri goale si reci, de mirosuri de mucegai, colturi slab luminate si crapaturi care ascund mai mult ca sigur cine stie ce secrete. Adica un pachet complet despre ceea ce inseamna o casa bantuita, in jurul careia circula o poveste infioratoare. "Impodobita" cu crime, sacrificii de copii, marcata de ritualuri satanice. Ca sa nu mai mentionam ca aceasta constructie a fost ridicata pe locul unui cimitir pagan.
 
7. Monte Cristo, New South Wales, Australia
 
Monte Cristo are faima celui mai bantuit conac din Australia. Situat in Junee, New South Wales, casa a avut o proprietara care, in cei 23 de ani cati a supravietuit mortii sotului, nu a mai iesit din ea decat de doua ori. Faptul ca luminile se aprind si se deschid singure, ca se aud voci neobisnuite, ba chiar ca se poate distinge fantoma celei care a fost atat de atasata de casa sa sunt semne clare ca spiritul femeii inca locuieste acolo. Exista si afirmatii ale unor persoane care, in contact cu atmosfera camerei care a apartinut baiatului proprietarei, au acuzat diverse stari. Nu mai puteau respira, li s-a congestionat fata, ba chiar si-au vazut moartea cu ochii. Revenirea a fost brusca in momentul in care au parasit camera.
 
8. Edinburgh Castle, Edinburgh – Scotia
 
Un castel magnific, medieval, cocotat pe un pisc stancos, o imagine spectaculoasa intre dealuri scotiene. Dar in interior bantuit de fantomele prizonierilor din timpul Razboiului de Independenta American. Spectrele celor care si-au gasit sfarsitul in fostele celule ale inchisorii castelului constituie tema unor raportari frecvente. La fel si victimele epidemiei de ciuma.
 
9. Dominican Hill, Baguio City, Philippines
 
Aici, conform relatarilor unor persoane, in timpul noptii se aud zgomote produse de usi, ferestre trantite, tipete, zdranganit de vase. O "cooperare" a fantomelor celor ucisi in timpul unui razboi sau ale pacientilor care au decedat si care chiar isi doreau sa bantuie dupa moarte.
 
10. Berry Pomeroy Castle, Totness - Scotia (in imagine)
 
Exista o serie de legende care construiesc renumele acestui castel din secolul al XIV-lea. Bantuit, evident.  Cele mai populare fantome sunt de sex feminin si se numesc "The White Lady" si "The Blue Lady". Prima este spiritul Margaretei Pomeroy, care a fost lasata sa moara de foame de catre sora sa geloasa. Spiritul acesteia circula nestingherit prin temnitele intunecoase, se ridica pe zidurile castelului si poate fi vazut in Turnul St Margaret. Cea de-a doua aparitie, "The Blue Lady", nu se limiteaza la anumite zone si se presupune ca atrage oamenii in diverse parti ale ruinelor. Cea mai proasta idee au avut-o cei care au urmat-o! 

Ultimele NOUTATI

De la ce varsta e obligatoriu sa pui bani deoparte
Economie

De la ce varsta e obligatoriu sa pui bani deoparte

today29 Mar. 2024
Ce sa eviti sa spui si sa faci in fata patronului, dupa ce iti dai demisia
Economie

Ce sa eviti sa spui si sa faci in fata patronului, dupa ce iti dai demisia

today29 Mar. 2024
Educatie financiara: sfaturi practice pentru administrarea bugetului de afaceri
Business

Educatie financiara: sfaturi practice pentru administrarea bugetului de afaceri

today29 Mar. 2024
Mileniali, Gen Z, Boomers: 4 diferente generationale in preferintele de lucru pe care merita sa le cunosti ca manager
Companii

Mileniali, Gen Z, Boomers: 4 diferente generationale in preferintele de lucru pe care merita sa le cunosti ca manager

today29 Mar. 2024
Stresul la locul de munca si cum il poti depasi: 7 sfaturi practice
Life Style

Stresul la locul de munca si cum il poti depasi: 7 sfaturi practice

today29 Mar. 2024
Cum ti se reflecta personalitatea in alegerea masinii
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul auto

Cum ti se reflecta personalitatea in alegerea masinii

today29 Mar. 2024
Reductoarele melcate si coaxiale – parti integrante ale industriilor care folosesc utilaje si echipamente electrice
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul auto

Reductoarele melcate si coaxiale – parti integrante ale industriilor care folosesc utilaje si echipamente electrice

today29 Mar. 2024
Noua moneda meme Slothana, de pe Solana, strange 500.000 USD in prima zi de prevanzare – Urmatorul crypto care poate creste de 100x? (P)
Business

Noua moneda meme Slothana, de pe Solana, strange 500.000 USD in prima zi de prevanzare – Urmatorul crypto care poate creste de 100x? (P)

today29 Mar. 2024
Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Educatie financiara: sfaturi practice pentru administrarea bugetului de afaceri
Business

Educatie financiara: sfaturi practice pentru administrarea bugetului de afaceri

today29 Mar. 2024
Mileniali, Gen Z, Boomers: 4 diferente generationale in preferintele de lucru pe care merita sa le cunosti ca manager
Companii

Mileniali, Gen Z, Boomers: 4 diferente generationale in preferintele de lucru pe care merita sa le cunosti ca manager

today29 Mar. 2024
Stresul la locul de munca si cum il poti depasi: 7 sfaturi practice
Life Style

Stresul la locul de munca si cum il poti depasi: 7 sfaturi practice

today29 Mar. 2024
Cum ti se reflecta personalitatea in alegerea masinii
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul...

Cum ti se reflecta personalitatea in alegerea masinii

today29 Mar. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x