ANALIZA: Cele mai promitatoare startup-uri din lume

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
ANALIZA: Cele mai promitatoare startup-uri din lume ANALIZA: Cele mai promitatoare startup-uri din lume
de Manager.ro la 13 Nov. 2012
Urmareste-ne pe Google News
analizastart-upcompaniistartup openclientiimm-urijoburi

Unii antreprenori sunt interesati de eficientizarea proceselor de executie. Altii cauta noi modalitati prin care sa ii ajute pe oameni sa economiseasca. La randul lor, idealistii spera sa schimbe lumea. Oricare ar fi motivatia lor, antreprenorii au capacitatea de a-i inspira pe altii cu modul lor creativ de a aborda o problema si de a gasi o solutie.

Pentru a identifica cele mai noi si promitatoare companii din lume, Startup Open, o competitie anuala, invita 50 de startup-uri sa isi prezinte planul de afaceri in fata antreprenorilor experimentati si sa obtina sfaturi de la acestia.

"Companiile tinere au nevoie de incurajare si recunoastere, inca din faza incipienta. Ei sunt eroii emergenti, care vor genera pana la urma joburi si crestere economica pentru comunitatile lor", a declarat Jonathan Ortmans, presedintele Global Entrepreneurship Week Startup Open. Care sunt cele mai promitatoare startup-uri din lume? Iata o lista intocmita de specialistii CNBC.

1. Bonuu!


Antreprenor: Martin Romero
Brazilia

Bonuu! este un sistem online de loialitate pentru IMM-uri. Inlocuieste clasicul card de reduceri, care nu poate fi personalizat si nu este suficient de motivant, cu un program de recompense pentru clienti, care reflecta cultura companiilor mici si mijlocii.

2. Charlie Contacts

Antreprenor: Junaid Kalmadi
Pennsylvania, SUA

Charlie reprezinta o aplicatie mobila care ii inarmeaza pe utilizatori cu informatii importante despre contactele unui alt utilizator, atunci cand acestia au nevoie de un asemenea ajutor. Site-ul www.trycharlie.com este deocamdata in versiune beta.

3. CityHeroes

Antreprenor: Daniel Ponce
Chile

CityHeroes crede intr-o civilizatie mai buna, in companii implicate in vietile oamenilor si orase mai sigure. Organizatia trateaza problema sigurantei publice si private - sau lipsa acesteia. Combinand tehnologii web si hardware de ultima generatie, CityHeroes ii conecteaza pe oameni cu cel mai apropiat cerc de prieteni, colegi si comunitati, pentru a raporta si rezolva problemele zilnice si situatiile periculoase. Bazandu-se pe comportamentul oamenilor, CityHeroes creeaza o cultura de colaborare intre oameni, care le permite sa rezolve problemele, inainte ca acestea sa escaladeze; astfel, salveaza bani, timp si vieti.

4. CleanNG LLC

Antreprenor: Matt Villarreal
Oklahoma, SUA

CleanNG are ca misiune imbunatatirea autonomiei si a eficientei sistemelor de alimentare cu gaze naturale si hidrogen. Primul produs al companiei este MagmaCel Fuel Storage System, un vas presurizat de ultima generatie, pentru stocarea gazelor naturale si a hidrogenului. MagmaCel reduce greutatea si dimensiunea sistemelor de stocare a carburantilor, majorand insa capacitatea de incarcare.

5. CoFoundersLab

Antreprenor: Shahab Kavaini
Maryland, SUA

CoFoundersLab este un sistem online de "potrivire" pentru antreprenori. Acesta ii interconecteaza pe antreprenorii care vor sa se alature unui startup sau care cauta un partener de afaceri. CoFoundersLab organizeaza evenimente de networking gratuite in toata America, pentru antreprenorii cu verva.

6. Dropifi

Antreprenor: Kamil Nabong
Ghana

Dropifi furnizeaza un substitut pentru butoanele de "contact", pe care le inlocuieste cu un widget inteligent. Acesta permite companiilor sa analizeze mai bine mesajele care vin, sa descopere personalitatea emitatorilor si sa le canalizeze catre persoanele potrivite din companie, in functie de regulile de afaceri pe care le urmeaza.

7. Favour.it

Antreprenor: Wouter Kneepkens
Olanda

Favour.it furnizeaza o platforma pentru publicarea, partajarea si descoperirea celor mai bune surse online si offline de distractie, precum si a celor preferate de prieteni si experti. Prin intermediul Favour.it, utilizatorii descopera lucruri interesante si se asigura ca nu raman niciodata fara carti, filme, muzica si jocuri.

8. Folloyu

Antreprenor: Alfred Shaffir
Israel

Folloyu majoreaza rata de conversie a vanzarilor online si prezenta in mediile mobile, oferindu-le utilizatorilor unui site optiunea de a transfera si continua sesiunea web pe un alt dispozitiv (ex: Daca te joci pe calculator si vrei sa treci pe smartphone, in acelasi punct al jocului).

9. GoVentureWorld.com

Antreprenor: Matthew Georghio
Canada

GoVenture World este un MMORPG care permite milioanelor de jucatori din toata lumea sa se joace in acelasi timp, sa concureze si sa colaboreze intre ei, intr-o competitie globala de afaceri.

10. Ikehu Natural, LLC

Antreprenor: Holland Wood
Hawaii, SUA

Ikehu Natural dezvolta o platforma software pentru utilitati, care include un serviciu cloud; furnizorii de utilitati pot oferi calatorii gratuite cu avionul pentru consumatorii responsabili din punct de vedere al consumului energetic. Ikehu dezvolta si o aplicatie mobila pentru consumatori.

11. Jebbit, Inc.

Antreprenor: Erin Cullen
New Jersey, SUA

Este un site interactiv care creeaza o alternativa pentru publicitatea intre colegi, studenti, campusuri etc. Compania genereaza o legatura eficienta intre cei care fac reclamele si cei care le vizioneaza.

12. Kuznech

Antreprenor: Pavel Cherkashin
California, SUA

Kuznech a inventat o tehnica prin care putem gasi imagini similare pe internet, nu ghidandu-ne dupa informatiile meta, ci dupa contextul vizual. Aceasta tehnologie se aplica in cazul comertului electronice (putem gasi produse similare), al retelelor sociale (ne gasim prietenii, care aceleasi interese "vizuale" ca si noi) si o gama variata de aplicatii de cautare.

13. Kwicheye

Antreprenor: Gayathri Santhanam
California, SUA

Kwicheye este o lista virtuala a dorintelor. Kwickadd adauga orice obiect de pe un site in lista ta. Prietenii si familia pot vedea exact ce contine lista ta virtuala si iti pot face o surpriza, cand va fi cazul.

14. Lumos

Antreprenor: David Vortman
Israel

Lumos furnizeaza energie electrica la preturi accesibile pentru 1,5 miliarde de oameni din lumea a treia, oferindu-le o centrala electrica "la cutie", prin care utilizatorii pot "comanda" curent electric, cu ajutorul unui simplu telefon mobil.

15. MamaBear App

Antreprenor: Robyn Spoto
Florida, SUA

MamaBear este un instrument care ajuta la temperarea anxietatii parintilor, atunci cand copiii lor exploreaza singuri lumea. Aplicatia le permite parintilor sa seteze alerte social media, care ii anunta cand copiii lor isi isi fac prieteni online, cand sunt etichetati in fotografii sau folosesc un limbaj neadecvat; alertele privind condusul auto le indica parintilor cand proaspatul sofer a depasit limita legala de viteza; alertele de localizare le indica parintilor cand ajung copiii la scoala, ce locuri viziteaza etc. Parintii stiu oricand unde e copilul lor.

16. Neomatix

Antreprenor: Assaf Murkes
Israel

Neomatix furnizeaza solutii de monitorizare a presiunii pneurilor pentru soferi si flotele auto.

17. Bursa Startup-urilor

Antreprenor: Ian Haet
Olanda, Antile

The Startup Stock Exchange furnizeaza o bursa pentru startup-uri si afacerile mici. Acestea pot lua legatura cu investitorii globali. Platforma creeaza o piata lichida, unde afacerile pot vinde actiuni direct catre investitori. Acestea sunt tranzactionate pe piata libera. StartupStockExchange.net beta a fost lansat in luna iunie si a primit pana acum 70 de aplicatii ale companiilor din 15 tari; de asemenea, s-au inregistrat investitori din 21 de tari.

Ultimele NOUTATI

6 sfaturi pentru a te prezenta impecabil in timpul calatoriilor de afaceri
Business

6 sfaturi pentru a te prezenta impecabil in timpul calatoriilor de afaceri

today26 Apr. 2024
PEPE inregistreaza o crestere de 15% dupa listare pe Coinbase. In ce directie se indreapta Dogeverse? (P)
Business

PEPE inregistreaza o crestere de 15% dupa listare pe Coinbase. In ce directie se indreapta Dogeverse? (P)

today26 Apr. 2024
Pune co-crearea in practica prin Idea Morph
Life Style

Pune co-crearea in practica prin Idea Morph

today26 Apr. 2024
Top 5 motive pentru ca proprietarii de afaceri si terase HoReCa sa investeasca in acoperiri cu pergole de inalta calitate
Business

Top 5 motive pentru ca proprietarii de afaceri si terase HoReCa sa investeasca in acoperiri cu pergole de inalta calitate

today26 Apr. 2024
5 idei profitabile de afaceri in agricultura
Business

5 idei profitabile de afaceri in agricultura

today26 Apr. 2024
Ce se intampla cu cele 5 milioane de pensii, inainte de Paste: cand intra toti banii pe card
Economie

Ce se intampla cu cele 5 milioane de pensii, inainte de Paste: cand intra toti banii pe card

today26 Apr. 2024
Guvernul modifica din nou Codul fiscal:  romanii care au locuinte scumpe se vor trezi somati de ANAF
Economie

Guvernul modifica din nou Codul fiscal: romanii care au locuinte scumpe se vor trezi somati de ANAF

today26 Apr. 2024
Specialist in Finante: Desi cresc impozitele, se adanceste deficitul, ceea ce inseamna ca statul risipeste prea mult banul public
Economie

Specialist in Finante: Desi cresc impozitele, se adanceste deficitul, ceea ce inseamna ca statul risipeste prea mult banul public

today26 Apr. 2024
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Pune co-crearea in practica prin Idea Morph
Life Style

Pune co-crearea in practica prin Idea Morph

today26 Apr. 2024
Top 5 motive pentru ca proprietarii de afaceri si terase HoReCa sa investeasca in acoperiri cu pergole de inalta calitate
Business

Top 5 motive pentru ca proprietarii de afaceri si terase HoReCa sa investeasca in acoperiri cu pergole de inalta calitate

today26 Apr. 2024
5 idei profitabile de afaceri in agricultura
Business

5 idei profitabile de afaceri in agricultura

today26 Apr. 2024
Ce se intampla cu cele 5 milioane de pensii, inainte de Paste: cand intra toti banii pe card
Economie

Ce se intampla cu cele 5 milioane de pensii, inainte de Paste: cand intra toti banii pe card

today26 Apr. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x