Care sunt criteriile esentiale pentru succesul unui magazin online ?

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Care sunt criteriile esentiale pentru succesul unui magazin online ?
Care sunt criteriile esentiale pentru succesul unui magazin online ?
de Redactia Manager la 15 Mai. 2023 Exclusiv
Urmareste-ne pe Google News
webdesignaplicatii mobileseo

Oricine doreste sa isi duca afacerea la urmatorul nivel trebuie sa apeleze la firma specializata in Marketing, SEO, Web Development. Pentru a intelege cu exactitate ce pasi implica aceasta, continua sa citesti. Vei afla o multime de informatii utile care te vor ajuta cu siguranta sa cresti business-ul tau si sa il duci la un alt nivel. 

Firma de Web Design BULL Software va vorbi despre SEO pentru optimizare magazine, despre Web Design, despre UX/UI si multe altele pentru dezvoltarea unei afaceri tip magazin online. Astfel, iti vei face o idee de ansamblu cu privire la ce inseamna de fapt sa faci un business cunoscut in mediul online.


De ce este Web Designul atat de important?

Probabil te intrebi de ce este o Firma de Web Design atat de importanta! Ei bine, in ciuda scepticismului multor oameni, numeroase studii arata ca un website foarte bine construit va genera un trafic de clienti mult mai bun. Totodata, o interfata a utilizatorilor si o optimizare a magazinelor online va creste semnificativ conversiile. Un Web Design facut ca la carte este esential pentru succesul in mediul online al oricarui tip de website. Chiar si modul de creare a unui magazin online este prima impresie care conteaza cel mai mult. Website-ul reprezinta calea de acces catre clientii din online, precum si calea clientilor catre produsele sau serviciile pe care le oferi. Asadar, BULL Software acorda foarte multa atentie acestui aspect.

In marketing, se stie ca in doar sase secunde, o persoana isi poate face o idee despre un website. Prin urmare, website-ul tau va fi analizat cu foarte mare atentie de catre client. Prin Web Development intelegem si o analiza a asezarii in fiecare pagina si a continutul pentru un randament constant al conversilor chiar si cand vorbim de Local SEO. Asadar un client, daca nu este incantat de ceea ce vede, va parasi rapid orice pagina web a unui magazin online. Daca vrei ca un numar cat mai mare de potentiali clienti sa ramana pe pagina ta, ai nevoie de un Web Design Profesional. Mai multi clienti inseamna vanzari mai mari, ceea ce duce la un profit mai mare pentru afacerea ta.


Elemente de Web Design

Este adevarat ca atat structura cat si aspectul general al unui website difera de la un business la altul. Insa, exista anumite elemente web esentiale. Aceste elemente de Web Design se pot realiza de Web Designerii de la BULL Software cu o mare experienta in spate. Navigarea simpla si intuitiva este unul dintre aceste elemente web. Ne referim aici la o navigare care sa fie mentinuta in parametri simpli. Este foarte important ca elementele de navigare sa fie cat mai clare, cat mai simplu de observat si pe intelesul tuturor. De ce trebuie sa fie asa? Ei bine, pentru ca rolul acestora este acela de a indruma utilizatorii catre anumite pagini web.

Totodata, functia de cautare trebuie sa fie cat mai vizibila. Cu siguranta si tie ti s-a intamplat sa intri pe un website si sa vrei sa cauti ceva anume insa sa nu gasesti foarte repede bara de cautare. Aici intervine importanta acestui detaliu pentru ca multi vizitatori nu au rabdarea necesara pentru a cauta bara de search. Pentru a fi cat mai simplu de gasit si de utilizat, aceasta bara trebuie sa se regaseasca in partea de sus a website-ului. De asemenea, aceasta ar trebui sa fie marcata cu simbolul sub forma de lupa si sa aiba o marime medie.

Butoanele de Call-To-Action sunt al treilea element de tot ce inseamna Web Design foarte important. Scopul lor este acela de a directiona utilizatorii catre o anumita pagina sau actiune. Prin urmare, acestea trebuie sa fie cat mai simplu de recunoscut si accesat. In ceea ce priveste un design web, este recomandat ca fiecare business in parte sa isi creeze propriul set de butoane dupa arhitectura gandita de la inceput de designer web. Pentru realizarea unui design unitar si definitoriu pentru brand-ul tau, poti apela cu incredere la un kit de design sau Manual de Branding. Bazat pe aceste kit de design, poti fii sigur ca vei realiza un set consistent de elemente de Web Design si astfel vei obtine rezultate excelente.


User Experience Designer (UX)

User Experience Design reprezinta proiectarea care are ca scop cresterea satisfactiei utilizatorului. Cum se ajunge la acest rezultat? Ei bine, atat prin imbunatatirea usurintei de navigare cat si prin consultarea paginilor web mai intuitive. UX design este un aspect extrem de important si asta pentru ca prima impresie a vizitatorului in momentul in care acceseaza un anumit website conteaza semnificativ. Daca aceasta prima impresie nu este una buna, atunci sansele de a finaliza conversia pot fi afectate. UX Design stabileste regulile pentru o implementare cat mai corecta a functiilor si elementelor pe care un website trebuie sa le indeplineasca pentru satisfactia garantata a publicului. De asemenea, BULL Software se asigura ca UX este foarte friendly si pe aplicatiile mobile realizate de fiecare web developer profesionist.

UX Design reprezinta un concept variat si oarecum complex, concept care oscileaza intre psihologie, project management, marketing si design. Astfel, acesta reprezinta ghidul nostru catre creearea unor website-uri mai simpliste si intuitive, mult mai practice si care sa corespunda cu asteptarile utilizatorului. De exemplu, in ceea ce priveste comertul online, experienta utilizatorului este fundamentala. Astfel, utlizatorii isi pot gasi raspunsul la nevoile lor mult mai repede. Gandeste-te doar cat de stresant este sa dai click de mai multe ori pentru a finaliza o comanda. Pentru ca un utilizator sa fie complet satisfacut, website-ul afacerii tale trebuie sa fie cat mai intuitiv.

Asadar, rezultatul procesului de creare website , care respecta cu strictete principiile de UX este foarte simplu de folosit si intuitiv. Informatiile sunt foarte simpu de gasit iar utilizatorii nu intampina nici un fel de probleme in acest sens. Totodata, butoanele si link-urile sunt functionale. Cele mai utile informatii pe care le ofera website-ul respectiv sunt cele mai vizibile, si abia mai apoi sunt observate informatiile mai putin esentiale. In plus, in magazinele online, procesul de comanda se desfasoara lin, fara intreruperi si fara erori. Cu siguranta, website-urile care respecta principiile UX ajuta la promovarea afacerii respective prin atragerea unui numar mare de clienti.


User Interface Designer (UI)

Despre UI Design putem spune ca reprezinta modul in care este prezentat un website, si aici ne referim la interfata in mod deosebit. Designerul web ar trebui studieze interactiunea dintre dispozitiv si om, iar scopul este acela face navigarea cat mai atragatoare. Exista anumite elemente care actioneaza precum o interfata intre continut si om. Aceste elemente includ atat ferestrele pentru introducerea datelor cat si butonul de Call-To-Action. Cel mai probabil multi dinte noi ne-am simtit la un moment dat dezorientati, nestiind cum sa finalizam o comanda pe un anumit website sau pe aplicatii mobile. Ei bine, acesta este un dezavantaj imens pentru orice business.

UI design incurajeaza selectarea unor alegeri excelente, alegeri care privesc atat limbajul cat si stilul. Putem spune ca o astfel de disciplina ne ghideaza catre alegerea unor fonturi si culori placute dar si eficiente pentru utilizatori. Elementele pot fi plasate cu usurinta in pozitii mult mai usor de identificat pentru ca informatiile sa fie cat mai simplu si rapid de recuperat. Un designer trebuie sa tina cont de modelarea in mod corect a elementelor vizuale influenteaza posibilitatile de conversie. Astfel, utilizatorul este indrumat sa gaseasca ceea exact ce are nevoie designului web. Butoanele trebuie sa reactioneaza foarte repede la interactiunile utilizatorului si totodata sa genereze un impuls real pentru a le utiliza spontan.

Un UI Designer proiecteaza fizic interfetele pentru utilizarea unui produs. Pe de alta parte, designul web isi concentreaza atentia spre structura. UI Designer-ul tine cont de grafica si se asigura ca aceasta este in concordanta cu obiectivele business-ului si publicul tinta. Acest profesionist proiecteaza un website folosindu-se de o logica definita de proiectantul User Experience. De asemenea, se ocupa de definirea limbajului grafic si construieste machete care sa le adapteze mai apoi la utilizare. Daca vrei ca afacerea ta sa treaca la urmatorul nivel, atunci trebuie sa incepi o colaborare cu un UI Designer profesionist. Cu siguranta rezultatele pe care le vei obtine vor fi dintre cele mai satisfacatoare.


Securizare Magazin Online

Atacurile cibernetice sunt inevitabile si prin urmare este foarte important ca atunci cand detii un magazin online sa il securizezi corespunzator. Trebuie sa stii ca utilizatorii sunt in general reticenti atunci cand vine vorba de accesarea unui website aparent nesigur. Atunci cand vorbim de un magazin online, este absolut necesar sa investesti in securitatea acestuia. Lipsa unui sistem profesional foarte bine implementat poate face un web protejat de un posibil atac cibernetic care totodata poate reduce semnificativ gradul de incredere al clientilor fata de de business-ul respectiv. Tocmai de aceea este necesar ca toti antreprenorii sa investeasca in securitatea magazinului online.

Vestea buna este ca in prezent exista numeroase solutii de securitate care ne pot feri de un atac cibernetic. Apeland la aceste solutii, atat clientii cat si datele acestora sunt in perfecta siguranta. Insa, indiferent daca esti in proces de creare a unui magazin online sau daca il ai deja de ceva vreme, este esential sa iei aceste masuri cat mai repede posibil. In mod obisnuit, un magazin online are in componenta sa sute de produse, fotografii pecum si date de contact ale clientilor. Pierderea acestor date din cauza unor persoane rau-intentionate poate fi de-a dreptul dezastruoasa. Tocmai de aceea este esential sa pastrezi aceste date pe o unitate secundara de stocare.

Cheia supravietuirii in mediul online este sa fii adaptabil din toate punctele de vedere. Expertii in securitate cibernetica se asigura ca absolut toate canalele si serverele care au fost create pentru stocarea si transferul de date vor ramane in permanenta protejate. In momentul in care apelezi la un profesionist din aceasta arie, el va stii cu exactitate ce are de facut pentru proiectare website-ului tau. Va instala un antivirus de afaceri, va asigura un back-up adecvat, se va ocupa de actualizarea regulata a software-ului, va configura si va intretine un firewall si va utiliza un sistem profesional de detectare a intruziunilor.

Chiar si asa, este important de stiut ca responsabilitatea nu ar trebui sa fie in totalitate a expertului in securitate cibernetica. De fapt, securitatea reprezinta o preocupare la nivel de companie, de business. Toti cei care iau decizii in compania respectiva trebuie sa inteleaga foarte bine care este riscul oricaror noi tehnologii si posibile vulnerabilitati care pot aparea din partea furnizorilor. Mentionam acest aspect pentru ca furnizorii care fac parte din lantul de aprovizionare sunt cu adevarat o preocupare majora. Este necesara o monitorizare regulata a acestora din punct de vedere al practicilor lor de securitate. Doar asa magazinul online va fi 100% protejat.


De ce sa alegi serviciile de optimizare de la BULL Software?

Exista multe motive pentru care sa alegi serviciile de optimizare de la o agentie ca BULL Software. Vom vorbi despre fiecare in parte pentru a face o alegere in cunostinta de cauza astfel incat sa obtii rezultatele dorite. Traim cu totii in era digitala in care mediul online s-a dezvoltat foarte mult. Astfel, administratorii de business-uri sunt intr-o continua cautare de strategii care sa ii ajute sa isi propulseze afacerea pe culmile succesului. Ei bine, aici intervenim noi, echipa de profesionisti de la BULL Software. Scopul nostru principal este satisfactia clientului, si prin urmare ne asigura ca adoptam cele mai bune si inovatoare strategii de design si marketing pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Pentru a atinge succesul in mediul online, orice business are nevoie de o vizibilitate foarte buna. Noi te ajutam sa obtii aceasta vizibilitate prin internediul serviciilor de promovare mai mult decat eficiente, asa cum este si SEO. Optimizarea motoarelor de cautare este un aspect esential pentru orice business care doreste sa aiba o prezenta puternica in mediul online si astfel sa-si creasca atat traficul cat si veniturile. Serviciile de optimizare SEO oferite de BULL Software duc la o crestere naturala a traficului organic. Asta inseamna ca afacerea ta va deveni din ce in ce mai cunoscuta in online si astfel iti vei creste numarul de clienti si implicit profitul.

Atunci cand oamenii vor cauta pe Google sau pe alte motoare de cautare un anumit cuvant cheie care are legatura cu afacerea ta, website-ul tau va aparea in primele rezultate ale cautarii. Echipa de creatie web BULL Software te asigura ca sansele ca utilizatorii sa dea click pe website-ul tau vor creste semnificativ. Optimizarea SEO ajuta foarte mult si la imbunatatirea experientei utilizatorului de pe website. Acest aspect include imbunatatirea vitezei de incarcare a paginilor, furnizarea de continut foarte relevant pentru utilizatori si realizarea unui design al site-ului foarte simplu de utilizat si intuitiv. Toate acestea sunt oferite de echipa de profesionisti SEO de la BULL Software in care poti avea incredere maxima.

Este foarte important sa stii ca odata ce vizibilitatea online va creste, te vei bucura de un avantaj extraordinar pentru business-ul tau. Faptul ca website-ul tau va aparea in primele rezultate de cautare, va duce la cresterea numarului de utilizatori care vor interactiona cu business-ul online pe care il administrezi. Astfel, loialitatea clientilor va creste semnificativ si implicit si veniturile tale. Mai mult decat atat, prin serviciile oferite de BULL Software iti vei reduce foarte mult si costurile de publicitate. Rezultatele pe care le obtii in urma serviciilor de SEO se vor mentine pe o perioada foarte lunga de timp.


Optimizare SEO Magazin Online

Prezenta online prin marketing online este extrem de importanta in ziua de azi, astfel ca orice business trebuie sa stie cum sa se faca auzit si vazut in mediul virtual. Procesul de Web Design trebuie sa fie unul profesionist inca de la inceput. Pentru ca profitul companiei sa creasca, actiunea de optimizare a magazinului online trebuie sa includa neaparat procesul de optimizare SEO. Dupa o optimizare a magazinului online al afacerii tale, atat vizitatorii cat si utilizatorii acestuia se vor bucura de o experienta mult mai placuta. Prin urmare dupa o optimizare de conversii, business-ul tau va beneficia de o crestere semnificativa a vanzarilor precum si de o reducere considerabila a costurilor.

Optimizarea SEO face parte din numeroasele metode de promovare in mediul online care ofera rezultate excelente pe termen lung. Concurenta nu scade ci creste in fiecare zi, ceea ce inseamna ca este nevoie de o echipa de profesionisti SEO care sa realizeze cu succes procesul de optimizare SEO al magazinului online. Acesta trebuie realizat in detaliu pentru a putea trece cu succes peste rivali si pentru a ajunge in primele pozitii in clasamentul Google. Cum poti efectua actiunea integrala de content marketing si optimizare magazin online? Este foarte simplu, apeleaza la echipa de profesionisti ale designului BULL Software si cu siguranta te vei bucura de rezultate exceptionale.


De ce sa apelezi la BULL Software pentru a-ti creste profitul?

Nu ar trebui sa incerci sa efectuezi optimizarile pe cont propriu pentru ca este destul de complex acest proces. Exista unele elemente foarte importante pe care numai expertii SEO le cunosc prin prisma experientei lor in acest domeniu. Insa, un lucru este cert. Apeland la optimizare magazin online te vei bucura de foarte multe avantaje. In primul rand, traficul se va mari si utilizatorul va avea parte de o experienta foarte prietenoasa. In al doilea rand, rata de conversie se va mari si ea iar numarul de clienti va creste semnificativ. Per total, afacerea ta va avea numai de castigat.


Ce este SEO pentru optimizare magazine online?

Vrei sa iti cresti vanzarile insa nu stii ce este de facut? Ei bine, nu ar trebui sa alegi o alta strategie de promovare decat strategia SEO si de optimizare magazine online pentru profitabilitatea afacerii tale. Adevaratul succes al succesului oricarui magazin online este de fapt, obtinerea constanta de vizitatori. Si, evident ca una dintre cele mai bune metode de a ajunge la utilizatori este cu ajutorul procesului SEO. Daca vrei sa iti dezvolti afacerea si sa o duci la urmatorul nivel, atunci cu siguranta E-commerce SEO este o alegere foarte buna in materie de strategii de marketing digital. Chiar daca rezultatele nu se vad imediat, iar masurarea succesului campaniei seo in momentul in care se vor vedea se vor mentine pe o perioada de timp foarte mare.

SEO reprezinta procesul de optimizare al unui site web, scopul fiind acela de a genera trafic organic. Cum se obtine acest trafic organic? Ei bine, prin clasarea pe pozitii fruntase in rezultatele cautarii Google. Aceste servicii de optimizare de la BULL Software sunt foarte importante pentru orice business pentru ca va obtine mai multa vizibilitate si astfel numarul de clienti va creste destul de mult. Mai multi clienti inseamna mai multe vanzari si un profit extrem de bun. Clasarea in primele rezultate Google iti ofera un trafic mai mare, trafic care iti va aduce si cel mai mare ROI pentru ca este venit din Google.


De ce este important SEO pentru optimizarea magazinelor online?

Avantajele optimizarii SEO a unui magazin online sunt multiple, iar ceea ce este si mai avantajos este faptul ca toate beneficiile sunt pe termen lung. In urma unei astfel de strategii, te bucuri de trafic relevant, targetat si livrat in mod constant pe website-ul afacerii tale. O strategie 100% eficienta de SEO va genera, inevitabil, trafic de calitate pe website-ul tau. Insa, pentru a beneficia la maxim de acest avantaj, este foarte important sa apelezi la o agentie creatie SEO. Totodata, cuvintele cheie trebuie alese cu foarte mare grija pentru ca acestea joaca un rol foarte important in obtinerea rezultatelor dorite.

Atunci cand strategia SEO este implementata corect si obiectivele au fost setate corespunzator, fundatia afacerii tale va fi una solida, fundatie care in timp va genera din ce in ce mai mult trafic organic pe website-ul magazinului tau. Si, daca procesul se continua in mod corect, atunci, asa cum am mentionat mai devreme, traficul obtinut va fi pe termen lung. Un alt avantaj extraordinar il reprezinta obtinerea de lead-uri calificate si venituri pasive. SEO este de fapt, un set de strategii si tactici care te ajuta sa ajungi in primele pozitii, daca nu chiar pe prima pozitie, din prima pagina a motorului de cautare.

Cresterea metricii de brand awarness este un alt avantaj pe care il obtii in urma unei campanii SEO. Companiile din intreaga lume investesc foarte multi bani in campanii de brand awarness. Acestea investesc in permanenta in reclame TV, Social Media, la Radio si chiar si in panouri Outdoor. Pe de alta parte, printr-o strategie SEO foarte bine pusa la punct, magazinul tau online va ajunge cunoscut in mediul online intr-un mod cat mai simplu si natural. In momentul in care website-ul se va pozitiona in top 3 rezultate organice pentru cele mai bune cuvinte cheie care sunt relevante ariei respective, este ca si cum ai instala panouri outdoor in intreaga tara.

Prin urmare, putem spune ca SEO Marketing este publicitate gratuita. Atunci cand oamenii vor vedea website-ul tau din nou si din nou in primele rezultate oferite de Google, business-ul tau va fi perceput ca lider al ariei in care activezi. Este mai mult decat avantajos sa apelezi la o astfel de strategie care nu va oferi decat beneficii afacerii tale. Nu vei vedea rezultatele imediat, insa dupa optimizarea continutului si atunci cand le vei vedea acestea vor fi peste asteptari si se vor mentine pentru o foarte lunga perioada de timp. Acestea sunt principalele avantaje ale unei strategii SEO, strategie care este una cu adevarat profesionista.


Optimizare viteza

Daca nu ai facut-o deja, acesta este momentul oportun pentru a acorda o atentie deosebita vitezei website-ului tau. Acest detaliu ajuta la crearea unei experiente mult mai placute pentru utilizator. Atunci cand vorbim de viteza unui website ne referim de fapt la timpul de reactie pe care acesta il are odata cu accesarea sa. Cu alte cuvinte, viteza masoara timpul de incarcare a paginii. Este important de stiut ca viteza de incarcare reprezinta un factor decisiv in mentinerea unui numar mare de vizitatori. Daca viteza este inceata, atunci si numarul de vizitatori va fi unul destul de scazut. De aceea BULL Software doreste sa-ti realizeze si o optimizare de viteza in tot procesul de creare a website-ului.

O viteza inceata de incarcare a paginii va avea cu siguranta un impact negativ asupra experientei utilizatorului precum si in ceea ce priveste generarea de lead-uri. De asemenea, va influenta in mod negativ si clasamentul cuvintelor cheie, rezultatul SEO si credibilitatea brandului. Pe de alta parte, o viteza de incarcare a paginii foarte buna va avea un impact pozitiv asupra tuturor acestor aspecte. Majoritatea consumatorilor isi doresc ca atunci cand acceseaza o pagina aceasta sa se incarce ultra rapid. Altfel, isi pierd rabdarea si cauta o alta pagina. Asadar, o creare magazin online este esentiala ca potentialii clienti sa aiba o experienta cat mai placuta pentru a ramane pe website-ul afacerii tale.

Daca un website se incarca greu, atunci rata de abandon a paginii respective va creste foarte mult. Astfel, bounce rate-ul devine ridicat. Evident ca nu iti doresti acest lucru atunci cand vrei ca afacerea ta sa creasca. Prin bounce rate intelegem de fapt acea perioada de timp in care un vizitator paraseste website-ul inainte ca acesta sa se incarce. Statisticile arata ca aproximativ 50% din oameni parasesc acele website-uri care se incarca in mai mult de 3 secunde. Mai mult decat atat, daca incarcarea unui website dureaza mai mult decat atat, acesta se transforma in pierderi financiare destul de consistente.


In cat timp voi vedea rezultatele dupa o optimizare SEO?

Am mentionat deja de cateva ori in acest articol faptul ca rezultatele unei campanii de optimizare SEO nu se vad imediat. Daca iti doresti rezultate imediate atunci ar trebui sa alegi o alta strategie de marketing, insa trebuie sa stii ca nici una nu ofera rezultate pe termen lung asa cum o face optimizarea SEO. Asadar, este esential sa intelegi ca un raspuns precis este imposibil, si asta pentru ca aceasta strategie implica o serie de variabile care trebuie luate in considerare. Mai mult decat atat, nu trebuie sa uitam nici de eforturile similare depuse si de concurenti. Toate aceste detalii sunt foarte importante.

Insa, chiar si asa, exista anumite consideratii pe care le putem face astfel incat sa determinam perioada de timp necesara pentru a vedea primele rezultate cu privire la imbunatatirea si consolidarea clasamentului pe Google. Putem cuantifica timpul necesar pentru obtinerea primelor rezultate indicand o perioada mai ampla, o perioada intre patru luni si un an. Teoria lui Jeremy Knauff spune ca acest interval de timp se bazeaza de fapt pe trei variabile cheie, variabile care determina cat va dura o strategie SEO. Aceste trei variabile sunt: continutul, inbound links si concurenta. Insa, chiar si cand luam in calcul datele din spatele acestor variabile, nu exista de fapt un raspuns sigur.

Cu cat exista mai multe pagini web concurente, cu atat perioada de timp pana la obtinerea rezultatelor va creste mai mult. Chiar daca website-ul tau incepe sa urce in pozitie, este esential sa tii cont de faptul ca pe masura ce pagina urca in rezultatele motorului de cautare, fiecare pas ulterior va necesita un efort mai mare, precum si mai mult timp. Acest aspect depinde atat de cat de mare este concurenta cat si de faptul ca paginile la nivel inalt au de obicei in spate o echipa de profesionisti SEO. Toate aceste aspecte trebuie luate in considerare astfel incat sa nu iti creezi asteptari nerealiste.

De asemenea, backlink-urile joaca si ele un rol extrem de important in SEO. Impactul acestora asupra perioadei de timp necesara pentru imbunatatirea clasamentului depinde de anumiti factori care sunt ceva mai complexi. Primul factor important este numarul de link-uri catre website-ul tau. Mai multe link-uri vor ajuta cu siguranta la obtinerea succesului unei campanii SEO mult mai repede. Conteaza la fel de mult si alte caracteristici precum un numar mai mic de link-uri de foarte buna calitate plasate pe website-urile relevante. Insa, backlink-urile de inalta calitate sunt ceva mai greu de castigat, insa nu imposibil. Alte aspecte de luat in considerare sunt rata cu care website-ul castiga link-uri si rata cu care website-ul a castigat link-uri istorice.


Proiecte recente

Pe site-ul nostru puteti vedea portofoliul nostru in care Web Designerii de la BULL Software au realizat proiectarea site-urilor de calitate, functii utile pentru ca sa-ti optimizezi conversiile urmarite printr-ul sales funnel. Elementele web functionabile fac diferenta semnificativa in site-ul web si in aplicatiile mobile. Un magazin online care ajunge la un nivel foarte ridicat poti sa-ti cresti profitul sau prin oferte si promotii prin aplicatii mobile. Web Designerii de la BULL Software au realizat optimizari ale aplicatiilor, website-uri, optimizare rata si foarte multe strategii super seo care au ridicat magazine online pana in prima pagina din gooogle.
Nu ezita sa contactezi BULL Software pentru cele mai bune servicii de IT si Marketing digital pentru o afacere mai profitabila si mai prospera in mediu online!

Ultimele NOUTATI

Lista competentelor necesare pentru joburile viitorului. Ce vor dori angajatorii de la tine peste 10 ani?
Companii

Lista competentelor necesare pentru joburile viitorului. Ce vor dori angajatorii de la tine peste 10 ani?

today27 Iul. 2024
Provocarile implementarii Inteligentei Artificiale in intreprinderile mici si mijlocii (IMM-uri)
Companii

Provocarile implementarii Inteligentei Artificiale in intreprinderile mici si mijlocii (IMM-uri)

today26 Iul. 2024
Cum sa dezvolti o afacere online in 2025. Strategii pentru succes in e-commence
Companii

Cum sa dezvolti o afacere online in 2025. Strategii pentru succes in e-commence

today26 Iul. 2024
Donald Trump va vorbi la Conferinta Bitcoin care incepe astazi
Ultimele stiri economice

Donald Trump va vorbi la Conferinta Bitcoin care incepe astazi

today26 Iul. 2024
Momente controversate in istoria Jocurilor Olimpice. Montreal 1976: un scrimer gaseste o modalitate ingenioasa de a trisa (II)
Toate sporturile

Momente controversate in istoria Jocurilor Olimpice. Montreal 1976: un scrimer gaseste o modalitate ingenioasa de a trisa (II)

today26 Iul. 2024
Costurile pentru amenajarea terasei cu covor de piatra naturala
Casa si gradina

Costurile pentru amenajarea terasei cu covor de piatra naturala

today26 Iul. 2024
Sanatatea la indemana ta la orice varsta: aparat glicemie si suplimente pentru articulatii
Sanatate

Sanatatea la indemana ta la orice varsta: aparat glicemie si suplimente pentru articulatii

today26 Iul. 2024
Momente controversate in istoria Jocurilor Olimpice. Sydney 2000: eroarea banala care a compromis concursul de gimnastica feminina, proba de sarituri (I)
Toate sporturile

Momente controversate in istoria Jocurilor Olimpice. Sydney 2000: eroarea banala care a compromis concursul de gimnastica feminina, proba de sarituri (I)

today26 Iul. 2024
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform cuRegulamentul UE 679/2016
Audit gratuit - Gazduire web 12 luni cadou - Fokus Digital Services

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Cum sa dezvolti o afacere online in 2025. Strategii pentru succes in e-commence
Companii

Cum sa dezvolti o afacere online in 2025. Strategii pentru succes in e-commence

today26 Iul. 2024
Donald Trump va vorbi la Conferinta Bitcoin care incepe astazi
Ultimele stiri economice

Donald Trump va vorbi la Conferinta Bitcoin care incepe astazi

today26 Iul. 2024
Momente controversate in istoria Jocurilor Olimpice. Montreal 1976: un scrimer gaseste o modalitate ingenioasa de a trisa (II)
Toate sporturile

Momente controversate in istoria Jocurilor Olimpice. Montreal 1976: un scrimer gaseste o modalitate ingenioasa de a trisa (II)

today26 Iul. 2024
Costurile pentru amenajarea terasei cu covor de piatra naturala
Casa si gradina

Costurile pentru amenajarea terasei cu covor de piatra naturala

today26 Iul. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform cu Regulamentului UE 679/2016
x