Iasi Business Days: Conferinte cu speakeri de exceptie

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Iasi Business Days: Conferinte cu speakeri de exceptie Iasi Business Days: Conferinte cu speakeri de exceptie
de Manager.ro la 14 Sep. 2012
Urmareste-ne pe Google News
iasi business daysmarius gheneagabriel birisconferintespeakericompanii

Scopul Conferintelor este de a oferi factorilor de decizie din companii o viziune din partea unor personalitati ale mediului de afaceri din Romania despre: trendurile si tendintele afacerilor, idei de afaceri, exemple de afaceri si proiecte de succes, respectiv povesti motivationale si idei inspirationale din partea unor speakeri de calibru. Focusul conferintelor este pe ATITUDINE, pe dezvoltarea unei atitudini de succes si pe crearea unui moment de inspiratie in vedearea crearii unei viziuni pozitive asupra mediului de afaceri din Romania.

Cea de-a opta editie din suita de evenimente Business Days, cel mai important eveniment de business dedicat mediului de afaceri din Romania, va ajunge si la Iasi in perioada 3-4 octombrie 2012 si va avea loc la Palas Mall Iasi.    

Printre speakerii conferintelor, se numara Marius Georgescu (Microsoft), Simona Haivas (Continental Automotive Romania), Marius Ghenea (Business Angel), Florin Campeanu (Rentrop & Straton) si altii.

Marius Georgescu


Cloud Services Sales Specialist, Microsoft Romania

Are 31 de ani, este absolvent al Facultatii de Electrotehnica. Responsabil cu vanzarea de servicii online de la anuntarea disponibilitatii acestora in Romania (aprilie 2010). Anterior, a gestionat business-ul de Hosting Microsoft in Romania timp de 2 ani, fiind responsabil de parteneriate cu operatorii telecom si companiile de hosting din tara noastra.

Prezentari in cadrul Iasi Business Days

Simona Haivas

Head of HR R&D, Continental Automotive Romania

Actualmente, Simona Haivas coordoneaza serviciile de HR din cadrul Continental: recrutare si selectie, compensatii si beneficii, training si dezvoltare personala, managementul performantei. E licentiata in Psihologie, la Universitatea Al. Ioan Cuza din Iasi si detine un master in Programare Neurolingvistica. Totodata, este specializata in Psihologie Organizationala.

Prezentari in cadrul Iasi Business Days

Alexandru Medelean

Director, Lider servicii integrate pentru antreprenori PwC Romania

Primii aproximativ 5 ani i-a petrecut in departamentul de audit, unde a furnizat expertiza tehnica si a coordonat echipe de audit pentru proiecte interne si internationale, in special in sectoarele financiar-bancar, industria alimentara, industria confectiilor.

Timp de aproximativ 5 ani a coordonat sau a fost implicat in importante proiecte de investigatii de frauda, medieri de conflicte, lichidari, falimente si consultanta de management.

Timp de aproximativ 3 ani a coordonat activitatea de dezvoltarea regionala a birourilor de Advisory si a serviciilor integrate de consultanta.

In ultimii ani a fost implicat in derularea a numeroase proiecte de fuziuni si achizitii, due diligence, analiza diagnostic, evaluari si restructurari de afaceri.

In prezent Alexandru este Director, membru al departamentului "Fuziuni si Achizitii", Country Leader al activitatii de "Private Company Services" (Servicii integrate adresate  antreprenorilor) in cadrul PwC si fondator al programului JumpStart to Trusted Business Advisor. Alexandru este co-autor al cartilor "Principii Economice Aplicate Procedurilor de Insolventa" si "Manualul de bune practici in insolventa".  Este expert al Institutului National al Magistraturii, practician in insolventa, membru UNPIR, membru INSOL Europe, expert contabil, membru CECCAR si  evaluator, membru ANEVAR.

Alexandru este licentiat in economie al Facultatii de Stiinte Economice din Timisoara, poseda un master in Diagnosticul Afacerilor si a fost asistent al profesorilor Mugur Isarescu, Siviu Cerna si Horia Cristea. Lucreaza in PwC de aproximativ 15 ani si detine o buna expertiza intr-un spectru larg de domenii precum audit, managementul situatiilor de criza, dezvoltare regionala si corporate finance.

Marius Ghenea

Business Angel

Citeste interviul Marius Ghenea: O tara nu se poate dezvolta cu adevarat, echilibrat si durabil, in lipsa unui antreprenoriat local puternic

Este unul dintre cei mai importanti antreprenori romani din online. Pentru multi este cunoscut ca unul dintre cei cinci investitori prezenti in emisiunea Arena Leilor.

Este un prosper om de afaceri si unul dintre fondatorii Flamingo. In prezent este presedintele grupului Fit Distribution, dezvoltatorul magazinelor online PCfun si ElectroFun. Acum doi ani, a achizitionat ShopIT si PC Garage, unul din cei mai mari retaileri online locali, intr-o tranzactie despre care omul de afaceri afirma ca este "cea mai importanta consolidare din intreg retailul online romanesc de la inceputuri si pana in prezent".

Prin achizitiile sale, antreprenorul creeaza un grup cu afaceri anuale de aproape 30 de milioane de euro.

Prezentari in cadrul Iasi Business Days

Florin Campeanu

Director General Rentrop & Straton

Florin Campeanu a inceput ca jurnalist, in 1993, parasind presa 2 ani si jumatate mai tarziu pentru o experienta solida intr-un program al Comisiei Europene, realizat in cooperare cu guvernul francez. Din 1998 la Rentrop&Straton, a trecut prin 5 importante etape de formare, de la copywriter pana la director general. In 2008, Florin Campeanu a fost desemnat sa conduca operatiunile din Romania ale acestei companii ce face parte din grupul international VNR Verlag fur die Deutsche Wirtschaft AG, grup de consultanta in afaceri german, cu operatiuni la Bonn, Berlin, Salzburg, Zurich, Paris, Varsovia, Bucuresti, Moscova, Londra, Manchester, Madrid si Johannesburg.

A realizat cu succes trecerea de la un grup de editura traditional, la un puternic grup de consultanta, ducand Rentrop&Straton in era digitala si transformand compania in cel mai mare organizator de seminarii, conferinte si traininguri inhouse pentru departamentele-cheie ale oricarei afaceri: financiar-contabilitate, resurse umane, juridic, management, marketing. In cei 3 ani, compania si-a diversificat oferta (astazi, Rentrop&Straton numara peste 700 de produse si servicii de consultanta) si si-a crescut cifra de afaceri cu 67%, fiind liderul de necontestat al pietei de informatii specializate. Printre cele mai noi directii de dezvoltare ale companiei se numara: Rentrop&Straton Market Research (studii de piata si cercetari de marketing), Rentrop&Straton Tab (prima tableta din Romania ce ofera acces la consultanta interactiva) si divizia de Management agricol (portalul www.agroromania.ro si comunitateawww.clubagricultura.ro).

Ca parte a strategiei pe termen mediu, in grupul Rentrop&Straton a aparut, in 2010, o noua firma: Fokus Digital Services, agentie web full service. Fokus Digital Services detine peste 30 de proiecte online, printre care www.manager.ro, www.ideideafaceri.ro si www.businessdiscount.ro, fiind partener certificat in Romania pentru serviciile Google: AdSense si AdWords.

Este trainer acreditat din 2007 si a fost invitat sa vorbeasca la conferinte si seminarii organizate de SIPA (Specialized Information Publishers Association) la Washington, Miami, Londra si Munchen. A fost manager al echipei nationale de rugby la Cupa Mondiala din Australia, 2003 si este autorul cartii "Jurnal de tatic".

Prezentari in cadrul Iasi Business Days

Andy Szekely

Managing Partner, Grupul de firme AS

Citeste interviul Andy Szekely: "Serile AS" ofera posibilitatea de a invata de la oameni care au reusit, nu de la teoreticieni

Contabil, jurnalist, organizator de evenimente, manager si antreprenor. A renuntat insa la toate acestea pentru a-i invata pe oamenii de afaceri sa prospere, iar acum este trainer, autor, coach si public speaker, cu experienta de peste 11 ani in training. A folosit extensiv uneltele LAB Profile pentru livrarea de traininguri de vanzari, persuasiune si coaching. A publicat prima carte de programare neurolingvistica in Romania, "Calea Succesului" si a inregistrat 5 cd-uri audio educationale si 10 manuale de training.

Andy conduce grupul de firme AS si este membru fondator al Fundatiei Alpha Leadership prin care ofera servicii de training, coaching si consultanta pentru organizatii si intreprinzatori. Este de asemenea implicat in proiectul Boot Camp pentru dezvoltare personala si profesionala pentru adulti. Ca NLP Master Practitioner si Trainer cu dubla formare (2003 si 2006), Andy sustine programe pentru dezvoltare personala si profesionala, sub forma de seminarii deschise sau training pentru companii.

Prezentari in cadrul Iasi Business Days

Laszlo Pacso

Project Manager, BUSINESS DAYS

Laszlo Pacso este organizatorul principal al proiectului Business Days, cu o experienta de peste 15 ani atat in domeniul vanzarilor si al negocierilor, cat si in gestionarea si coordonarea proiectelor antreprenoriale.

A creat de la zero o companie in domeniul telefoniei mobile, a coordonat proiectul de rebranding, repozitionarea pe piata si integrarea in structura grupului de firme al unei companii mari din domeniul farmaceutic.

De asemenea, este fondatorul JCI Targu Mures si a avut o contributie semnificativa in dinamizarea mediului de afaceri din Targu Mures prin organizarea pe durata unui an a peste 20 de evenimente dedicate mediului de afaceri, prin promovarea potentialului investitional si turistic al regiunii.

Gabriel Biris

Partener Fondator Biris Goran

Partener fondator al companiei Biris Goran, Gabriel Biris este considerat unul dintre cei mai buni lideri fiscali din tara, fiind focusat pe toate aspectele legate de impozitare. Editiile "Chambers Europe" si "PLC Which Lawyer", in 2009, ii recunosc reputatia, declarandu-l "singurul lider fiscal roman".

Tanarul avocat Gabriel Biris este unul dintre cei mai cunoscuti consultati de fiscalitate din România. Lucreaza in domeniu de 12 ani, perioada in care a fost angajatul unor importante companii de consultanta care activeaza pe piata autohtona, iar de anul trecut a decis, alaturi de alti 3 parteneri, sa isi deschida propria casa de avocatura.

A absolvit Facultatea de Electrotehnica si Telecomunicatii si Facultatea de Drept, iar in 2000 a devenit membru in Baroul Bucuresti.

Prezentari in cadrul Iasi Business Days

Ultimele NOUTATI

ANAF se pregateste de controale masive in aceste magazine: ce marfa atrage inspectorii la usa ta
Ultimele stiri economice

ANAF se pregateste de controale masive in aceste magazine: ce marfa atrage inspectorii la usa ta

today19 Apr. 2024
Cum poti ajunge sa fii raportat in Biroul de Credit si sa te refuze toate bancile: exemple clare de situatii
Economie

Cum poti ajunge sa fii raportat in Biroul de Credit si sa te refuze toate bancile: exemple clare de situatii

today19 Apr. 2024
De la ce varsta nu mai ai voie sa ceri bani de la parinti: e rusinos
Economie

De la ce varsta nu mai ai voie sa ceri bani de la parinti: e rusinos

today19 Apr. 2024
Cum se foloseste corect un card de credit, pentru cumparaturi, ca sa nu ajungi sa platesti dobanzi uriase
Comunicate

Cum se foloseste corect un card de credit, pentru cumparaturi, ca sa nu ajungi sa platesti dobanzi uriase

today19 Apr. 2024
Tichete gratis de la stat pentru masa de Paste. Doar o cerere e necesara si banii vin la usa prin postas
Ultima ora

Tichete gratis de la stat pentru masa de Paste. Doar o cerere e necesara si banii vin la usa prin postas

today19 Apr. 2024
Kovesi, sefa EPPO, a dat ordin sa se faca perchezitii la niste functionari publici din Romania: ar fi furat 160.000 de euro din fonduri europene
Ultima ora

Kovesi, sefa EPPO, a dat ordin sa se faca perchezitii la niste functionari publici din Romania: ar fi furat 160.000 de euro din fonduri europene

today19 Apr. 2024
ANAF incepe sa dea amenzi de 8.000 - 10.000 lei din octombrie 2024: pe lista neagra sunt comerciantii, ce urmareste Fiscul
Economie

ANAF incepe sa dea amenzi de 8.000 - 10.000 lei din octombrie 2024: pe lista neagra sunt comerciantii, ce urmareste Fiscul

today19 Apr. 2024
Sfaturi de econonomisire pentru romanii cu salarii si pensii mici: cum sa-ti gestionezi corect bugetul lunar
Banii tai - sectiune de educatie financiara

Sfaturi de econonomisire pentru romanii cu salarii si pensii mici: cum sa-ti gestionezi corect bugetul lunar

today19 Apr. 2024
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

De la ce varsta nu mai ai voie sa ceri bani de la parinti: e rusinos
Economie

De la ce varsta nu mai ai voie sa ceri bani de la parinti: e rusinos

today19 Apr. 2024
Cum se foloseste corect un card de credit, pentru cumparaturi, ca sa nu ajungi sa platesti dobanzi uriase
Comunicate

Cum se foloseste corect un card de credit, pentru cumparaturi, ca sa nu ajungi sa platesti dobanzi uriase

today19 Apr. 2024
Tichete gratis de la stat pentru masa de Paste. Doar o cerere e necesara si banii vin la usa prin postas
Ultima ora

Tichete gratis de la stat pentru masa de Paste. Doar o cerere e necesara si banii vin la usa prin postas

today19 Apr. 2024
Kovesi, sefa EPPO, a dat ordin sa se faca perchezitii la niste functionari publici din Romania: ar fi furat 160.000 de euro din fonduri europene
Ultima ora

Kovesi, sefa EPPO, a dat ordin sa se faca perchezitii la niste functionari publici din Romania: ar fi furat 160.000 de euro din fonduri europene

today19 Apr. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x