2021 - Un an de crestere pentru Raben Romania 3 depozite moderne in Bucuresti, Sibiu si Timisoara, 2 noi locatii in Oradea si Buzau

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
2021 - Un an de crestere pentru Raben Romania 3 depozite moderne in Bucuresti, Sibiu si Timisoara, 2 noi locatii in Oradea si Buzau
2021 - Un an de crestere pentru Raben Romania 3 depozite moderne in Bucuresti, Sibiu si Timisoara, 2 noi locatii in Oradea si Buzau
de Redactia Manager la 28 Mar. 2022
Urmareste-ne pe Google News
operator logistictfltransport intermodal

9 depozite la nivel national, odata cu deschiderea noilor locatii din Oradea si Buzau. Raben Logistics Romania are una dintre cele mai dezvoltate retele de grupaj din Romania. 3 depozite moderne cu suprafata de cross-docking mai mare, care pot oferi si solutii de logistica au fost inaugurate in Bucuresti, Sibiu si Timisoara in 2021.

Pandemia a adus o noua realitate pe intreg globul, Romania nefiind scutita de stresul economic cauzat de acest eveniment. Companiile de transport au fost nevoite sa se adapteze rapid, sa gaseasca resurse si solutii noului cadru, pentru a putea sustine lantul de aprovizionare atat de solicitat in noua realitate. Grupul Raben a fost pregatit pentru aceasta provocare datorita competentelor si implicarii intregii echipe pe care o integreaza, iar experienta companiei de peste 90 de ani in aceasta industrie a jucat un rol important..

 

"Pandemia a fost un factor declansator care a accelerat multe inovatii. Am cautat noi solutii pentru livrarea in siguranta a marfurilor, cum ar fi serviciul nostru bine primit - Confirmarea livrarii cu poza (PCD). Pe de alta parte, a trebuit sa ne reorganizam modul de lucru prin introducerea biroului de acasa si toate solutiile IT si de securitate au facut acest lucru posibil. Desi la inceput nu ne-am asteptat sa o putem organiza atat de bine, de fapt am reusit si s-a dovedit, de exemplu, nu numai ca noi si clientii nostri ne putem muta intalnirile online, ci a avut si un efect secundar pozitiv, cel al emisiilor reduse" - Ewald Raben - CEO Raben Group

Depasind impactul initial al crizei de sanatate, Raben Logistics Romania a reusit sa-si sustina clientii si partenerii si sa-si continue planurile pentru sustenabilitatea si dezvoltarea retelei. "Am gasit in toata aceasta situatie de criza, nu numai o modalitate de a ne testa abilitatile, dar am vazut si oportunitatile care o pot urma." - Valentin Storoj - General Manager, Raben Logistics Romania.

Planurile pentru 2021 au ramas sustenabile si chiar s-au accelerat pentru a satisface cererea in crestere pentru servicii de transport de calitate si suport logistic. Compania a deschis in 2021, 3 noi depozite moderne si a inaugurat 2 noi locatii.

"Imi amintesc cand, in urma cu doar 6 ani, aveam in fata doar niste planuri indraznete si multa incredere ca se vor transforma in realitate. 6 ani mai tarziu, impreuna cu colegii si partenerii nostri, am reusit sa dezvoltam o retea de incredere pentru transportul marfurilor de grupaj. Planurile au devenit realitatea de astazi si continua cu noi proiecte care vor conduce Raben Logistics Romania pe pozitia pe care si-a stabilit-o de cand a facut primul pas in Romania - de a deveni lider de piata. 2021 a fost anul in care Grupul Raben a sarbatorit cea de-a 90-a aniversare. Depozitele moderne din Bucuresti, Sibiu si Timisoara, vor sta la baza cresterii in urmatorii ani pentru Raben Logistics Romania si caramizile pe care vom construi urmatorii 90 de ani pentru Raben Group" - Valentin Storoj - General Manager, Raben Logistics Romania.

Raben mizeaza pe depozite moderne.

Noul depozit modern Raben din Bucuresti, localizat in CTPark Bucuresti, pe strada Padurii, nr. 26, Dragomiresti, are o suprafata de 4.000 metri patrati si este optimizat pentru serviciul de cross-docking, prin cele 36 de porti de incarcare/descarcare dispuse pe 2 laturi, care permit tranzitul extrem de rapid. Depozitul permite manipularea a peste 4.000 de paleti pe zi. 18 masini pot descarca marfurile iar alte 18 pot fi incarcate la rampa in acelasi timp. Acest lucru va creste viteza operationala si beneficiul va fi gasit in timpul de tranzit catre destinatar. Pe langa spatiul de cross-docking, o zona separata va fi utilizata pentru serviciul logistica contractuala. Depozitarea, ambalarea, co-ambalarea sau alte nevoi specifice ale clientilor de logistica pot fi procesate aici. Depozitul din Bucuresti beneficiaza de spatii pentru birouri moderne si nu in ultimul rand, de o pozitie privilegiata in parcul logistic, vecinatatea padurii fiind binevenita pentru toti angajatii si vizitatorii Raben. Un tur de 360 de grade al depozitului din Bucuresti poate fi vazut aici: https://romania.raben-group.com/servicii/logistica-contractuala/depozitare

 

Inca 4.000 de metri patrati, 32 de porti dispuse pe 2 laturi. Asa se prezinta noul depozit din Sibiu, inaugurat pe 1 august 2021, in locatia CTPark Sibiu, pe drumul european E68, vizavi de aeroportul din Sibiu. 36 de camioane pot incarca si descarca in acelasi timp. Viteza de procesare a crescut exponential fata de vechea locatie, beneficiu ce se va reflecta in calitatea si timpul de livrare catre clienti. Noul depozit Raben Sibiu se deschide cu aceasta ocazie si pentru noi servicii de logistica contractuala, solicitate de clientii Raben. Pozitionarea centrala permite timpi excelenti de tranzit catre orice locatie din Romania. Capacitatea de operare crescuta a generat si deschiderea de noi pozitii in cadrul companiei, echipa Raben crescand la 140 de angajati, toti, oameni cu DRIVE pentru logistica..

Nu in ultimul rand, depozitul Raben din Timisoara, situat pe strada Calea Lugojului, nr. 148, Comuna Ghiroda si-a deschis cele 19 porti la inceputul lunii septembrie 2021. 3.000 de metri patrati sunt alocati exclusiv pentru servicii de cross-docking, alti 1.800 de metri patrati rezervati solutiilor de depozitare si logistica contractuala, vor completa in curand serviciile oferite de Raben Logistics Romania in vestul Romaniei. Noul depozit din Timisoara a fost relocat din Arad, acoperind astfel mai bine cererile clientilor si echilibrand astfel pozitionarea depozitelor pe harta datorita deschiderii de noi locatii. Un tur 360 de grade al depozitului poate fi vazut aici : https://romania.raben-group.com/depozit-timisoara.

 

2 noi locatii in Romania.

2021 a adus si deschiderea a 2 noi locatii pentru Raben Logistics Romania. In luna iunie, pe Calea Borsului 278, localitatea Bors, s-a deschis un nou depozit Raben care deserveste zona de vest prin colectari si livrari mai rapide. Aceasta extindere a retelei aduce beneficii atat in cee ace priveste timpul de tranzit, dar va optimiza in egala masura si pretul transportului, datorita scaderii distantelor pe care le vor parcurge masinile de distributie. Odata cu deschiderea depozitului din Oradea, a fost inaugurata si o noua linie directa: Oradea-Sibiu-Bucuresti si retur.

Luna cadourilor, Decembrie, a adus si ultima surpriza pentru reteaua Raben de grupaj. Noul depozit din Buzau, pe Soseaua Spatarului, nr 29 (DN2B), permite acum colectari si livrari mult mai rapide din zonele adiacente si duc la o descrestere a costurilor operationale pentru aria pe care o acopera. Depozitul Raben Buzau, este conectat cu depozitele Sibiu, Bucuresti si Roman.

Raben Group, in calitate de „partener in logistica”, pune intotdeauna pe primul loc asteptarile si satisfactia clientilor sai, prin urmare a fost lansat un nou serviciu de asistenta clienti in Romania. Orice client are posibilitatea de a primi o oferta in maxim 3 minute, folosind platforma online MyOffer. Tot ce trebuie sa faca este sa introduca detaliile transportului, iar platforma Raben va genera automat costul transportului si il va afisa in contul clientului. Cu inca cateva clicuri, poate fi plasata o comanda de expediere. Modulul MyOffer face parte din platforma www.myRaben.com dedicata clientilor, prin care acestia pot gestiona toate comenzile de transport (plasarea comenzilor, monitorizarea, documentele de insotire etc.), intr-un mod extrem de eficient si organizat. Platforma myRaben a devenit un instrument necesar pentru buna functionare a oricarui client care doreste transport eficient, trasabilitate si predictibilitate.

 

90 de ani de experienta

Pentru Raben Group, 2021 a fost si anul celei de-a 90-a aniversari. 90 de ani de experienta, inovatie si dezvoltare continua. Si compania cu siguranta nu se va opri aici. Cu ocazia aniversarii sale, operatorul de logistica a dus internautii intr-o calatorie prin locuri care au fost puternic lovite de efectele negative ale activitatii umane. Turneul Eco2Way a durat 5 luni si a condus prin 11 tari europene in care Raben isi are unitatile de afaceri. Momentul culminant al actiunii a fost un vot online, in cadrul caruia trei din 21 de proiecte de ajutor prezentate anterior s-au intrecut pentru finantare de la Raben Group pentru implementarea lor. Proiectul castigator a fost votat de peste 283.000 de participanti, ale caror inimi au fost castigate de initiativa ceha, care avea drept scop crearea unei oaze pentru berzele albe, iubite de toata lumea, prin crearea unei zone de iaz, intins pe o suprafata totala de 40.000 metri patrati, in Dv?r. Králové nad Labem. Intregul turneu a fost disponibil pe www.raben90years.com si pe reteaua de socializare a companiei

 

Raben Group

Raben Group este un operator logistic care ofera servicii complete TFL: logistica contractuala, retea rutiera (interna, internationala si catre Est), Fresh Logistics, FTL si transport intermodal, transport maritim si aerian.

Peste 90 de ani de experienta si recunoastere pe piata, permit construirea si mentinerea unor relatii pe termen lung cu clientii. Compania ofera logistica „cu chip uman” pentru intreprinderile mici, mijlocii si mari. Parteneriatul si increderea fac parte din acest stil de cooperare. In afaceri, Raben respecta principiile fair-play-ului, deoarece considera ca relatiile bazate pe onestitatea reciproca construiesc un maine mai bun.

Grupul are peste 160 de filiale proprii in 15 tari europene (Polonia, Germania, Tarile de Jos, Cehia, Slovacia, Ucraina, Lituania, Letonia, Estonia, Ungaria, Romania, Bulgaria, Grecia, Italia si Austria), gestionand aproximativ 1.300.000 m2 de capacitate de depozitare. iar in fiecare zi trimite peste 9.000 de camioane pe drumuri. Totusi, totul a pornit de la o mica afacere de familie olandeza. Astazi, valorile caracteristice organizatiilor de familie sunt inca importante pentru companie, ceea ce afecteaza pozitiv angajamentul angajatilor si relatiile cu clientii.

Raben sunt „Oameni cu Drive”. Este o echipa care iubeste provocarile si joaca intotdeauna pentru un singur obiectiv. Fiecare dintre cei peste 10.000 de angajati are propriul impuls individual care face ca echipa sa avanseze. Ne distingem prin antreprenoriat, energie si cautam mereu mai mult.

Grupul vrea sa fie motorul care nu numai ca va mentine lumea in functiune, ci si o va face mai buna si mai ecologica. Prin urmare, isi implementeaza in mod constant strategia de dezvoltare durabila bazata pe trei piloni: organizare responsabila, protectia mediului si impact social.

Mai multe informatii disponibile la: https://romania.raben-group.com/.


Ultimele NOUTATI

Kovesi, sefa EPPO, a dat ordin sa se faca perchezitii la niste functionari publici din Romania: ar fi furat 160.000 de euro din fonduri europene
Ultima ora

Kovesi, sefa EPPO, a dat ordin sa se faca perchezitii la niste functionari publici din Romania: ar fi furat 160.000 de euro din fonduri europene

today19 Apr. 2024
ANAF incepe sa dea amenzi de 8.000 - 10.000 lei din octombrie 2024: pe lista neagra sunt comerciantii, ce urmareste Fiscul
Economie

ANAF incepe sa dea amenzi de 8.000 - 10.000 lei din octombrie 2024: pe lista neagra sunt comerciantii, ce urmareste Fiscul

today19 Apr. 2024
Sfaturi de econonomisire pentru romanii cu salarii si pensii mici: cum sa-ti gestionezi corect bugetul lunar
Banii tai - sectiune de educatie financiara

Sfaturi de econonomisire pentru romanii cu salarii si pensii mici: cum sa-ti gestionezi corect bugetul lunar

today19 Apr. 2024
Raben Romania lanseaza o noua ruta de transport intre Timisoara si Viena
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul auto

Raben Romania lanseaza o noua ruta de transport intre Timisoara si Viena

today19 Apr. 2024
Monedele meme care continua sa creasca (P)
Business

Monedele meme care continua sa creasca (P)

today19 Apr. 2024
FMI nu crede ca economia mondiala va intra in recesiune: iata de ce nu vine criza peste noi
Economie

FMI nu crede ca economia mondiala va intra in recesiune: iata de ce nu vine criza peste noi

today19 Apr. 2024
Schimbare noua la RCA: plata despagubirilor, facuta dupa noi reguli
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul auto

Schimbare noua la RCA: plata despagubirilor, facuta dupa noi reguli

today19 Apr. 2024
Top 6 meserii din care poti alege daca esti o persoana indemanatica
Life Style

Top 6 meserii din care poti alege daca esti o persoana indemanatica

today19 Apr. 2024
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Sfaturi de econonomisire pentru romanii cu salarii si pensii mici: cum sa-ti gestionezi corect bugetul lunar
Banii tai - sectiune de educatie...

Sfaturi de econonomisire pentru romanii cu salarii si pensii mici: cum sa-ti gestionezi corect bugetul lunar

today19 Apr. 2024
Raben Romania lanseaza o noua ruta de transport intre Timisoara si Viena
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul...

Raben Romania lanseaza o noua ruta de transport intre Timisoara si Viena

today19 Apr. 2024
Monedele meme care continua sa creasca (P)
Business

Monedele meme care continua sa creasca (P)

today19 Apr. 2024
FMI nu crede ca economia mondiala va intra in recesiune: iata de ce nu vine criza peste noi
Economie

FMI nu crede ca economia mondiala va intra in recesiune: iata de ce nu vine criza peste noi

today19 Apr. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x