Serverele vor deveni necesare pentru afacerea ta in momentul in care aceasta incepe sa progreseze si vor facilita semnificativ o parte dintre procesele intreprinse de catre angajati. Iata cum iti dai seama cand vine momentul pentru o astfel de decizie:
Indiferent de marimea firmei tale, aceasta se poate bucura de o perioada de progres evident, care vine si cu mai multi angajati, mai multa munca si mai multe date prelucrate sau stocate. In aceste circumstante, este posibil ca activitatea firmei sa fie incetinita de lipsa unui sistem bine pus la punct. Pentru a evita suprasolicitarea computerelor si pentru a rezolva nevoia de spatiu aditional, opteaza pentru un server tower care te ajuta sa controlezi totul mai usor. Acesta faciliteaza munca in echipa, stocarea datelor, dar si organizarea serverelor pe care le pregatesti pentru viitor. Poti incepe cu un server tower compact, potrivit pentru spatiile din firmele mici si care poate fi folosit chiar si de acasa. Fii pregatit, pe aceasta cale, pentru viitorul care iti impune sa fii deschis spre cerintele noi si flexibilitate.
Tot mai multe companii din intreaga lume adopta un nou model de activitate: munca remote. Dupa masurile impuse de pandemie, antreprenorii au observat ca angajatii pot munci la fel de eficient, iar activitatea se poate muta de acasa sau de la distanta. Fiecare angajat devine astfel independent si isi asuma ca poate colabora cu ceilalti colegi. Insa, ca angajator, trebuie sa faci tot posibilul pentru a usura procesul acesta si munca din fiecare zi. Un server te va ajuta sa ai toate materialele de lucru, rapoarte si diferite documente in acelasi loc, usor de accesat din orice colt al lumii de catre angajati. Folosirea serverului companiei este si o modalitate mai sigura de a lucra. De asemenea, daca stochezi informatii importante ale clientilor sau gazduiesti domenii pe server, va trebui sa ai un sistem bine pus la punct inainte de a face schimbarile planificate.
Angajatii se pot ocupa chiar ei de back-up pe laptopurile sau computerele pe care le folosesc, insa aceasta practica nu poate fi singura solutie pe termen lung. Vei avea nevoie de un proces avansat, care sa le faca si angajatilor treaba mai usoara. Daca ai un server central, toate datele computerelor vor fi stocate in acelasi loc, cu mai putine riscuri de a se pierde. De asemenea, odata ce compania ta creste si ai mai multi clienti si mai multa activitate, apare si nevoia de un spatiu generos de stocare. Este complicat pentru un business sa foloseasca hard drive-uri externe pentru back-up, in special odata ce activitatea progreseaza constant. Serverul poate rezolva si posibile erori umane, precum momentele in care angajatii uita de informatiile importante care trebuie sa treaca prin acest proces.
Trecerea pe servere te poate ajuta sa te bucuri de un flow mai usor al muncii din compania ta, dar si sa poti implementa schimbarile necesare pentru avansare. In viitor, va fi din ce in ce mai important.
Sursa foto: pexels.com
Ultimele NOUTATI
Cu doar 27.000 de euro venituri pe familie in Romania, depasim Cehia si Ungaria la puterea de cumparare
Cum se va calcula noul impozit pe proprietate - de la 1 ianuarie 2026 se schimba regulile si pentru apartamente, dar si pentru case
Piata imobiliara, la un pas sa repete criza din 2008. Creditele ipotecare s-au prabusit, romanii nu se mai arunca sa isi cumpere case pe 30 de ani
Ghid oficial pentru schimbarea furnizorului de energie - documente necesare, pasi de urmat
Partenerii nostri
Ce se intampla daca depasesti 90 zile concediu medical. Drepturi si obligatii
CCC pentru tatal necasatorit - procedura si reglementari cheie
Ce software de gestiune sa alegi pentru restaurant in functie de specificul locatiei
Dividende interimare: Atentie la modificarea cotei de impozit pentru sumele neachitate!
Prescriptia obligatiilor fiscale: Cand se prescrie anul 2019
Te-ar putea interesa si
Piata imobiliara, la un pas sa repete criza din 2008. Creditele ipotecare s-au prabusit, romanii nu se mai arunca sa isi cumpere case pe 30 de ani
Ghid oficial pentru schimbarea furnizorului de energie - documente necesare, pasi de urmat